icon

Je stúpenie na klinec nebezpečné ak som očkovaná?

26. aug 2026

Stúpla som na hrdzavý hrubý klinec, prešlo m kto cez šľapku. V nohe mám takú menšiu dierku, nekrvaca to nejako ale boli dosť. Myslíte že je to vphode a netreba panikarit? Očkovana som bola ale už dosť dávno

Strana
z2
autor
26. aug 2026

@anonym_autor

martinmmartin
26. aug 2026

ako davno? kazdych 10 rokov treba

bielasovicka
26. aug 2026

Fú je to dosť škaredé. Išla by som sa preočkovať. Pre istotu

autor
26. aug 2026
@martinmmartin

ako davno? kazdych 10 rokov treba

@martinmmartin pred 7rokmi ja mám

aalt
26. aug 2026

Chod k svojmu obvodnemu, tipujem, ze dostanes dalsiu.

anonym_ef7e7a
26. aug 2026

Išla by som zajtra k doktorke a určite tá preočkuje

autor
26. aug 2026
@aalt

Chod k svojmu obvodnemu, tipujem, ze dostanes dalsiu.

@aalt a treba hneď ísť ? Lebo tento týždeň má dovolenku a nechcem zase hystericky behať po pohotovosti alebo ku iným

martinmmartin
26. aug 2026
@anonym_autor

@martinmmartin pred 7rokmi ja mám

@anonym_autor to by malo byt ok. Vycistit vydezinfikovat a preockovat ked sa vrati dr. Pohotovost je o zachrane zivota

minenkaa
26. aug 2026

Nemáš sa čoho báť ,si zaočkovaná

zdena1990
26. aug 2026
@martinmmartin

@anonym_autor to by malo byt ok. Vycistit vydezinfikovat a preockovat ked sa vrati dr. Pohotovost je o zachrane zivota

@martinmmartin no ja by som asi išla na tú pohotovosť a najmä keď boli ..alebo zajtra predsa ju niekto zastupuje .. treba to riadne vydezinfikovať odborné .. aby si nedostala infekciu otravu ..svokra tak chytala ...

autor
26. aug 2026
@zdena1990

@martinmmartin no ja by som asi išla na tú pohotovosť a najmä keď boli ..alebo zajtra predsa ju niekto zastupuje .. treba to riadne vydezinfikovať odborné .. aby si nedostala infekciu otravu ..svokra tak chytala ...

@zdena1990 rodina hovorí že zbytočne panikárim že mi nič nie je, tak ja neviem

bloger
26. aug 2026

@anonym_autor Fúha to nevyzerá moc dobre. Radšej si to daj skontrolovať a vydenzinfikuj si hlavne ranu.

lucia147852
26. aug 2026

A ako je to hlboké? Len to čo vidieť na foto? Alebo hlbšie? Ak povrchové poriadne vymi vodou a vydezinfikuj bud peroxid alebo betadine a bude to ok

autor
26. aug 2026
@bloger

@anonym_autor Fúha to nevyzerá moc dobre. Radšej si to daj skontrolovať a vydenzinfikuj si hlavne ranu.

@bloger alpa stačí ? Alebo čím je najlepšie vydezinfikovat

autor
26. aug 2026
@lucia147852

A ako je to hlboké? Len to čo vidieť na foto? Alebo hlbšie? Ak povrchové poriadne vymi vodou a vydezinfikuj bud peroxid alebo betadine a bude to ok

@lucia147852 neviem práve, nie je to dobre vidieť mám na Tom akoby ešte kus koze alebo niečoho cize dovnútra moc nevidím a nechcem si to zasa moc chytať

bloger
26. aug 2026
@anonym_autor

@bloger alpa stačí ? Alebo čím je najlepšie vydezinfikovat

@anonym_autor Alpa nie je moc vhodná. Ak máš betadin alebo Septonex. A zakry si to čistým sterilným obväzom. Treba si ju aj očstiť vodou a mydlom. Môžeš potom prípadne aj Ajatin ten by mal baktérie zničiť, Skoré uzdravenie prajem. Každopádne si to daj odborne skontrolovať lekárom.

