icon

Vymenili sme umelé mliečko omylom

spenat9
7. mar 2025

Ahojte,

Maly ma 8 mesiacov a chceli sme mu zmenit UM nakolko sme doteraz davali kendamil ale zdalo sa nam uz zbytocne davat mu take drahe mlieko.. zmenili sme mu teda na sunar premium momentalne mame 2 krabicu lenze az teraz som si vsimla ze sme omylom zobrali ibe krabice sunar premium 3 miesto 2 🙈 nechapem ako sa nam toto stalo.. myslite ze to moze byt problem?

deti95060810
•
7. mar 2025

môže - pre trávenie...

kvietok1233
•
7. mar 2025

@spenat9 tak asi to má nejaký význam keď to je rozdelené podľa veku. Radšej kúpte dvojku.

spenat9
autor
•
7. mar 2025

Ano jasne, uz som volala muzovi nech kupi 2 len sa bojim aby sa mu nieco nestalo

stela567
•
7. mar 2025

@spenat9 neboj nestane mu nič. Len 3ka ma je menej vyzivnejsia ako 2. A 2ka zasa menej ako 1ka.

anavixy
•
7. mar 2025

Nie, nic sa nestane… jediny rozdiel je v obsahu vitaminov, mineralov, energetickej hodnote atd, ziadne rizika pre travenie. Dominaj nacate a potom kupte 2ku.
Ale vazne akoze CO by sa mu malo stat?? Ved si mu stale dala len umele mlieko 🤷🏻‍♀️

jana_eyre_2
•
7. mar 2025

Nič sa mu nestane, maximálne sa z toho pokaka a to sa aj tak 🙂.. neboj sa.. obe sú to predsa mlieka vhodné pre deti.. iné by bolo keby ste mu dali niečo nevhodné pre dieťa.. ale to sa predsa nestalo, nie?

belllinka
•
7. mar 2025

@jana_eyre_2 preco by sa mal pokakat? Od dvojky sa odlisuje iba nizsou vyzivovou hodnotou

jana_eyre_2
•
7. mar 2025

@belllinka lebo 8mesacne deti do serblika ešte zvyčajne nekakaju 😉

kathhii
•
8. mar 2025

@spenat9 nie, len bude mať menej výživné mlieko....

adabise683
•
16. mar 2025

@spenat9 ja som tiez malej dala pri prikrmovani omylom 2 ked este 1 pila (ine mliecko ale) a nic sa jej nestalo...ale bola to len 1 porcia