Mám sa obávať otrasu mozgu po údere do hlavy?
Ahojte udrela som si vrch hlavy o roh skrinky a teraz mám úzkosť, že mám otras mozgu. Hlava ma boli ale inak nič viac, len úzkosť mi robí iné príznaky. Mám sa obávať? Vopred ďakujem za odpoveď 🙂 (poprosím normálne odpovede, trpím hypochondriou, preto sa obavám)
@renata27322 ja som vcera narazila hlavou do dopravnej znacky ktora bola na chodniku a tabula bola velmi nizko.. hlava ma bolela asi pol dna..ale teda nenapadlo by ma mysliet na otras mozgu.. neboj urcite ti nic nie je..ako dieta si sa urcite velakrat udrela a mala si hrču a isto si nemala otras mozgu.. to by si musela tu skrinu rozbit hlavou 😁
Ja som sa pred casom tiez riadne buchla do kuchynskej dosky. Este o par hodin, ked som si umyvala hlavu, tak to na dotyk bolelo. Ale otras mozgu ma teda nenapadol. Ak nevracias, nie si citliva na svetlo a nemota sa ti hlava, nic ti nebude.
@renata27322 aj keď trpíš hypochondriou neboj sa nič ti nie je. Ľahni si, oddychuj, všetko je okey 💪
@kacena4 trpim hypochondriou takže si veľmi dávam pozor na svoje zdravie a chcem sa vyhnúť všetkým zdravotným ťažkostiam ktorým sa dá 😅
@renata27322 to by som mala za sebou každý deň aspoň 8 otrasov mozgu. Večne sa niekde šľahnem, muž si robí srandu, že na mňa domácnosť útočí, keď sa nik nediva.
Keby si mala otras mozgu, určite by si už vracala a mala problémy s koordináciou a myslím že aj videnie by si mala nejakým spôsobom postihnuté... Si ok, neboj.
To by ti bolo zle myslím....vracanie, nevoľnosť, závraty, mdloby.....ale ak to to nedá pokoj že ti to bije na psychiku (nič v zlom.....len proste že máš stres a strach) pohotovosť tam zistia....
@renata27322 ako ste dopadli, bolo všetko v poriadku.?
@ivanaa346 jasne, vsetko uplne v poriadku. nakoniec zistene ze mam panicku poruchu a som hypervigilantna

Keď začneš vracať, je dôvod na obavu,že môže ísť o otras mozgu