icon

1. atestácia - Ružomberok

okataivana
20. apr 2021

Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem

lucyhu
14. júl 2023

@danusskaaa Dobrý deň, aj ja by som Vám bola naozaj veľmi vďačná, ak by ste mi na moj mail zaslali vase portfolio. Ja mam to svoje uz rozpracovane, som pri druhej oblasti a podla videa z ccvpfku si neviem poradit s formulaciou odborneho problemu..mam pripravu hodiny s metodami a prostriedkami, ale neviem, ako podla ich pokynov zacat a aj ako to potom ukoncit.. Tiez budem od septembra na PN a nasledne na materskej, tak by som do porodu chcela stihnut absolvovat tu prvu atestaciu. Vopred Vám velmi pekne dakujem ❤

lucyhu
14. júl 2023

@danusskaaa tu je moj email: cusova.lucia@gmail.com Este raz velka vdaka 🙂

evita1233
24. júl 2023

Takze ,ak som to dobre pochopila v Ruzomberku staci vypracovat z kazdej oblasti jednu kompetenciu? Pytam sa preto, pretoze som chodila na atestacne vzdelavanie do mpc ,tam nam ppvedali,ze oni chcu vypracovane vsetky kompetencie...

misk321
24. júl 2023

Prajem pekný deň, pracujem na vykonaní 1. atestácie v Ružomberku (učiteľ prvého stupňa ZŠ) a neviem si pomôcť s vypracovaním tejto otázky. Nevie mi náhodou niekto pomôcť.
Metódy a stratégie sociálneho rozvoja žiakov mladšieho školského veku(komunikácie,
empatie, asertivity, vzájomnej pomoci, darovania, delenia sa, spolupráce) Ďakujem

misk321
24. júl 2023

@tomkovae73
Prajem pekný deň, dopracovali ste sa k odpovedi na otázku č.9 ? Ak áno neposlali by ste mi vypracovanú otázku alebo aspoň názov knihy v ktorej to mám hľadať. Vopred ďakujem. Metódy a stratégie sociálneho rozvoja žiakov mladšieho školského veku(komunikácie,
empatie, asertivity, vzájomnej pomoci, darovania, delenia sa, spolupráce)

tomkovae73
24. júl 2023

@misk321 dobry den predatestacne nepotrebujete. Na otazku c. 9 treba odpovedat prakticky, t.j., co vsetko prispieva k prosocialnemu spravaniu ziakov. Napr. Ranne kruhy, pisanie dennikov, socialne role pri cviceniachx skupinove prace, ....
Ak som Vam pomohla, som rada. Ak nie, pokojne sa pytajte dalej.
@misk321

emilocka
3. aug 2023

Dobrý deň, chcela by som pekne poprosiť o pomoc, nájde sa tu pani, ktorá vykonala 2. atestačnú skúšku po novom? Potrebovala by som nahliadnuť do práce týkajúcej sa anglického jazyka na 2. st. základnej školy. Za ukážku zaplatím. Viac ss. Ďakujem pekne.

nstela
3. aug 2023

@danusskaaa dobrý večer,aj ja mám na Vás prosbu rovnakú ako mnohí predo mnou, či by ste boli taká dobrá a zaslali mi na môj mail Vaše portfólio. Načítané mám, materiálov, rôznych aktivít a projektov tiež, ale ako všetci vôbec neviem ako prakticky začať a spracovať to.Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. nstela@centrum.sk

adrianl22
4. aug 2023

@danusskaaa Dobrý deň, mohol by som poprosiť o zaslanie portfólia k nahliadnutiu, chcem sa do toho pustiť, len všetko čo som našiel ohľadom toho je v teoretickej rovine iba, ďakujem veľmi pekne 🙂 luk.adrienn@gmail.com

akinka5
9. aug 2023

Dobrý deň, aj ja sa snažím urobiť l. atestáciu, chcem Vás pekne poprosiť, keby som mohla nahliadnuť do vašej práce. Ďakujem pekne: jt.turcinova@gmail.com

barbora345
9. aug 2023

Ahojte, prosím vás nemá niekto vypracované otázky na 1.atestaciu pre MOV v Ružomberku? Bola by som veľmi vďačná 🙂

misk321
17. aug 2023

Prajem pekný deň, vie mi niekto poradiť čo patrí medzi koncepčné a strategické dokumenty a materiály školy? Ďakujem za odpoveď

lourinne
20. aug 2023

@danusskaaa Dobrý deň, prosím vás veľmi pekne, mohli by ste aj mne poslať portfólio na ukážku? Budem vám vďačná. Ďakujem 🙂 mail: zuzanka.vavercakova@gmail.com

