icon

1. atestácia - Ružomberok

okataivana
20. apr 2021

Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem

anjelito
Autor odpoveď zmazal
eframka
17. sep 2023

@radka1991 Dd, mám záujem. Ďakujem veľmi pekne 🙏

juanita385
18. sep 2023

@danusskaaa Dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť o náhľad do vašej práce. Začala som pracovať na svojom portfóliu, ale rada by som sa uistila, že idem správnym smerom. Vopred ďakujem. Môj mail jana.gocalova@gmail.com

volimver
23. sep 2023

@danusskaaa dobrý deň prosím Vás mohli by ste aj mne preposlal vašu atestacnu prácu veľmi by som bola vďačná 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

volimver
23. sep 2023

@volimver email veronkapetrencikova@gmail.com rovno by som sa aj informovala u nás informácie ohľadom prace vopred vám dakujeeeeem

volimver
23. sep 2023

@danusskaaa email veronkapetrencikova@gmail.com rovno by som sa aj informovala u vas informácie ohľadom prace vopred vám dakujeeeeem

siskovaslavomira
24. sep 2023

zdravím všetkých, tiež sa chcem pripnúť do konverzácie. Zvažujem robiť atestačné portfolio ale aj po preštudovaní všetkého možného a pozretí kopec videi tomu stale nechápem. Tiež by mi pomohlo keby mi niekto vedel poslať ako to vlastne vyzerá. Viete mi s tým niekto pomôcť.

lucinka216
24. sep 2023

Ahojte milé kolegynky, som rada ze som nasla takuto skupinku,kde si mozeme poradit a povzbudit sa pri pisani 1.atestacie.
Viackrat som si precitala Vase komentare,ze ako sa vytvara portfolio ale tiez by som potrebovsla ,,nakopnut" a potom to uz snad nejako bude.
@danusskaa vidim,ze ste tu casto oznacovana,kvoli portfoliu.
Mohla by som Vas teda aj ja poprosit o jeho zaslanie.
Velmi by ste mi pomohli.
Dakukem krasne ❤️

siskovaslavomira
25. sep 2023

pripájam sa s žiadosťou o zaslanie tiež @danusskaa

siskovaslavomira
25. sep 2023

siskova@vdp.sk prosím ak je to možné sem @danusskaa

lucinka216
25. sep 2023

@danusskaa moj mail: schulleroval@gmail com
Dakujem 🩵

evita1233
26. sep 2023

@lucinka216 ahoj Lucka, ides si aj tu robit?

lucinka216
26. sep 2023

@evita1233 ahoj eviii 🙂 rada by som ale potrebujem sa nastartovat a tyy? 🙃🙃🙃

lenka15152
28. sep 2023

@lucinka216 ahojte dievčata aj ja sa chystám..

barbarelka
28. sep 2023

@danusskaa Dobrý deň,chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o náhľad do Vášho portfólia 🙏. Rovnako ako x ľudí v tejto konverzácii sa chystám spraviť si 1. atestáciu,učím 12rokov a teda fakt už by som to rada trošku posunula. Je všeobecný problém zistiť “ako to ma vlastne vyzerať “🙄. Teórie habadej,ale človek ani o kus múdrejší 🫣. Ďakujem veľmi pekne! barbora.kritikos@gmail.com

martonkam
1. okt 2023

Mila @danusskaaa Mohla by som poprosit o nahlad Vasho portfólia pre 1.atestaciu? Chystam sa absolvovat predatestacne vzdelavanie, ale zatial NIVAM nema nic vypisane. Velmi by mi to pomohlo, lebo netusim, ako a kde zacat. Budem Vám velmi vdacna. Moj mail: beatagyori@azet.sk 🙏

bekiinka5
19. okt 2023

@danusskaaa ahoj, môžem Ťa aj ja poprosiť zaslať portfólia, ďakujem 🙂 alzbetakviatkova@gmail.com

tortelinka
21. okt 2023

@mirage môžem otázku ohľadom atestacie?

jana1511
23. okt 2023

@danusskaaa
@silvana10
Ahojte , mozem aj ja nahliadnuť .Zatiaľ nemám odvahu sa ani prihlásiť , možno sa konečne dokopem . ďakujem

danusskaaa
23. okt 2023

@jana1511 poprosím mail

superstar777
25. okt 2023

@danusskaaa Dobrý deň prajem. Mohla by som aj ja poprosiť o nahliadnutie do Vašej 1. atestačnej práce? Som učiteľka 1.stupňa. veľmi by ste mi pomohli. Vopred ďakujem! Môj e-mail marianna.rigova@gmail.com

inga7776
26. okt 2023

Dobrý deň. Je tu niekto kto robil 1.atestačnú prácu z 1.stupňa ZŠ a bol by ochotný nahliadnuť do jeho práce? Vopred ďakujem

tortelinka
4. nov 2023

@danusskaaa môžem par otázok k atestácii prosím?

mamajaska
10. nov 2023

Dobrý deň je tu niekto kto už absolvoval 1. Atestacnu skúšku po novom v Ružomberku učiteľ materskej skoly? Ďakujem

agata258
11. nov 2023

@danusskaaa dobrý deň, prosím, môžem vás poprosiť o nahliadnutie do vášho atestačného portfólia k I. atestácii na KU? ďakujem veľmi pekne, meil: mejkpisova15@gmail.com

inga7776
12. nov 2023

@misk321 Dobrý deň. Čítam tu príspevky a narazila som aj na váš. Pracujem na práci k 1.atestácii. Už som absolvovala niekoľko webinárov ale stále neviem ako to mám dať na papier. Prosím vás vy ste už napísali prácu aj obhájili? Ak áno neboli by ste taká ochotná mi poslať vašu prácu k nahliadnutiu? Som tiež učiteľka 1.stupňa. Ďakujem. inga4@centrum.sk

luru134
5. dec 2023

@danusskaa ahoj, môžem poprosiť tiež o zaslanie portfólia k nahliadnutiu? Ďakujem veľmi pekne 🙂

danusskaaa
6. dec 2023

@luru134 pošli mi mail na seba 😉

luru134
6. dec 2023

@danusskaaa chachulka1@gmail.com
Veľmi veľmi moc ďakujem 🙂