icon

Pocit pohyblivého úlomku v lakti po páde

22. feb 2026

Ahojte, v piatok som mala pád na lakte a chrbticu. Bola som na rtg lebo som nemohla stúpať na nohu. Zlomeniny nemám žiadne. Lakťom sa na pohotovosti nevenovali.
Hýbať rukou sa mi dá, lakeť ma boli len na dotyk. Mám tam len podliatinu a modriny a je to opuchnute. No niečo mi tam "beha". Normálne to nahmatam a dokážem to presunúť, a je to vidieť aj z vonu ako sa to presunie.
Môže to byť nieaka zrazenina, alebo je možnosť , že sa mi niečo odlomilo? Nemáte s tým niekto skúsenosť?
Nie som hypochonder a na pohotovosti som bola prvý krát v živote. Nechcem tam ísť zase s blbosťou 🙄
Ďakujem

anonym_f40b84
22. feb 2026

@anonym_autor tak chod zajtra k vseobecnej a ta ta posle ku chirurgovi ked nechces ist na pohotovost

anonym_5a71ce
22. feb 2026
@anonym_f40b84

@anonym_autor tak chod zajtra k vseobecnej a ta ta posle ku chirurgovi ked nechces ist na pohotovost

@anonym_f40b84 na chirurgiu netreba vymenny listok

anonym_f40b84
22. feb 2026
@anonym_5a71ce

@anonym_f40b84 na chirurgiu netreba vymenny listok

@anonym_5a71ce tak naco sa pytas, cez mk ti nikto rtg neurobi ani ti laket nepremacka co to sa ti tam pohybuje

autor
22. feb 2026

Ja viem, že rtg mi tu nikto neurobí. Ja som sa pýtala, či má niekto skúsenosť. Nikdy som nemala nič zlomené ani vážne zranené. Je mi trápne ísť s tým na pohotovosť ak je to bežné po úraze

anonym_5a71ce
22. feb 2026
@anonym_f40b84

@anonym_5a71ce tak naco sa pytas, cez mk ti nikto rtg neurobi ani ti laket nepremacka co to sa ti tam pohybuje

@anonym_f40b84 to asi malo patrit autorke,nie mne😁