barbora122
Autor odpoveď zmazal
danusskaaa
22. aug 2023

@barbora122 poslané 😉 budem rada ak pomôže, aspoň trošku

ppauli123
23. aug 2023

Dobrý deň, @danusskaaa

mohla by som Vás aj ja veľmi pekne poprosiť o zaslanie Vášho portfólia? Ďakujem veľmi pekne!
Mail: paulina.kluciarova@gmail.com

katkaaandrejko
26. aug 2023

@danusskaaa môžem vás aj ja poprosiť o náhľad vášho portfólia??? Budem vám veľmi veľmi vďačná bronerska.katka@gmail.com

beabrisuciakova
28. aug 2023

@danusskaaa dobrý deň, prosím Vás, poslali by ste aj mne vzor, od čoho sa odraziť, ak budete taká ochotná tak poprosím na mail cadrovabea@gmail.com Ďakujem vopred

majadr
29. aug 2023

@danusskaaa Dobrý deň, môžem poprosiť portfolio k nahliadnutiu? Chystám do RK, dlho som odolávala, lebo neviem ako presne to má vyzerať. Absolvovala som už webináre, ale väčšinou všetko teória. Ďakujem veľmi pekne. maja.airam7@gmail.com

piskotka303
31. aug 2023

@danusskaaa Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť o preposlanie ukážky Vášho portfólia? Mám záujem si urobiť 1. atestáciu. V rámci tvorby portfólia mám absolvované vzdelávanie, ale napriek tomu vôbec nerozumiem, pretože aj pri obhajobe mi boli vytknuté chyby... A to som si myslela, že sa tomu vyhnem :(

Veľmi Vás teda prosím, ak je to možné, pošlite mi ukážku Vášho portfólia (kristinahuliakova@gmail.com).

Vopred ďakujem a prajem pekný deň 🙂

inga7776
5. sep 2023

@danusskaaa Dobrý deň. Absolvovala som už niekoľko webinárov o tvorbe atestačného portfólia a v podstate aj viem čo tam chcem mať ale som typ, ktorý nevie kde má začať a dať to na papier, z toho mám des....hlavne začať. Naštudovala som si informácie, materiály zbieram ale neviem tomu dať formu, čo tam dať a čo nie a akou formou to napísať. Hľadám nejakú ukážku od ktorej by som sa odpichla a našla som tu diskusiu. Ako čítam ste pomohli tak sa nesmelo pýtam aj ja či by ste neboli taká láskavá a nemohla by som vidieť vaše portfólio aby som získala predstavu a konečne to zbúchala aj ja. Ďakujem za pomoc

inga7776
5. sep 2023

Dobrý deň. Som učiteľka 1.stupňa ZŠ a absolvovala som už niekoľko webinárov ohľadne tvorby atestačného portfólia. Teoreticky mi je všetko jasné a aj viem čo do práce chcem dať ale netuším ako mám začať, akú má mať portfólio formu. Bola by z vás niektorá taká milá, ochotná a láskavá a dala k nahliadnutiu svoju prácu aby som sa vedela odraziť a pohnúť dopredu? Budem veľmi vďačná za pomoc. Vopred ďakujem inga4-centrum-sk/

danusskaaa
6. sep 2023

@inga7776 jasné pošlem, poprosím mail 😚

inga7776
7. sep 2023

@danusskaaa Ste poklad!!! inga4@centrum.sk. Dakujem!!!!

dgit93
10. sep 2023

Ahojte, konečne som sa odhodlal k 1. atestácii a veľmi ma potešilo, keď som objavil túto skupinu ľudí 🙂 vidím, že nie som sám, kto v tom má mierny chaos. Absolvoval som niekoľko vzdelávaní, no stále som sa nedozvedel ako by malo vyzerať atestačné portfólio. Zahliadol som tu zopár dobrákov, ktorí boli ochotní poslať ukážku svojho portfólia. Nájde sa tu ešte niekto taký? Veľmi by mi to pomohlo. Vopred ďakujem 🙂

franca1
12. sep 2023

@danusskaaa ahoj, pred rokom som sa u teba informovala o atestácií. Nedala som sa na to, no už by som chcela na nej začať pracovať. Neviem, ako a kde začať..... Ak by bolo možné nahliadnuť do tvojej atestačky, budem vďačná. franca1@azet.sk

holubovad
14. sep 2023

@natalia123456789 dobrý večer vedeli by ste aj mne poskytnúť náhľad na portfólio? Veľmi by mi to pomohlo ďakujem kamodovadeniska@gmail.com

anjelito
Autor odpoveď zmazal
holubovad
16. sep 2023

@danusskaaa prosím Vás mohla by som poprosiť aj ja náhľad Vášho portfólia pre 1atestaciu? Veľmi by mi to pomohlo, ďakujem vopred kamodovadeniska@gmail.com

anjelito
Autor odpoveď zmazal