icon

Kam ísť s hnisajúcim pľuzgierom na nohe bez poistenia?

nellysa
Dnes o 13:01

Dobrý deň prajem,ujo mal na na prste niečo ako keby pľuzgier alebo čo a hnis mu z toho išiel, medzi maličkom a prstennikom, ma to už týždeň, dnes sme boli na urgentne v ba Kramáre ale tam ho nezobrali že lebo oni riešia urgentnejsie problémy a že má ísť na chirurgiu, kam máme ísť viete nám poradiť? Bohuzial na zdravotnom poistení je dlžný na koľko čaká ešte na schválenie bankrotu, prosím neriešte teda ako riešiť to poistenie ale kam s tým máme ísť keď sme v takejto situácii, lebo si nevieme momentálne ani dovoliť súkromnú kliniku, budem rada za každú normálnu radu ako toto riešiť, prikladám fotografie

anonym_a7cddd
Dnes o 13:11

@nellysa a boli ste na tej chirurgii keď vás tam poslali ??

martinmmartin
Dnes o 13:12

Je tam aj plesen , pozicaj mu canesten nech si to napatla

anonym_3d2c45
Dnes o 13:12

@nellysa podla mna ma infekciu ktora postupuje a potrebuje antibiotika. Doma nech si na to nic nepatla je nutne aby to videl lekar

lindusss2016
Dnes o 13:15

Treba ísť jednoznačne na chirurgiu. Ako to bude s platbou, vám povedia oni. Ale hádam, že o sepsu nestojí, tak to tak nenechajte.

pielka
Dnes o 13:19

Tiež si myslím, že to bude riadne nepekná infekcia a potrebuješ antibiotiká. Veľa zdravia prajem 🙏

anonym_90f0dd
Dnes o 13:22

Smer všeobecný lekár pre výmenný lístok na chirurgiu.

anonym_7fe659
Dnes o 13:33

@nellysa treba urobiť vyšetrenia na cukrovku, neodkladajte lekára môže mať diabetickú nohu.

nellysa
autor
Dnes o 14:13

Ďakujeme veľmi pekne, zajtra teda pôjdeme k nemu doktorovi nech dá výmenný lístok, ďakujeme za rady

anonym_d93f63
Dnes o 14:17

@nellysa
Keby ho lekar nezobral ako hovoris nie je poisteny
skuste to iste ako pre bezdomovcov
Domov Sv. Jána z Boha (Milosrdní bratia): Nachádza sa na Hattalovej 6 v Bratislave - Nové Mesto. Poskytuje sociálne služby a ošetrenie.

anonym_3d2c45
Dnes o 14:32
@nellysa

Ďakujeme veľmi pekne, zajtra teda pôjdeme k nemu doktorovi nech dá výmenný lístok, ďakujeme za rady

@nellysa
Obkresli teraz fixkou kde sa nachadza zacervenanie nohy aby ste videli ci infekcia postupuje/rozsiruje sa.
Je potrebne zistit ci ma cukrovku, ale je urgentne! riesit co si myslim ze je postupujuca infekcia ktora mu cirkuluje po celom tele.
Zajtra moze byt uz najvyssi cas hlavne ak pacient je vo vseobecne nie dobrom stave a ma aj ine diagnozy