1. atestácia - Ružomberok
Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem
@okataivana -nie, nie je potrebne🙂 Stacia ti absolvovane skolenia.
@danusskaaa
Dobrý deň.
Chcela by som Vás poprosiť o mailový kontakt na vás, ak by vás to moc nezaťažovalo. Potrebovala by som sa vás spýtať niečo ohľadom 1.atestacie.
Môj mail je katkamarciciakova@gmail.com
Veľmi pekne Vám ďakujem.
@danusskaaa dobrý večer. Smiem poprosiť. Ďakujem katka2021@azet.sk
@danusskaaa ahoj, potrebovala by som radu ohladne atestacky z matematiky, mas prosim spravenu prvu alebo druhu? mohla by som ti napisat sukromnu spravu a poradit sa ohladne toho, s cim si neviem poradit? dakujem krasne
@bviktoria jasné kľudne píš 😉 mám urobenú prvú
ahojte, robil niekto 1.atestačku na ZUŠ?
@danusskaaa pozdravujem, mohla by som poprosiť o náhlad do Vášho portfolia? velka vdaka! 🙂
@veronikanem pozdravujem, velmi prosím, lámem si už pár dni hlavu nad tym portfoliom, prosííím, vedeli by ste mi poslať svoje portfolio k nahliadnutiu? aj zaplatim, len už som zufala. Tiež som odborny zamestnanec a všetko čo som našla je pre pedagogov. Veľká vdaka!
@danusskaaa prosím pekne, mohla by ste preposlat aj mne? Zvažujem, že sa to toho tiež pustím 😁
Dobrý deň,
neviete náhodou, či neexistuje aj nejaké oficiálne predatestačné vzdelávanie (ideálne inovačné 🙂 ?
Bola som na tých od Edusteps a viac-menej tomu rozumiem, len by som ocenila nejakého konzultanta, čo by povedal, toto je v poriadku a toto je úplne mimo 🙂
Lebo takto je to tak trochu naslepo.. :/
Pani @danusskaaa možno by mi tiež pomohlo, keby som sa mohla pozrieť na to Vaše, aspoň pre predstavu, keďže ja som v kategórií majster odborného výcviku.. 🙂
Ak by ste boli taká láskavá a našli si trochu času, budem veľmi vďačná 🙂
Vopred ďakujem,
Monika
@monmes atestačné príprava (ako bolo kedysi) nie je. Sú len rozne webinare, ktoré boli aj sú viac- menej veľmi teoretické. Prácu som sama aj po absolvovaní 3 webinarov písala "naslepo" podľa seba... som rada, že prešla na prvýkrát. Bohužiaľ aj info z univerzity a z MPCcka sa veľmi odlisovali a moc mi nepomohli...
Poslala som moje portfólio, budem rada ak pomôže...
danusskaaa ďakujem za ochotu 🙂 Máte to krásne spracované, nečudujem sa, že to prešlo na prvý krát 🙂
Nech sa Vám aj nadalej darí,
Pekný deň
@monmes ahoj, ja akurát chodím na inovačné vzdelávanie- tvorba portfólia, takže existuje také vzdelávanie, chodím cez NIVAM- bývalé MPC, má rozsah 50 hodín, presne sme rozobrali všetky oblasti, kompetencie aj dôkazy, ktoré požaduje Nivam na atestácie, čo je oooveľa viac ako požaduje Ružomberok, v RK im stačí jeden dôkaz ku každej oblasti- spolu teda 3, na Nivame chcú po dva dôkazy na každú kompetenciu- v Košiciach- spolu teda 18 dôkazov.
toto vzdelávanie má aj záverečnú prácu a tá je podobná ako v RK- po jednom dôkaze na každú oblasť.
@danusskaaa ahojky, môžem poprosiť portfolio k nahliadnutiu? ťiež sa chystám do RK, už mám svoje hotové, ale nejaká forma tomu chýba 🙂)) ďakujem
vaskova.katka@centrum.sk
@danusskaaa
Dobrý deň,hoci je to téma z minulého roka,chcem sa spýtať,neposlali by ste mi ukážku Vášho portfólia z prvej atestácie? Už dlhšie nad ňou premýšľam,no nemám ani šajnu,ako sa do toho pustiť. Ďakujem 🙂
@kaletova1 pošli mi mail na seba 😉
Dobry den, velmi by ste mi pomohli, keby ste aj mne poslali. Som na materskej tak by som si teraz, ked je relativny pokoj, chcela zvýšiť kvalifikaciu a napísať atestačné portfolio. Len ako na to? Tiez mam absolvovaných zopar webinarov, takze prvotne info uz mam, ... Dakujem 🙂
@danusskaaa
m.kaletova@gmail.com
Krásne ďakujem🙂
Ahojte, chcem robit 1. AP v rbk na KU. Mam 2 otázky. 🙂
1. nemáte niekto posunut vypracovane okruhy?
2. koľko vlastne treba vypracovaných tých kompetecii/dokazov k nim???
Viem ze cez MPC ich treba vsetky tie kompetencie.
dakujeeeeeem
Mohla by som aj ja poprosiť, ako vyzerá to Vaše portfolio, nech mam aspoň predstavu, lebo som stratená, absolvovane webináre mi vôbec nepomohli, všetko len teoretická rovina, ale potrebovala by som reálne vidieť, ako to vyzerá 😊 Mail je petraslov@azet.sk, ďakujem.
@danusskaaa
Dobrý deň prajem,aj ja mám rozpracované portfólio,pomohlo by mi vaše k nahliadnutiu,aby som si ho vedela dokončiť. Veľká vďaka. lucka.langrafova@gmail.com
@danusskaaa dobrý deň, prosím, mohli by ste poslať aj mne? Budem vám veľmi vďačná 😊 hrotekova.lucia@gmail.com
@danusskaaa Mohla by som Vás aj ja veľmi pekne poprosiť 🙏 o nahliadnutie? mám absolvované webináre, no cítim sa ,,stratená" ..veeeeeľmi by som Vám bola vdačná ❤
@simma13 pošli mi mail na seba 😊
@katslu004 vedela by si mi prosím tiež preposlat? Tiež som na materskej a teda zvažujem, že by som skúsila aj toto. Ďakujem mail: arasidka123@gmail.com 🙂
@danusskaaa monika.m1@centrum.sk dakujem krásne ❤
@danusskaaa Dobrý večer,mohla by som aj ja poprosiť o zaslanie? Ďakujem veľmi pekne 🙂
vydarenaa@gmail.com

@danusskaaa