Syn zo Sunaru AR príliš priberá.
Ahojte baby dávam malému Sunar AR 1, prešli sme na Sunar AR 2 lebo malý ma reflux.
Problém je však ten že podľa mňa malý priberá veľmi zo sunaru. Ma 71cm/11kg.
Je nejaké UM od ktorého dieťa nepribera takto? Ci to nijak neovplyvnim? Zas podľa mňa na pohľad nieje nejaký tucny ale je tazky. Mam co robiť ho nosiť.
@jani_ca ale vyskúšali sme veľa toho ale tento mu najviac vyhovuje. Ale podla mňa to je aj genetika ja som tiež bola taka baculata keď som bola dieťa a manžel tiež a teraz po pôrode mam 50kg a muž má 74kg takže sme obaja štíhly.
Ale trochu ma trápi že ľudia to riešia že ja taka chuducka aj muž a malý taky buclosko🤣 ale mne to nevadí, asi prestanem riešiť okolie.
Moja dcérka musela pit dlhé mesiace ar mlieko a priberala veľmi veľmi máličko. Takže nie všetky deti na UM priberaju viac.
@zoja_ ahoj, máme ten istý problém, malinka vela po nom pribera. aj sa to nakoniec nejako upravilo alebo niečo pomohlo? Ďakujem 😊
@katulienkaja ahoj my sme po roku prešli na Hipp 2 a teraz pije hipp 3 malý ma 2 roky a 15 kíl.Síce je taky väčší ale už ide do výšky tak nepribera tak

Ahoj, AR mlieka su zahustovane karobom (svatojanskym chlebom), co je sacharid, takze su kalorickejsie nez obycajne umele mlieka. Alternativou by mozno mohlo byt, ze si kupis v lekarni Nutriton / svatojansky chlieb a nasypes do obycajneho umeleho mlieka len trosku (pomer budes musiet vychytat, aby maly netrpel refluxom). Pediater neporadil v tomto smere nic?
Nas maly mal tiez Sunar AR 1, ale nemala som pocit, ze by vazil viac nez by bolo normalne.