vreckamartinka001
icon
Používateľ vreckamartinka001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vreckamartinka001.
vreckamartinka001
22. dec 2018

Dakujem, uvazujem o tom, Zatial sme este ako- tak v pohode, ale urcite zakupim aj UM.

vreckamartinka001
19. dec 2018

Mam to bohuzial tiez tak, sme v zacarovanom kruhu. Mala malo papa, no zaroven ja mam tiez malo mlieka, moc sa mi netvori a tym padom zase malo papa a tak dokola. Neviem ci prejst naumele, ci to bude vobec chcet.

vreckamartinka001
18. dec 2018

@jana_moro ja by som tiež dala biely, alebo max v nejakej krémovej farbe a podobne, určite nie nič tmavé napr. my máme bielu zostavu zo sconta, a obkaldačky nemáme teda drevné, ale také bledo hnedé-béžové a hodí sa to pekne

vreckamartinka001
25. jan 2016

@bambulka876 dakujeeem 🙂 tu znacku poznam, uz sme nieco od nich mali kedysi davno 🙂 diky za pripomenutie

vreckamartinka001
22. jan 2016

Ja zhanam hracku pre nieco vyse 2,5 rocneho chlapčeka mojej sestry. Ja sa v tomto vobec nevyznam takze neviem co sa kupuje, co je moderne 🙂 kazda rada dobra!! 🙂)

vreckamartinka001
3. dec 2015

ach jaj tak to mas tazke :( to musite stale kupovat nove okuliare, vas maju v optike radi :P ale ako nezavidim. to sme natom este dobre u nas len nosit nechce chvala bohu ich nelame. joj tak ti zelam nech sa to zlepsi

vreckamartinka001
29. nov 2015

my to mame tiez tazke s nasim chlapcom, ked davam pozor tak nosi okuliarky ale inak trucuje stale. kolko ste dali za ramy ??

vreckamartinka001
25. okt 2015

kupoval uz niekto tuto auto drahu http://www.rajhraciek.sk/autodraha-super-loops-p100420 ?? tiez uz rozmyslam co na Vianoce ale tych druhov je strasne vela. kto sa vtom ma vyznat

vreckamartinka001
25. okt 2015

ja vascinou kupujem cez rajhraciek ked uz e-shop. tam mam aspon istotu pri nakupe. inak celkovo zo zahranicia by som sa bala objednavat

vreckamartinka001
autor
19. sep 2015

mamicky uz vela krat som videla v meste zeny a babatkami ktore ich nosili len v tych satkach na sebe, ak viete co myslim. Chcela by som sa opytat ci to nieje nebezpecne pre chrbatik dietatka