Napadnutie - kopanec do brucha
Ahojte. Dnes som bola v praci napadnutá (16 dievčaťom s mentalnou retardaciou) kopla ma nohou do do spodnej časti brucha, velmi to bolelo, potom som mala iba take mierne bolesti popravde nič neznesiteľné, teraz na toaletaku po prichode z prace som mala na toaletaku hlien s krvou mala by som ist na pohotovost ? Popravde som mala teraz v plane ist na policiu a nahlásiť trestne oznamenie, ale toto ma vydesilo, mala by som si ist na pohotovost ?
Keď chces podať trestné oznámenie, potrebuješ záznam od lekára (aj mu to povedz). Takže áno, choď na pohotovosť. Každopádne, aj kebyže si to rozmysliš s trestným oznámením, išla by som na pohotovosť, nech pozru či nemáš nejaké vnútorné zranenie 😳
@rude_baby to máš ako pracovný úraz... aj za to dieťa niekto zodpovedá...či ono už môže všetko? asi je v ústave a tam sa to stalo...
asi nevieš ,ale v DSS sa ľudia bežne pobijú - neraz sa volá aj polícia....
@deti95060810 ja chápem, ze je to prac úraz a aj to, ze takí ľudia sa pobijú... Ale trestné oznámenie na retardovaneho? Kt si asi ani neuvedomil, co spravil? Co vlastne spravia jemu? Dajú podmienku?
Neviem teda,ako dlho pracuješ v takejto práci,ale..okamžite sa mal vyhotoviť záznam o incidente,áno,choď na pohotovosť ak by si marodovala,potrebuješ záznam. Skúmali by sa to ako pracovný úraz..
Ja v CSS pracujem 21 rok,ale teda nikdy sa nepodávalo trestné oznámenie.
@rude_baby ešte raz. .niekto za dané dieťa zodpovedá...autorka nepíše nič bližšie kde a ako sa to stalo...

Samozrejme, ze trebs ist na pohotovosť a v práci mal byt spísaný záznam o celom incidente