icon

Za aký čas vám narástol nový necht po úraze?

dettinadetta
12. apr 2025

Za aký čas vám narástol nový necht po úraze ?

Asi štrtina mi ostala, ostatný necht mi pripevnili.
Skúsenosti ?

fajnova
12. apr 2025

Úraz sa mi stal koncom augusta a necht ešte stále rastie, teraz je tak v polovici

ibrunova
12. apr 2025

Rok

saxana000
12. apr 2025

rataj tak 8 az 12 mesiacov.

maddie1711
12. apr 2025

Ja som si na začiatku októbra privrela palec do dverí od autá, necht komplet zliezol a nový mam momentálne úplne dorastený. Čiže komplet výmena nechtu trvala pól roka

la_dolce_vita
13. apr 2025

Mne odpadol po narocnej turistike, ale za cca pol roka dorastol novy.

fajnova
13. apr 2025

Ja ešte musím dodať, že u mna sa jedna o necht na palci na nohe a tie rastu pomalsie

mk1111111111
13. apr 2025

@la_dolce_vita aj mne po turistike. Nikdy som to pred tym nepocula, tak ma to vtedy prekvapilo

bielasovicka
13. apr 2025

Mne to trvalo 2 roky

la_dolce_vita
13. apr 2025

@mk1111111111 aj mna, na jesen bezbolestne odpadol, ale na jar uz bol novy do sandalov.

dettinadetta
autor
13. apr 2025

Stalo sa mi to na ruke, na prstenníkovom nechte

gutusa1
13. aug 2026
@dettinadetta

Stalo sa mi to na ruke, na prstenníkovom nechte

@dettinadetta dobrý deň, vcera dcera prišla pri uraze o komplet necht... ako ste postupovali, prosím vás???dnes je to lôžko také živé, slabo ružové... co na to dať kým sa to ako tak zasuší??? Ďakujem za každú radu

dettinadetta
autor
16. aug 2026
@gutusa1

@dettinadetta dobrý deň, vcera dcera prišla pri uraze o komplet necht... ako ste postupovali, prosím vás???dnes je to lôžko také živé, slabo ružové... co na to dať kým sa to ako tak zasuší??? Ďakujem za každú radu

@gutusa1 dobrý večer, ja som mala pred rokom úraz v robote, museli mi prišívať časť prsta, a na koniec mi odstránili celý necht lebo na roggene mi zistili že sa mi tam dostal prach ( pracujem zo železom) .
Úraz som mala v Rakúsku, asi 3 týždne som chodila na obväzy, prve dni s ničím nenatierať( tak mi to bolo povedané).
Mne to dorástlo úplne asi po 5 mesiacoch.
Po troch týždnoch som si robila kamilkové kúpele na prst.
Nato treba čas, kým to dorastie.
Samozrejme mierne začervenanie je úplne normálne.
Ak mate otazky, kludne ma kontaktujte

gutusa1
17. aug 2026
@dettinadetta

@gutusa1 dobrý večer, ja som mala pred rokom úraz v robote, museli mi prišívať časť prsta, a na koniec mi odstránili celý necht lebo na roggene mi zistili že sa mi tam dostal prach ( pracujem zo železom) .
Úraz som mala v Rakúsku, asi 3 týždne som chodila na obväzy, prve dni s ničím nenatierať( tak mi to bolo povedané).
Mne to dorástlo úplne asi po 5 mesiacoch.
Po troch týždnoch som si robila kamilkové kúpele na prst.
Nato treba čas, kým to dorastie.
Samozrejme mierne začervenanie je úplne normálne.
Ak mate otazky, kludne ma kontaktujte

@dettinadetta ďakujem za odpoveď, boli sme na chirurgii, máme nastavenú liečbu, tak verím, ze dobre bude, vo štvrtok nás čaká kontrola