trendy_girl
icon
Používateľ trendy_girl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od trendy_girl.
trendy_girl
•
28. okt 2015

Baby vdaka za odpovede, ste zlate 🙂

@ollski no dva sufliky by mi zrejme naozaj nestacilo, lebo mame kopu veci a aj oblecenie potrebujem niekam dat (zatial). Inak mame trojizbak a jedna izba je vyhradena pre mimi, ale aj tak nechcem kupovat zbytocnosti, ak s nimi potom nebudem mat co robit a ak by som to este nevyuzila, tak by ma asi porazilo 😀 tak zrejme ostanem pri nejakej komode

@mishelita myslis tu bielu vedla postielky? ...paci sa mi ako je to vymyslene, dobre to vyzera 🙂 inak aj maly je rozkosny 😉

@fialka369 mas pravdu, len teda musim zohnat sirsiu, lebo na uzkej by som sa drobca bala prebalovat a teraz su v obchodoch väcsinou uzke, ako som videla aj v sconte...A nejaku co ma vela miesta na vecicky 😀

trendy_girl
•
25. okt 2015

@chokma asi viem ktoru myslis, videla som ju v obchode s detskymi vecami 🙂 mame taku postielku 😀 nad prebalovacim pultom som ani nerozmyslala lebo ked som ho videla naozaj to nevyzera byt bohvieco...len neviem ci kupit radsej obycajnu komodu alebo tu prebalovaciu...

trendy_girl
•
24. okt 2015

ahojte zienky, ja sa neviem vobec rozhodnut. Niektori hovoria ze je lepsia klasicka komoda, ini zase ze je lepsia prebalovacia komoda. Vedel by mi niekto strucne zhrnut klady a zapory? 🙂 Zaujima ma, ci to je naozaj taka zbytocnost, alebo sa predsa len oplati do toho investovat....