Ako očistiť rozbité kolená?
A načo to čistiť? Veď je to už zavreté... ak tam máš nejaké baktérie, tak sa ich nezbavis... umu to mydlom a ak máš nad 28 rokov tak zavolaj obvodnej nech ti tetanovku preockuje...
Uz je to zasusene, cistit uz nicim. Ale na hojenie si kup sprej so striebrom alebo take naplaste so striebrom(cosmopor nestaci) a zalepit. Za 5 dni tam nic nebude.
@timea_cicakova hlavne nech Ti chrasty nepukaju aby sa Ti pekne zahojilo.mojmu malemu pomohol unigel. Mastili sme chrasty a neostali jazvy.
@laila22 auuu áno betadine som si dala včera jak sa to stalo. Ďakujem za radu 🧡
@timea_cicakova my mame na taketo rozsiahle rany Ialugen je to taka gaza napustena kremom dava sa to pod naplast, je to antisepticke, zabranuje to lepeniu tej naplaste a je to velke. Predpisali to svokre ked si popalila stehno a vznikla jej velka otvorena rana a kraaasne sa to zahojilo, odvtedy na vsetky taketo rany to davam. Dala som to aj dcere ked mala komplet oskrety laket a isli sme na dovolenku, viete ako by to dopadlo keby si to mocila v tom mori cele by jej to zahnisalo, takto sa jej to krasne zahojilo a ona si uzila dovolenku.
@timea_cicakova Náš bývalý cyklista Anton Tkáč to čistil kefkou a mydlovou vodou. Ale on mal prah bolesti úplne inde Ali bežný človek.🙂
@lusilla ďakujem pozriem to na nete , zatiaľ tam mám ešte opuch a dávam si betadine, prípadne na bolesť si dám flector.

Peroxid vodíka neštipe, je dobrý na čistenie rán. Kupiš normálne v lekárni