zdena1990
26. aug 2026
@anonym_autor

@zdena1990 rodina hovorí že zbytočne panikárim že mi nič nie je, tak ja neviem

@anonym_autor svokra tak mala podobne zapálilo sa jej to a začal sa ťahať taký červený pás.. chytala otravu krvi banálny škrabanec..

autor
26. aug 2026
@bloger

@anonym_autor Alpa nie je moc vhodná. Ak máš betadin alebo Septonex. A zakry si to čistým sterilným obväzom. Treba si ju aj očstiť vodou a mydlom. Môžeš potom prípadne aj Ajatin ten by mal baktérie zničiť, Skoré uzdravenie prajem. Každopádne si to daj odborne skontrolovať lekárom.

@bloger ďakujem, nič z toho nemám doma, ale aspoň si to teda tým mydlom a vodou ešte prečistim

zdena1990
26. aug 2026
@zdena1990

@anonym_autor svokra tak mala podobne zapálilo sa jej to a začal sa ťahať taký červený pás.. chytala otravu krvi banálny škrabanec..

@zdena1990 nič za to nedáš keď pôjdeš aspoň zajtra uvidíš čo to do rána spraví ..aby ťa už potom nebolela veľa moja ..

zdena1990
26. aug 2026
@anonym_autor

@bloger ďakujem, nič z toho nemám doma, ale aspoň si to teda tým mydlom a vodou ešte prečistim

@anonym_autor tak radšej ísť...

zdena1990
26. aug 2026
@zdena1990

@zdena1990 nič za to nedáš keď pôjdeš aspoň zajtra uvidíš čo to do rána spraví ..aby ťa už potom nebolela veľa moja ..

@zdena1990 🙂 celá noha... preklep

anonym_100f83
26. aug 2026

Na tvojom mieste by som išla za zastupujúcim. Musí zastupovať za tvoju niekto. Nech sa na to pozrie a zhodnotí to. Len aby sa to škaredo nezapalilo a nebola z toho otrava…

euka210
26. aug 2026

@anonym_autor proti tetanu sa preockuvava kazdych 15r, takze netreba. Ale moze sa to zapalit a bude treba Atb...podla toho, ake je to hlboke. S tym by som sla na chirurgiu, nie k obvodakovi.

anonym_168ba8
26. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor je to fakt skarede , urcite to chod ukazat dr. 7 rokov by malo byt ok ale predsa aj otrava krvi je zla

anonym_dd47fc
26. aug 2026

Išla by som s tým k dr, a dala by som sa preočkovať preistotu.

sailes
26. aug 2026

Ja som pred rokmi stupila na klinec bosa na obed a okolo polnoci ma brala sanitka ,tahala sa mi hore cervena ciara asi po koleno ,mala som otravu krvi ,ockovanie som dostala pol roka predtym. Takze chod na pohotovost.

autor
26. aug 2026
@sailes

Ja som pred rokmi stupila na klinec bosa na obed a okolo polnoci ma brala sanitka ,tahala sa mi hore cervena ciara asi po koleno ,mala som otravu krvi ,ockovanie som dostala pol roka predtym. Takze chod na pohotovost.

@sailes fuu tak to ma mrzí že až takto, pôjdem zajtra k lekárovi s uvidím zatiaľ mi to nejako nekrvaca ani ma to už neboli tak hádam vpohode

sailes
26. aug 2026
@anonym_autor

@sailes fuu tak to ma mrzí že až takto, pôjdem zajtra k lekárovi s uvidím zatiaľ mi to nejako nekrvaca ani ma to už neboli tak hádam vpohode

@anonym_autor Mne to tiez nekrvacalo vôbec a ani nebolelo, len som odpadla a vtedy si vsimli doma ,ze som mala ciaru na nohe

anonym_24d5cd
26. aug 2026

Ja som niekolkokrat ako dieta stupila na klinec, vzdy ma zobrali na pohotovost. Na tvojom mieste by som isla nech ti to dobre vycistia a preockuju ta.

lindusss2016
26. aug 2026
@sailes

@sailes ockovanie je proti tetanu, nie proti inym bakteriam, takze to nema ziaden vplyv na to, ci dostanes otravu krvi alebo nie

Strana
z2