icon

1. atestácia - Ružomberok

okataivana
20. apr 2021

Prosím o radu: je potrebné predatestačné vzdelávanie ked učitel chce vykonat 1 atestáciu po novom - tvorba portfolia?
Je daný presný dátum dokedy sa treba prihlásiť - poziadat o atestáciu,
Dakujem

anjelito
Autor odpoveď zmazal
1hancatko1
23. feb 2024

Mám atestačné portfólio, ktoré bolo vysoko hodnotené.

darinocka24
23. feb 2024

@1hancatko1bola by si taka zlata a preposlala by si mi ho na darinka848@gmail.com

tortelinka
Autor odpoveď zmazal
siskovaslavomira
23. feb 2024

@1hancatko1 preposlali by ste aj mne pros9m, ja už m8m portfolio napísane len by som chcela ešte pred odoslaním porovnať a poprípade niečo zlepšiť. siskova@vdp.sk

dievcinka22
23. feb 2024

@1hancatko1 Gratulujem - kde ste ho robili ? Chcem sa len opýtať ako to prebieha s tým skúšaním. Ďakujem krásne za odpoveď.

21janula21
23. feb 2024

@1hancatko1 môžem tiež poprosiť - jancacif@gmail.com

lenkaj910
24. feb 2024

@1hancatko1 pozdravujem, mozem aj ja poprosit ukazat vase portoflio? Vdaka lenka.michalcinova@gmail.com

21janula21
24. feb 2024

Ako ani od pani nepýtajte.. nie je jej blbé pýtať zato 100e!! A to ešte nemáte istotu,že vám to vôbec aj pošle! Fuj, hnusi sa mi to! Nehorázne pýtať za to toľko peňazí. Sa pani preberte a dúfam jej nik na to neskocite

1hancatko1
24. feb 2024

@21janula21 veru nie je mi blbé. Viem koľko úsilia ma to stálo. Každý si svoju prácu cení. Vy snáď nie?

dievcinka22
25. feb 2024

Ono tá práca je náročná - koľko len webinárov musíte absolvovať. Za posledný rok - nik nebol ochotný nič zverejniť. Konzultant neexistuje.

1hancatko1
25. feb 2024

@dievcinka22 presne o tom píšem. Ale veď každý má na to svoj názor...

zuzkat1
5. mar 2024

Ahojte je tu niekto co by vedel poslat aspon nahlad ze ako ma to portfolio vyzerat? chodim na kurz ale nic mi to nedalo..🙈🤦 este kurz ani nie je dokonceny ale ze ak chceme stihnut jarny termin tak to ma byt hotove do konca marca .akoze praca ..kurz ani neviem ci dovtedy skonci🤷dakujem

mamca124
18. mar 2024

@danusskaaa Dobrý večer,mohla by som aj ja poprosiť o zaslanie? Ďakujem veľmi pekne 🙂 mamca12475@gmail.com
Mňa by zaujímal aj priebeh obhajoby. Ako to prebiehalo, čo sa bolo treba učiť a podobne... ak by ste bola taká láskavá. Ďakujem

rambalka
19. mar 2024

@danusskaa Dobrý večer, môžem poprosiť aj ja o náhľad do tvojho portfólia? Ďakujem
rambalova.katarina@gmail.com

eeikaa
Autor odpoveď zmazal
dievcinka22
10. apr 2024

Pozrite si lucicmar na instagrame - je to dlhá cesta, každopádne Vám všetkým prajem, aby ste to zvládli

eeikaa
10. apr 2024

@1hancatko1
@danusskaa
Dobrý večer, ak by som Vás mohla poprosiť aj ja o náhlad portfólia. Tiež sa trápim, čo kde a ako začať a ako to má vyzerať. Vopred veľmi ďakujem, môj mail erikaaurbanova@gmail.com

mmirka128
19. apr 2024

Dobrý večer, prosím Vás @danusskaa mohli by ste poslať aj mne ako vzor vašu prácu. Budem veľmi vďačná, stále neviem ako poriadne nato, pomohlo by mi to. Dakujem veľmi pekne. Môj mail mirkasokolikova@gmail.com

mmirka128
20. apr 2024

@aninka71 dobrý deň, videla som, že ste sa dávnejšie pýtali ohľadom atestačného portfólia pre ZUŠ. Určite to máte už úspešne za sebou. Ja sa momentálne s tým trápim a moc by mi pomohlo keby ste mi mohli poslať vašu prácu ako vzor. Bola by som moc vďačná.( môj mail mirkasokolikova@gmail.com) ďakujem

dluzanocka
Autor odpoveď zmazal
eframka
26. apr 2024

Dd, prosím Vás, ktoré to už máte za sebou, ako prebieha online obhajoba? Ďakujem veľmi pekne za odpovede 🙃

daniela2303
6. jún 2024

@danusskaaa
Dobry den, viem ze ste tu pisali uz pred rokom, no ak je to možné, budem vam veľmi VDACNA ak poslete vase portfolio k nahliadnutiu aj mne.
Chcem sa pustit do atestacie ,no akosi neveim z ktorej strany zacat.
Velmi pekne ďakujem za Vasu ochotu.
Daniela
daniela.kavecka01@gmail.com

rninar
24. jún 2024

@danusskaaa
Dobrý večer, hľadala som pomoc pri písaní portfólia a nasla som túto skupinu. Mohla by som sa pridať a poprosiť aj ja k nahliadnutiu do vášho portfólia @danusskaaa? Ďakujem. Môj mail je nr888rabekova@gmail.com.

bm52
27. jún 2024

Ahojte skupinka, aktualna tema u mna a napriek hladaniu info a ciest, tiez som z toho jelen uprimne, co a ako a nemam sa v mojom blizkom kruhu na koho s tymto obratit. Viem, ze je to uz nejaky cas, co tu pomahate ako dobra vila @danusskaaa, mohla by som aj ja nahliadnut na Vasu atestacnu pracu, nech viem od coho sa odpichnut pri tvorbe svojho portfolia prosim? Pripadne ktokolvek kto je ochotný pomoct, neviem ci aj @1hancatko1 , hladam cokolcek, hoci idealne 2. stupen - cudzi jazyk.... vopred Vam dakujem za akukolvek ponuku, tu je moj email: bmikitova@hotmail.com. A krasne prazdniny nam vsetkym prajem! 🙂

p6kocka
5. júl 2024

Ahojte. @danuskaaa alebo @1hancatko1 mozem vas prosim od srdca poprosit o zaslanie \ nahlad do vasej atestacky? p6kocka@azet.sk. Samozrejme som ochotny zaplatit. pracu uz pisem druhy rok ale som uz zufaly. Potrebujem si to nejak cele dat dokopy.
Dakujem

lilienka12
5. júl 2024

@danusskaaa ak by som mohla poprosiť ak ja k nahliadnutiu Vaše portfólio.
Mam za sebou nejaké webinare, ale neviem ako zacat
Ďakujem Vám za Váš čas a ochotu ❤️
lenka.vjatrakova11@gmail.com

tortelinka
5. júl 2024

@eframka ja som mala tento týždeň najskôr k práci, potom pár otázok a potom mi dali jednu z tém, nič zložité

beuska06
14. júl 2024

@danusskaaa Dobrý deň, môžem poprosiť tiež o zaslanie portfólia k nahliadnutiu? Ďakujem veľmi pekne. beata.takacsova@gmail.com

monika0312
30. aug 2024

@mariasimova dobrý deň,rada by som nahliadla do vášho portfólia monika.gvozdiakova@gmail.com