icon

Zapekanie od sunaru

jana2210
20. júl 2018

Ahojte mamičky, prosím vás ak máte podobnú skúsenosť poraďte... Po 2 týždňoch dokrmovania UM sunaru, nás začalo brutálne zapekat, až tak, že som mu musela pomôcť rurkou.. Vymenili sme mliecko asi 3-4 deň berieme bebu,len kakanie nám stále nejde, tlačí tlači strašne plače... Kedy by sa to malo upraviť? Dakujem

asia83
•
20. júl 2018

Moju zo Sunaru nikdy nezapekalo. Nepíšete, aké veľké je dieťa. Keď sa mu to zmenou mlieka neupravilo, nebolo to z neho.

zuzipolo
•
20. júl 2018

@jana2210 ahoj,záleží aj od toho či už papá aj prikrm,alebo len mliečko.našu malú zapekal z nutrilonu a zmenili sme na hipp lebo ten má nejakú zložku čo zmäkčuje stolicu či čo a hneď od druhého dňa pekne kakala 🙂 ale hovorí sa,že behom 3-4 dni by mal byť rozdiel a nezapeká Beba ešte viac ako Sunar?

jana2210
autor
•
20. júl 2018

2,5 mesiaca ma malý, je dojčeny aj dokrmovany... Pred kým lákal ukážkovo ale po 2 týždňoch zrazu bobky a stále kŕče v noci... Ako sme dali bebu kŕče v noci zmizli len to kakanie sa ešte neupravilo.. Dávame aj probio aj vodicku

tisha8
•
20. júl 2018

@jana2210 vraj trvá až týždeň kým sa to upraví a z tela sa úplne dostane pôvodné mliečko, skúste ešte počkať, nás zasa zapekalo po nutrilone a teraz máme bebu a uz ju papá 8 mesiacov a stále dobré 🙂 alebo ešte k Bebe nasadiť probiotiká ;)

zuzipolo
•
20. júl 2018

@jana2210 tak potom možno naozaj ešte počkať pár dni či sa to ešte neupraví..a dobrý na kakanie je harmančekový čajík,ja robím malej (2mesiace) taký slabší 😃