Pád dieťaťa z postele: Čo robiť a ako reagovať?
Ahojte.
Včera večer manželovi padol 4,5m synček z postele cca 50cm. Nevieme ani jeden ako, keďže dávame pozor. Ja som pritom nebola. Manžel ho šiel nakŕmiť, maly bol na brušku, nejako sa prudko odrazil nohami a skončil na zemi na chrbte. Ja som pád len počula bolo to hrozne, plakal možno minútu a inak všetko ok. Nemá žiadne modriny, škrabance, opuch vôbec nič. Pár minút potom sa usmieval a opäť sa snažil plaziť. Momentálne ma obdobie, kedy človek absolútne nevie predvídať jeho pohyby. Cítime sq obaja hrozne.
Volali sme hneď na 116117 povedali, ze keď chceme a ide večer môžeme ísť na pohotovosť, ale inak stačí sledovať, keďže papa, cika, je pri vedomí, po páde neodpadol, nevracal, smial sa a nie je malatny. V noci sme ho “budili” každú hodinu.
Volali sme aj do najbližšej nemocnice doktorka povedala presne to iste.
Stalo sa to aj vám? Cítime sa obaja hrozne, samozrejme ja mal vseliajake scenáre v hlave. Neboli vy sme si nikdy pomysleli, že sa nám to stane. Bola to sekunda..
Vitaj v klube, to to sa stalo asi každému. Neboj sa malinký bude v poriadku,
@sabina_71 Mňa moja veľká sestra neustrážila a pri prebralovani som jej spadla z manželskej postele/kedysi boli celkom vysoké/,no a som ok.Sestra síce tvrdí ,ze ten pad zanechal stopy,ale ju netreba počúvať 😀
Každému spadlo aj mne😅 v 14 mes sa rovno rozbehol zo sedačky na hlavu
Ale môže sa stať všeličo,no keď je teraz ok, tak aj pravdepodobne bude🙂🍀
normalne som zacala rozmyslat ze kto ma 4,5 metrovu postel :D
Som rada ze mi zajtra zacina dovolenka...
K teme, nie ste zly rodicia, proste sa stane... My sme s drobcom hrali futbal a futbalovu loptu som mu kopla do brucha... mama roka... samozrejme ze som nechcela a strasne to bolelo, ale aj take sa stava. Drz sa a netrapte sa s muzom.
nedavno vybehol na mna reels, kde to lekar vysvetluje:
a stalo sa to kazdemu. 😉
poznáme.
normalne som zacala rozmyslat ze kto ma 4,5 metrovu postel :D
Som rada ze mi zajtra zacina dovolenka...
K teme, nie ste zly rodicia, proste sa stane... My sme s drobcom hrali futbal a futbalovu loptu som mu kopla do brucha... mama roka... samozrejme ze som nechcela a strasne to bolelo, ale aj take sa stava. Drz sa a netrapte sa s muzom.
@katkaseiner ja som to napísala ako trto ale zase 4m je malo a 5 je veľa nwchcem zavadzať 😂
Vitaj v klube, to to sa stalo asi každému. Neboj sa malinký bude v poriadku,
@anonym_e53ef1 dakujem

Stane sa to skoro každému, neboj sa, nič mu nie je.