icon

Umelé mlieko pre dvojmesačnú slečnu

lana11
16. mar 2019

Mám malú dcéru ktorá bude mať 2 mesiace a neviem sa jej trafiť do um, skúšali sme Nutrilon, z neho bola stále hladná, potom sunar HA, z neho mala zápchu, dalej sunar proti zápche z neho mala hnačku, teraz mame Sunar premium, tiež ma z neho krče, a dokonca aj zápchu, ešte sme skúšali aj Hipp combiotik 1 do tohto mlieka som vkladala nádeje, mala ho iba den, a hned mala zelenú stolicu a krče.Už som zúfala neviem čo robiť.Mali ste takú skúsenosť?Este chcem napísať narodila sa mi v 38 tyzdni s hmotnosťou iba 2260.

katy1781
•
16. mar 2019

Dieťa potrebuje aj 2tyzdne kým si zvykne na mlieko za krátky čas veľa zmien si myslím ja mam HiPP a a žiaden problém ta zelená stolica je v poriadku aspoň lekár to trvdi že farba môže byť vseliaka

vivien16
•
16. mar 2019

@lana11 presne ako napísala @katy1781, nechaj aj dva týždne, dieťatku trvá kým si zvykne na niečo iné a keď jej to tak často meníš môžeš ešte aj uškodiť. Nám sadlo Babylove z dm

lana11
autor
•
16. mar 2019

Ja viem, že nieje dobre stále meniť mlieko, ale tiež nieje fajn ked ma hnačku alebo zápchu a k tomu krče a pritom jej dávam coliprev :/ a ten hipp combiotik som jej dávala iba dva dni lebo mala zelenú stolicu ktorá jej zapáchala takže som hned nasadila sunar premium ale tiež to nieje dobre.

vivien16
•
16. mar 2019

@lana11 to je len reakcia na to mlieko. Keď máš teraz ten sunar, tak používaj aj dva týždne a uvidis.

demonka5
•
16. mar 2019

Ja som zacala beba ha spokojnost ziaden problem ale suhlasim s vyssie uvedenymi nemozes striedat za taky kratky cas tolko druhov mliek vela krat dietatku ani nevadi um len si zvyka,vyvija sa

nikpa
•
16. mar 2019

@lana11 súhlasím, že mlieko sa tak často meniť nemá. My sme mali najprv Hami a zahustovala som Nutritonom lebo syn z riedkeho, nezahusteneho mlieka grcal. Neskôr sme prešli na Kendamil ale to tiež zahustujem, no uz ryzovou kasou.

jankaolm
•
17. mar 2019

Ja by som ti poradila mliecko France lait a pri kŕčoch sa nam osvedcil espumisan L ..9 kvapiek na lyzicku dat jej spapať keď ma kŕče... (daj iba 9 nie viac)..a kľudne aj dva krat do dňa ked ju to chytí......mame to odskúšane v rodine na viacerych detoch od narodenia..skus takto nejakých pár dni a uvidíš...malo by to zaberať. Držím prsty..nech sa to upokojí

jankaolm
•
17. mar 2019

A ešte sme masirovali bruško mastickou Pupik...ale ten espumisanL pre bábätká je super..aj ked sa zacina prikrmovat a nesadne nejaký príkrm. Doktorka nam kazala dat vela kvapiek, ale to nebolo dobre....tych 9 bolo akurat

zuzipolo
•
17. mar 2019

@lana11 ahoj,my máme HiPP,pred tým Nutrilon a katastrofa..tak isto si myslím,že si veľmi rýchlo prestriedala mlieka,treba počkať minimálne týždeň až dva kým sa prejaví mlieko.rovnako zmena stolice je úplne normálna a aj zelená farba je ok.my sme mali silnú koliku (HiPP to dosť zlepsilo,ale neprešla úplne) a dávali sme espumissan l pred každým jedením + coliprev..hlavne nemeňte stále mlieka,to je bomba pre malé bruško..držím palce 🙂

katy1781
•
17. mar 2019

Ináč HiPP má aj mlieko pri kolikach a vracani extra vyrobené pre to

lana11
autor
•
17. mar 2019

@katy1781 Hipp sme mali combiotik ale iba 2 dni mala veľke krče a zelenu stolicu ktorá zapáchala, ale aj teraz ma krče takže žiadna výhra

lana11
autor
•
17. mar 2019

@zuzipolo coliprev dávam aj ja ale nič z toho a espumisan je veľmi slaby

lana11
autor
•
17. mar 2019

@jankaolm espumisan nam vôbec nezaberá ešte coliprev zaberal ale nejako uz neučinkuje berieme už tretie balenie, ani neviem koľko sa toho moze brať myslím balenia.

