Skúsenosti a rady pri vdýchnutí cudzieho telesa
Ahojte, máte tu niekto prosím vás skúsenosti s tým že by ste vdýchli cudzie teleso? Takto aby som to vysvetlila v nedeľu som prehltla cukrík (maly kúsok) zostalo mi stať v hrdle a spôsobovalo taký nepríjemný tlak na priedusnici, nekašlala som ani nič podobne. Ten tlak bol nepríjemný a pretrval až do rana tak som išla ORL ktorá nevidela v hltane nič a hrtan v podstate len na začiatok videla keďže použila len zrkadlo, poslala ma na RTG pažeráka s pasážou (kde vypijete taku kontrastnu latku) , doktor hovoril že to vyzerá v poriadku(výsledky na papiery ešte nemám. Moja otázka je keby to mám v dýchacích cestách (priedušky , pľúca) ako vy sa ti prejavilo? Pointa je že ten krk som mala taký rozdrazdeny že aj včera mi regierlen zabehol chlieb a to som cítila že sa dusim lebo som kaslala a od dnes rana ma boli chrbát v strede ako keby stále hrudná časť chrbtice ale hneď zozadu pažeráka, ten tlak na priedusnici už nemám len tu bolesť chrbta a občas keď sa nadychnem ale sama neviem či si to nahovaram alebo mám podstúpiť invazívne vyšetrenie aby som nemala hypochondricke stavy 😌😊prosím kto chce mať uštipačne poznámky radcej sa zdrzte. Hľadám reálne skúsenosti , zdravotnícke vedomosti čokoľvek čo by ma upokojilo alebo nahnalo spať lekárovi 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Keby si nieco vdychla, uz davno si na ARE. A cukrik aj keby si vdychla, tak sa rozpusti v v hlienoch a tie by si uz davno vykaslala. Zbytocne vysetrenia...
Keby si nieco vdychla, uz davno si na ARE. A cukrik aj keby si vdychla, tak sa rozpusti v v hlienoch a tie by si uz davno vykaslala. Zbytocne vysetrenia...
@viestta akože žiadne ďalšie vyšetrenia nejdem riešiť ani nechcem úprimne, len som sama doma neni mi najlepšie tak rozmýšľam stále chápeš..
@dominika1277 prosim ako ste dopadli
@ivanaa346 dobre som dopadla, nič sa nepreukazalo takže som v poriadku

Ten cukrík by sliny už 100x rozpustili ….
To že sa teraz dusis aj chlebom je len tvoja psychika nič viac
Proste od strachu si tak trochen hystericka