icon

Aký sen si chcete splniť a na čo šetríte?

Dnes o 17:59

Ahojte poďme trošku na pozitívnu tému 🍀😍 aký je váš veľký sen? Na čo si odkladate peniažky? Čo si chcete splniť? 😍 Ja chcem zobrať deti na Maldivy 🥰🌸 možno na ďalší rok /o 2-3 roky. Nech je to poriadna dovča so všetkým 🌸🩷 motivuje ma to teším sa na to a je to dlhodobý cieľ za ktorým idem a pre ktorý "žijem". Plánujem už teraz vyberám ubytko pozerám aké sú tam možnosti výletov porovnávam si ostrovy 🥰🥰😍 čo vás úplne napĺňa? Čo je vaším palivom?

Strana
z2
crazy_cat_lady
Dnes o 18:08

Ja nemam nijaky sen, setrim, aby sme vedeli predcasne splatit hypoteku a nemali ju pomaly do dochodku :D

stellarstar
Dnes o 18:11

Našetrené mám len sa zatiaľ nvm dokopať k tomu aby som šla do svojej vysnívanéj destinácie

anonym_8b84b8
Dnes o 18:12

@anonym_autor o 3 roky do Afriky na 3 týždne. Našetrené už mám, čakám kým deti trošku podrastú, aby zvládli cestu.

martinmmartin
Dnes o 18:13

@anonym_autor Maldivy s detmi? Mozno to este premysli, seriozne potapat sa nebudu a v tej chatke v mori ich zachvilu omrzi zivot......ale super ze myslis aj na buducnost

anonym_0f1a55
Dnes o 18:15
@martinmmartin

@anonym_autor Maldivy s detmi? Mozno to este premysli, seriozne potapat sa nebudu a v tej chatke v mori ich zachvilu omrzi zivot......ale super ze myslis aj na buducnost

@martinmmartin na maledivach je normalne ubytko aj na plazi nielen na vode. a je tam toho pre deti fakt vela.🙂

anonym_b21ba9
Dnes o 18:16

Ja som nikdy nešetrila na konkrétnu vec a ani nemám veľký materiálny sen, peniaze odkladám a prispôsobujem svoje plány a nákupy tomu koľko môžem aktuálne minúť. Vždy som si radšej dopriala viac malých vecí častejšie ako sa roky hnať za jednou veľkou 🙂 Moje sny sú skôr kariérne a čo by som chcela dosiahnuť v tomto smere. Ale rada si prečítam ako to majú iní. 🙂

minenkaa
@martinmmartin

@martinmmartin tak budú šnorchlovať ,veď tam sa nedá z vody vyliezť ,furt niečo nové

janka12335

Prerábka kuchyne s obývačkou podľa návrhu interier. dizajnéra

minenkaa
Dnes o 18:17

@anonym_autor dôchodok ,teraz decku svadobný dar,potom uz iba dovolenky a motorka

martinmmartin
Dnes o 18:20
@anonym_0f1a55

@martinmmartin na maledivach je normalne ubytko aj na plazi nielen na vode. a je tam toho pre deti fakt vela.🙂

@anonym_0f1a55 ok ok . Mne to vzdy prislo ako destinacia na zachranu manzelstva

anonym_ed8e22
Dnes o 18:21

@anonym_autor na štúdium mojich detí, už teraz sa desím keď pôjdu všetky na vš

minenkaa
Dnes o 18:21
@martinmmartin

@martinmmartin to potom my s mužom by sme sa rozišli,ja som cely čas videla, len jeho ružový šnorchel alebo nič

catherinah
Dnes o 18:22

Na zuby setrim

minenkaa
Dnes o 18:22
@catherinah

Na zuby setrim

@catherinah tak to drzim palce

anonym_c1bc17
Dnes o 18:33

New York.Tiez chcem ale až ked budu deti staršie, nech si to aj pamätajú, bavi ich to a nemrnčia ze ich bolia nohy 😂

anonym_8785de
Dnes o 18:36

Uf, ani neviem. Ja rada cestujem, ale mne stačí Európa, raz chcem pyramídy v Egypte čo tiež drahé nie je tak a raz Jordánsko ak to bude bezpečnejšie Mrtve more a skalné mesto Petra, ale na to sa financie nájdu. Nemám nejaké sny ako Austrália, New York a podobné. Auto mám práve nové. Ak by som niečo priala si tak nejaký nový domček s pekným pozemkom v dobrej lokalite ale to zase vzhľadom k mojim príjmom nereálne takže na to si nešetrím, to iba ak by som raz podala Loto a vyhrala 😀