zuzipolo
•
17. mar 2019

@lana11 cvičiť nôžkami,dávať na bruško,aj keď sa to nepáči a masírovať ho niekoľko krát do dňa všetko..ja viem čo sú kŕče v brušku,plakávala som s dcérkou,keď kakala..

evittam
•
17. mar 2019

@lana11 Ak davas Vigantol skus vysadit

veroni_21
•
Autor odpoveď zmazal
•
veroni_21
•
17. mar 2019

@lana11 Jamieson Baby D, Jamieson Baby Probiotic a Kendamil mlieko. Ostatne totizto obsahuju humus v podobebe palmoveho na oleja ktory je pre babatka tazko stravitelny a maju po nom velke brucha bolenia.

lana11
autor
•
17. mar 2019

@evittam nie nie dávam Devit

lana11
autor
•
17. mar 2019

@veroni_21 čo su to za mlieka ? nepočula som o nich

katy1781
•
17. mar 2019

Keď si mala ten HiPP možno si mohla prejsť na čo je na kolíky a kŕče aby si za každým nemenila výrobcu

veroni_21
•
17. mar 2019

@lana11 Kendamil jr anglicke mlieko

jarca1111
•
18. mar 2019

@lana11 ja som takto striedala mlieka az som tak malemu dodrbkala zaludok ze musi papat specialne mlieko bez vsetkeho... puramino, ale mame ho na predpis lebo inak stoji okolo 45€ ...

simca06022011
•
18. mar 2019

@lana11 nemeniť. Tebe sa nezdá že nie j dobre keď ma zápchu alebo hnačku alebo je "hladná". Ale to dieťa si na mlieko musí zvyknúť, vezmi si že čreva má.nive, všetko čo dostane do nich je novinka. Striedaním a vymyslanim dosiahnete úplny opak. Zelená stolica je v poriadku aj zapáchajúca. Aj farebná aj kadejaka konzistencia. Vykašli sa na to, lebo si ešte nejaké kolíky zarobíte a to bude ešte horšie. Bruško pomasirovat, pocvicit nozkami. A vydržať.

malinajahoda
•
19. mar 2019

@lana11 mojej malej pomohla až Beba a k tomu Coliprev.

lana11
autor
•
25. mar 2019

Dievčatá ako sa da zistiť intolerancia laktozy? Z krvi sa to da zistiť ? Na gastre nam vraveli že nie,

22petruska
•
25. mar 2019

@lana11 ahoj naša malá tiež prešla kadejakými mliekami počnúc Nutrilon potom baby love a France lait no nakoniec nám sadol Sunar complex z neho žiadne ťažkosti nemala aj pekné vydržala do ďalšej dávky nebola hladná v kuse ako po babylove. Možno keď máte teraz Sunar by som skúsila ten complex

jarca1111
•
25. mar 2019

@lana11 na malych detoch iba podla priznakov alebo pokusom doslova... treba vyskat kvapky coliprev tie roztepia laktozu..a u starsich detoch zistuju z dychu

fiafia
•
25. mar 2019

@lana11 určite nestriedat tak často, pre tak malé bruško to musí byť riaden záber. My sme mali Nutrilon ha mala mala hnačky a zelenú stolicu.volala som dr že chcem zmeniť mliečko a povedala mi,že nie. Že treba vydržať 2tyzdne a keď sa to nespraví potom zmeníme. Našťastie mala pravdu do pár dní sa to upravilo a Nutrilon má dodnes.

relaxx11
•
15. nov 2019

@veroni_21 skvelá kombinácia, odporúčam