Za aký čas vám narástol nový necht po úraze?
Za aký čas vám narástol nový necht po úraze ?
Asi štrtina mi ostala, ostatný necht mi pripevnili.
Skúsenosti ?
Ja som si na začiatku októbra privrela palec do dverí od autá, necht komplet zliezol a nový mam momentálne úplne dorastený. Čiže komplet výmena nechtu trvala pól roka
Ja ešte musím dodať, že u mna sa jedna o necht na palci na nohe a tie rastu pomalsie
@la_dolce_vita aj mne po turistike. Nikdy som to pred tym nepocula, tak ma to vtedy prekvapilo
@mk1111111111 aj mna, na jesen bezbolestne odpadol, ale na jar uz bol novy do sandalov.
Stalo sa mi to na ruke, na prstenníkovom nechte
@dettinadetta dobrý deň, vcera dcera prišla pri uraze o komplet necht... ako ste postupovali, prosím vás???dnes je to lôžko také živé, slabo ružové... co na to dať kým sa to ako tak zasuší??? Ďakujem za každú radu
@dettinadetta dobrý deň, vcera dcera prišla pri uraze o komplet necht... ako ste postupovali, prosím vás???dnes je to lôžko také živé, slabo ružové... co na to dať kým sa to ako tak zasuší??? Ďakujem za každú radu
@gutusa1 dobrý večer, ja som mala pred rokom úraz v robote, museli mi prišívať časť prsta, a na koniec mi odstránili celý necht lebo na roggene mi zistili že sa mi tam dostal prach ( pracujem zo železom) .
Úraz som mala v Rakúsku, asi 3 týždne som chodila na obväzy, prve dni s ničím nenatierať( tak mi to bolo povedané).
Mne to dorástlo úplne asi po 5 mesiacoch.
Po troch týždnoch som si robila kamilkové kúpele na prst.
Nato treba čas, kým to dorastie.
Samozrejme mierne začervenanie je úplne normálne.
Ak mate otazky, kludne ma kontaktujte
@gutusa1 dobrý večer, ja som mala pred rokom úraz v robote, museli mi prišívať časť prsta, a na koniec mi odstránili celý necht lebo na roggene mi zistili že sa mi tam dostal prach ( pracujem zo železom) .
Úraz som mala v Rakúsku, asi 3 týždne som chodila na obväzy, prve dni s ničím nenatierať( tak mi to bolo povedané).
Mne to dorástlo úplne asi po 5 mesiacoch.
Po troch týždnoch som si robila kamilkové kúpele na prst.
Nato treba čas, kým to dorastie.
Samozrejme mierne začervenanie je úplne normálne.
Ak mate otazky, kludne ma kontaktujte
@dettinadetta ďakujem za odpoveď, boli sme na chirurgii, máme nastavenú liečbu, tak verím, ze dobre bude, vo štvrtok nás čaká kontrola

Úraz sa mi stal koncom augusta a necht ešte stále rastie, teraz je tak v polovici