Čo s rozťatou perou?
Chodí sa to aj zašívať? Zúbky sú v poriadku, spadol na koberci, myslím, že si do pery škaredo zahryzol, lebo na koberci nebolo nič, tak sa musel potknúť o vlastnú nohu
už to malo byť zašite ak je to moc škaredé, lebo malý tam bude mat pamiatku v podobe jazvičky 😔
no ja neviem,nam maly padol na kraj krbu,teda na hranu obkladaciek,mal to normalne roztate a nikam sme nesli a nema ani stopu po rane,nato aby sa to silo to musi byt asi velmi roztate,ved ta pera malickeho je tensia a jemnejsia jak ta ihla cim sa sije,podla mna to nemoze byt take hrozne,neboj sa...
@majkafer Mne dcera spadla na smyklavke, rozhryzla si peru, malo to asi 5 mm do hlbky (podla lekarskej spravy 😀) a chirurg sam povedal, ze zasivanie bude boliet viac ako zahojenie. Tak som to nechala tak, mocila som to kamilkami a repikom a po 2 dnoch tam uz mala len chrastu a po tyzdni uz to bolo uplne OK. Ma tam malu jazvu, ale je to z vnutornej strany pery, takze to nie je takmer vobec vidiet.
Ty sama odhadni, ci ides k lekarovi alebo nie.

Uz by som bola u dr davno keby padne a je to moc . ale ty to vidis , mas vlastny usudok ...