Spadla som na koleno
nuz ja osobne viem rozlisit co je stav na pohotovost, co je na zachranku a co patri k vseobecnemu lekarovi hned alebo staci sa objednat o par tyzdnov. Po tom co si tu predviedla neviem ci zrovna ty toto rozlisit vies
Presne kvoli takymto ludom obmedzuju a spoplatnuju pohotovosti... V mene vsetkych normalnych obcanov ti srdecne dakujem...
@nelca0510 presne toto napadlo aj mňa.s tým boľavý kolenom je rýchlejšia ako superman
To nie je na pohotovosť.To ,že si nebola 30 rokov keď super ,ale najskôr pokým nie sú v ohrození života sa chodí najskôr k všeobecnej lekárke.Narok na priepustku z práce máš.Kolegyna so synom na pohotovost pondelok nešla a mala nárok ísť s ním viac ako ty s kolenom.Sli najskôr k detskej a až ona dala pokyn že je to akútne a dieťa už leží v nemocnici pravdepodobne už bude cukrovkár.To je prípad na pohotovosť nie jamka v kolene.Uvidis čo ti povedia na vyšetrenie kde ťa poslali .Na pohotovosti by ťa poslali presne tam kde tvoj lekár
Ďakujem za to oslovenie pani. Ale keď píšeš,že robotu máš od 9-21,nemôžeš ísť k lekárovi,ideš na pohotovosť. O 5 zlých príspevkov otočis,že si išla k lekárovi a teraz by som rada zistila,či si v tej robote alebo nie :D a či si mohla prísť neskôr,lebo je tu viac zahad :-O
@nelca0510 predstav si ze som meskala do prace 😊 ale to so svojou hlavickou asi nevies spracovat.

🙄