Aká bola vaša najvyššia výhra v stieracom žrebe?
🙂 podelte sa, kludne anonymne.
100 € v tom vianocnom velkom, ktory stoji asi 10 €
@vikusjk super,. poteší🙂
200eur,viac sa este nepodarilo.Ale viac krat takto po sebe,teda vtedy bolo na 2 losoch po 200eur.
10.000€ v prasiatku v žite napríklad, vedome som manifestovala
@gabrielkamajeckka waw, gratulujem ♥️🍀 ja som tiež manifestovala a vyhrala som 100k :D
200eur,viac sa este nepodarilo.Ale viac krat takto po sebe,teda vtedy bolo na 2 losoch po 200eur.
@anonym_ce1380 slusne 🙂
10.000€ v prasiatku v žite napríklad, vedome som manifestovala
@gabrielkamajeckka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Na Slovensku je hazard obľúbený, Slováci minulý rok dali do hazardu 26 miliárd eur a prehrali 1 550 000 000 €
https://www.urhh.sk/2026/02/24/slovaci-v-roku-2...
@gabrielkamajeckka waw, gratulujem ♥️🍀 ja som tiež manifestovala a vyhrala som 100k :D
@anonym_autor To je krásna suma! Otázka bola o žreboch, tak sa teda ale pochválim, síce nie taká obrovská suma na lotériu, ale minulý rok som si zmanifestovala výhru v apríli 113tisíc eur v tipose na loteri 🙂
Vianočná lotéria pred 15r.los stal tuším 6 € vyhra 100€ potom ale o 5r. 50€
Inak klasika vrátenie vkladu alebo max 20€ [vsetko vianočná lotéria]
Ja nekupujem, ale mamina vyhrala 5tis.
@anonym_autor To je krásna suma! Otázka bola o žreboch, tak sa teda ale pochválim, síce nie taká obrovská suma na lotériu, ale minulý rok som si zmanifestovala výhru v apríli 113tisíc eur v tipose na loteri 🙂
@gabrielkamajeckka a ako si si ju zmanifestovala?
@anonym_autor 50
@gabrielkamajeckka aj mna by zaujimalo ako manifestovat 🙂
Ja som vyhrala minulý rok na Vianoce na vianočnom škriatku za 1 euro výhra 100 eur a potom ešte na žrebe Znamenie tiež 100 eur. Ostatné boli menšie výhry 30, 20, 10, 5 eur. Skúšam si šťastie či sa zadarí.
Manžel mi kúpil vianočnú lotériu pred 2r. a tam som mala 250€
@anonym_autor mam kolegu, manifestuje a manifestuje.... Vyhral na sutazi 100.000e, 6.000e, dve dovolenky do vzdialených destinácií, Tv novú, lístky na drahý zahraničný cirkus, 3x festival pre 2 osoby, kozmetiku...😂 ja som pesimista. Nikdy som nič nevyhrala. A zapájam sa všade.
@gabrielkamajeckka gratulujem 🍀🍀ja som si to tiez manifestovala a musim povedat,ze to ozaj funguje
@gabrielkamajeckka a ako si si ju zmanifestovala?
@anonym_b23747 ja sa učím od Michala Drienika, sledujem na Youtube, sú tam videá zadarmo veľmi veľa
@anonym_b23747 ja sa učím od Michala Drienika, sledujem na Youtube, sú tam videá zadarmo veľmi veľa
@gabrielkamajeckka tak totoznie riadne psycho , skoro ako zapredanie duše diablovi.
@gabrielkamajeckka gratulujem 🍀🍀ja som si to tiez manifestovala a musim povedat,ze to ozaj funguje
@anonym_autor co to znamena manifestovala???
@anonym_autor co to znamena manifestovala???
@anonym_3401ab Tiež by ma zaujímalo...

100 € v tom vianocnom velkom, ktory stoji asi 10 €