icon

Sme na diéte a zatiať bez umelého mlieka

dedenini
17. apr 2013

Ahojte. Prave som na dovolenke na slovensku.Inak zijeme v Anglicku.Dcerka ktora mala pre tyzdnom rok nam tu ochorela. Zacalo to hnackami, jeden den aj teplota.Nastastie nizka a hned ustupila. Zvracala mi velmi a nic nechcela jest.. Uz sme boli natom zle , sli sme na pohotovost. Tam jej pomohli ale zaroven chytili rotavirus, a aj nam poskodili noztek, vyterom poskodili nejaku cievku a casto nam krvacal nostek..ale uz je to ok nastastie. Z nemocnice nas prepustili ale sme stale na diete. Teda bez UM, pijeme vela vela cajiku, ale len s kupenou dojcenskou vodou. Lebo myslime ze to zacalo zmenou vody.Pretoze my v anglicku mame uplne inu. Potrebovala by som radu.Ci je rozumne prejst na UM mlieko , alebo zacat davat kravske. Moja s kravskym pred tym nemala ziadny problem, od 4 mesiacov mala krupicku. A v poho. Len mam pocit ze v UM je viac vitaminom , ktore teraz potrebujeme ... No neviem co bude najrozumnejsie... Aby mi znovu nezacala zvracat napr.aj z umeleho mlieka. Jasne ze hned nedam plnu flasu, len po troske.. Len neviem ci nemam radsej zacat kravskym. dakujem za rady a vase skusenosti a pardon za pravopis a dlhsi popis 🙂 pekny den 🙂

soldi
17. apr 2013

@dedenini kravskym urcite nie. co tak skusit nejake rastlinne? napr. ryzove, to je dobre aj na travenie. vitaminov by mala mat dost zo stravy, nie je nutne kvoli nim davat UM, v tych vyssich cislach tych vitaminov aj tak uz moc nie je 🙂

ktore
17. apr 2013

@dedenini asi by som DALA UM ALE AJ TO MOZE SPOSOBIT NIEKMU PROBLEM.my ked sme nemohli mlieko tak sme mali kasu sinlac skus vygooglit ci to nahodou neni tiez vyzivne a z dost vitaminmi ktore teraz potrebujete.inak sme mali specialne mlieko.ale to je iny pribeh.alebo sak skus trochu prevarit predsa len a tak skus.

andrejka1974
18. apr 2013

urcite nie kravske

dedenini
autor
19. apr 2013

neviem ci som sa vyjadrila spravne, ze kravske... myslela som normalne kupovane... z ktoreho malej obcas robim krupicu ci kakavko... no neviem ako mi znesie znovu UM..satoho bojim ci nebude mat zase hnacky..lebo uz sme dva tyzdne len na cajiku... no musim skusit... dufam ze to bude ok 🙂