sissi2183
Dnes o 18:43
@martinmmartin

@martinmmartin bol si uz s detmi na Maldivach? Maldivy su uzasne, nase 3 deti by tam lietali aj 2x rocne. Nepotrebuju cely den nic, len piesok a ocean a potspacske okuliare.Prvykrat, ked sme tam boli mali 7 rokov, 5 rokov a najmladsi 3 mesiace. Cestovali sme uz vela s malymi detmi, takze nie, nebali sme sa s 3 mesacnym dietatom. A bola to pre mna ta najkrajsia dovolenka. Ziaden stres, jedlo sme si v klude objednali do chatky, ked sa nam nikam nechcelo ist. Plan bol aj teraz cez Velku Noc, ale zial situacia na Blizkom vychode zmenila plany. Pre mna a nas hekticky pracovny zivot s 3 relativne malymi detmi su Maldivy dokonaly reset, oddych a pohoda.

guiseppinka
Dnes o 18:46

Nejake cestovatelske ciele velmi nemam, zatial nemam s kym, takze neriesim. Tiez ich mam skor v pracovnej oblasti - nejaka riadiaca pozicia, zatial nemam uplne konkretnu predstavu, casom s vykrystalizuje. A akutualne su to skor take drobnosti, na ktore sa uz tesim

dori2
Dnes o 18:47
@martinmmartin

@martinmmartin my sme boli 2x-
3 a 5rokov dieta, a nenudil sa absolutne

anonym_fc6a16
Dnes o 18:49

Ja šetrím skrz toho že mám väčšie príjmy ako výdaje, chcela by som kupovať väčší byt len nie je zatiaľ aký 😊

anonym_234e03
Dnes o 18:50

Chceli by sme chalupu. Takú tip top podľa našich veľmi konkrétnych predstav, niekde na polosamote. Finančne by nám to aj vyslo, no súčasná politická situácia v SR nás akosi odrádza od investovania do ďalšej nehnuteľnosti v tejto krajine. 😩 Tak už pozeráme aj Moravu a snad čoskoro…

tiezjedna

Cestovateľské si plním priebežne, momentálne dávam dokopy peniaze na ďalší podnikateľský projekt, asi najnákladnejší doteraz😉 Ak to to dopadne podľa predstáv, tak to raz preberú deti

anonym_6db1fc

Ja teda vysnívanú dovolenkovú destináciu nemám ale šetrím peniaze na otvorenie maličkej útulnej detskej kaviarničky u nás v meste. Koncom materskej sa do toho plánujem pustiť. Je to môj sen snáď odjakživa a hodlám si ho splniť 🩵

nyusika
Dnes o 18:52
@martinmmartin

@martinmmartin to je destinácia na rozpad manželstva 😂😂😂
Byt v malom rezorte, kde nie je či robiť - sily Brona 😂😂

myladies
Dnes o 18:54

@anonym_autor mojím snom je taktiež exotická dovolenka a verím, že za pár rokov sa to aj splní

dvadsatosem
Dnes o 18:54

Našetrené mám dosť na hocičo okrem vlastného ostrovu či lietadla/jachty. Ale nejaký veľký sen nemám. Iba také menšie že schudnúť, viac turistikovať a cestovať. Nájsť si partnerku. Vymyslieť si nejaký projekt na ktorom by som ešte v živote robil.

anonym_6024bc
Dnes o 18:56

Že šetriť 😀😀

anonym_14788b
Dnes o 18:57

Nič také. Ja si už žijem svoj sen. Teraz plánujeme letnú dovolenku, ale nič nejako extra drahé, ale zato na 2 mesiace taký road trip s 2 školákmi a 2 mesačným

anonym_6024bc
Dnes o 18:57
@anonym_6db1fc

Ja teda vysnívanú dovolenkovú destináciu nemám ale šetrím peniaze na otvorenie maličkej útulnej detskej kaviarničky u nás v meste. Koncom materskej sa do toho plánujem pustiť. Je to môj sen snáď odjakživa a hodlám si ho splniť 🩵

@anonym_6db1fc ako otvoris tak rychlo aj zavries.

misulka22
Dnes o 18:58

Na ponika 😁

Strana
z2