Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od trendy_girl.
@ollski no dva sufliky by mi zrejme naozaj nestacilo, lebo mame kopu veci a aj oblecenie potrebujem niekam dat (zatial). Inak mame trojizbak a jedna izba je vyhradena pre mimi, ale aj tak nechcem kupovat zbytocnosti, ak s nimi potom nebudem mat co robit a ak by som to este nevyuzila, tak by ma asi porazilo 😀 tak zrejme ostanem pri nejakej komode
@mishelita myslis tu bielu vedla postielky? ...paci sa mi ako je to vymyslene, dobre to vyzera 🙂 inak aj maly je rozkosny 😉
@fialka369 mas pravdu, len teda musim zohnat sirsiu, lebo na uzkej by som sa drobca bala prebalovat a teraz su v obchodoch väcsinou uzke, ako som videla aj v sconte...A nejaku co ma vela miesta na vecicky 😀
@chokma asi viem ktoru myslis, videla som ju v obchode s detskymi vecami 🙂 mame taku postielku 😀 nad prebalovacim pultom som ani nerozmyslala lebo ked som ho videla naozaj to nevyzera byt bohvieco...len neviem ci kupit radsej obycajnu komodu alebo tu prebalovaciu...
ahojte zienky, ja sa neviem vobec rozhodnut. Niektori hovoria ze je lepsia klasicka komoda, ini zase ze je lepsia prebalovacia komoda. Vedel by mi niekto strucne zhrnut klady a zapory? 🙂 Zaujima ma, ci to je naozaj taka zbytocnost, alebo sa predsa len oplati do toho investovat....
Baby vdaka za odpovede, ste zlate 🙂
@ollski no dva sufliky by mi zrejme naozaj nestacilo, lebo mame kopu veci a aj oblecenie potrebujem niekam dat (zatial). Inak mame trojizbak a jedna izba je vyhradena pre mimi, ale aj tak nechcem kupovat zbytocnosti, ak s nimi potom nebudem mat co robit a ak by som to este nevyuzila, tak by ma asi porazilo 😀 tak zrejme ostanem pri nejakej komode
@mishelita myslis tu bielu vedla postielky? ...paci sa mi ako je to vymyslene, dobre to vyzera 🙂 inak aj maly je rozkosny 😉
@fialka369 mas pravdu, len teda musim zohnat sirsiu, lebo na uzkej by som sa drobca bala prebalovat a teraz su v obchodoch väcsinou uzke, ako som videla aj v sconte...A nejaku co ma vela miesta na vecicky 😀