Ako dlho sa lieči zlomený malíček na nohe?
Mate s tým skúsenosť, či ste boli na PN a ako dlho trvalo kým sa vám to zahojilo. Robím ako čašníčka čiže asi od roboty si dávam pauzu.
Tiez som si zlomilq, narovnali prilepili a isla som na detsku oslavu, normalne som chodila do prace
Teraz pozeram ze si casnicka tak to nevirm odhadnut lebo ja kancelaria, ale asi 2t.
malicek sa len fixuje o dalsi prst, treba si dat sirsie topanky, na PN som nebola, ale mozno ak poprosis lekara ti par dni da
Uplne zrastenie trva tak 3-4 tyzdne. Mne tu zlomeninu na prvy raz prehliadli, ze len narazene. Po 2 tyzdnoch som stale krivala a mala bolesti, tak som si doma sama pozrela snimok na cd a zlomeninu som nasla. Potom som isla k inemu lekarovi, ktory zlomeninu potvrdil. K vyraznemu zlepseniu u mna prislo po tych 3 tyzdnoch.
Lekar ma chcel hned davat na pn z dovodu obmedzenej chodze, ale nepotrebovala som, lebo robievam z domu.
@s1234 Tiez by som povedala, ze tie 3-4 tyzdne sa to hojilo, ale kritickych bolo tak 10 dni. Casnicku si neviem predstavit s tym robit, ja som len s bolestami krivkala.

@s1234 mala som ho zlomeny tak, ze bol v pravom uhle a museli mi ho napravat. PN som nebola, lebo pri praci mozem sediet, ale dlho som nosila crocsy a potom siroke i cislo vacsie tenisky, co bolo ku kostymu celkom vtipne 😂 Nic ine som nevedela obut. Kolko sa to hojilo, si uz nespominam, 2-3 tyzdne asi.