icon

Ako dlho sa hojí kosť po údere?

17. aug 2025

V júni na jednej túre v zahraničí som si udrela chodidlo, šmykla som sa a chodili sa mi zasekli medzi dve skali. Bez problémov som vedela prísť dole ale od vtedy ma bolí kosť.

Ako dlho sa hojí kosť po údere?
januska12323
•
17. aug 2025

Mala si to zlomené?

autor
•
17. aug 2025

nie...nemala som opuchnuté ani modrinu iba bolesť pri dotyku. Dalšie dni sme šli na túry min. 10 km

isis234
•
17. aug 2025
@anonym_autor

nie...nemala som opuchnuté ani modrinu iba bolesť pri dotyku. Dalšie dni sme šli na túry min. 10 km

@anonym_autor šetriaci režim. Vmasírovať kostihojovú masť, poprípade ľubovníkovú.

viestta
•
17. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nechaj si to skontrolovať ortopedom, je to dosť dlho na to aby to už nebolelo.

kacena4
•
17. aug 2025

co znamena hojenie kosti? kost sa hoji vtedy ak bola zlomena, inak je to bolest makkych tkaniv. asi by som si to dala skontrolovat obdodnemu popr. ortopedovi ci v som nie je nieco ine. nemoze to byt topankami? drzim palceky

majamat
•
17. aug 2025

mala som vyvrtnuty clenok. nebola som ani u dr, preslo to, hoci bol trosku opuchnuty a dalsi den som krivala, dalsi bolo o nieco lepsie a na 3 den som uz behala ako predtym.
no pri urcitych pohyboch ma clenok bolel 3m.

autor
•
17. aug 2025
@majamat

mala som vyvrtnuty clenok. nebola som ani u dr, preslo to, hoci bol trosku opuchnuty a dalsi den som krivala, dalsi bolo o nieco lepsie a na 3 den som uz behala ako predtym.
no pri urcitych pohyboch ma clenok bolel 3m.

@majamat členok som mala vyvrtnutý ale to bolelo aj v klude, ale ja som nemala opuch ani začervenanie nič, v ten deň som spravila cez 15tisiv krokov a ďalší deň 18k , nezaostávala som za ostatnými

autor
•
17. aug 2025
@kacena4

co znamena hojenie kosti? kost sa hoji vtedy ak bola zlomena, inak je to bolest makkych tkaniv. asi by som si to dala skontrolovat obdodnemu popr. ortopedovi ci v som nie je nieco ine. nemoze to byt topankami? drzim palceky

@kacena4 občas sa názvom témy zázračne zmení

majamat
•
17. aug 2025
@anonym_autor

@kacena4 občas sa názvom témy zázračne zmení

@anonym_autor no ide o to, ze poranenie makkych tkaniv moze boliet dlho. mna to sice bolelo, ale zvladla som to bez dr.

januska12323
•
17. aug 2025

Takže nevieš či si mala zlomeninu, modrina ani opuch nemusí byť. Stačí prasknutá kosť a zle zrástla, choď k Dr.