adelakratucka
icon
Používateľ adelakratucka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adelakratucka.
adelakratucka
12. nov 2024

Ahojte, ja zas odporúčam podľa mojich skúseností- dlhodobých Rendytu z centrumu,
Ja som veľmi spokojná, keď mám problém ,tak sa na ňu obraciam a zatiaľ mi vyšiel výklad vždy, tak ako mi povedala, alebo na čo ma upozornila.

adelakratucka
12. sep 2024

Ahojte, za mňa môžem odporučiť Rendytu z centrumu. Vždy mi pomohla riešiť situáciu a tie udalosti sa aj stali, tak ako mi predpovedala.
Viem, že pomohla aj mojim známym. Za mňa je fakt dobrá.

adelakratucka
18. aug 2024

Čo sa týka skúseností a to dobrých s veštením, tak odporúčam Rendytu, ktorá je na centrume. Veľmi mi pomohla a poradila. Veľká spokojnosť s jej radami. Adela K.

adelakratucka
4. aug 2024

No čo sa týka veštenia a dobrej skúsenosti s ním, ja môžem odporučiť Rendytu, ktorá je na centrume. ja mám len dobré skúsenosti a hlavne sa mi to aj splnilo, čo mi veštila. Adel

adelakratucka
16. jún 2024

Ja ak môžem poradiť vešticu, tak určite Rendytu z centrumu. Jej veštby mi vždy pomohli zorientovať sa v situácii ,v ktorej som potrebovala mať jasno. Za mňa je určite najlepšia, čo som doteraz vyskúšala .Nina K.

adelakratucka
3. jún 2024

Ahoj, no ja som bola najskôr prekvapená z toho, čo mi Rendyta napísala ,ale mne sa to fakt neskôr všetko potvrdilo. Ja ju fakt odporúčam ak chceš poznať odpoveď na to ,čo Ťa zaujíma. Adela

adelakratucka
28. mar 2024

Ahojte, ja keď potrebujem, vždy hľadám pomoc u Rendyty z centrumu. Veští konkrétne veci a hlavne sa mi tie jej veštby plnia.

adelakratucka
9. mar 2024

Ja mám tiež dobrú skúsenosť s Rendytou z centrumu. Doteraz jasne pomenovala veci a pomohla mi aj mnohé veci vyriešiť. Veští úplne k veci.