icon

18 ročný syn mal pohlavný styk s jeho učiteľkou

tatkozabjak
14. jan 2015

Ahojte dnes som pristihol syna vo velmi intimnej zalezitosti (pohlavny styk) ma uz sice 18 rokov ale zda sa mi to byt trochu hlupe. Mal som sto chuti tu kravu prepacte za vyraz zastrelit, ved je to stara tava ktora si moze najst hoci koho ale ona musela zrovno mojho syna , neviem ako dalej prosim pomozte syn o tom nechce ani pocut a uskodit tej pani nechcem ...

Strana
z2
irenkask
14. jan 2015

Tak to ja som mala susedu majsterku odborného výcviku na učňovke okolo 30 rokov mala a tá bežne spávala so svojimi učňami vo svojom byte , mali okolo 13,14,15 rokov a ešte jej vypomáhala jej sestre pritom, takže nič nezvyčajné v dnešnej dobe.
Potom keď s jedným otehotnela tak musela čakať až bude mať 18 rokov, zosobášili sa spolu, presťahovali sa a po druhom dieťati sa rozviedli a skazila chlapcovi celý život.

mon29
14. jan 2015

18 rocny chalan mal sex zo starsou zenou..☺nechaj to tak.. bude mat jednu peknu spomienku na mladost..predpokladam ze si ju nechce zobrat za zenu..

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
velkacica
14. jan 2015

aj ty v jeho veku by si rád mal, najmä ak učiteľka by bola výstavný kus 😉

lalinko2010
14. jan 2015

@tatkozabjak závidíš synovi, že si vybrala jeho a nie teba...
syn je dospelý a hádam aj tá ženská vedela že si len užije, nie? a syn si užil tiež, nerob so svojho syna 5ročné dieťa, je zodpovedný za svoje činy....

skolara
14. jan 2015

Záleží kolko ma rokov ta žena a ci je ešte stále jeho učiteľka ak áno rovno za riaditeľom. To by som si neodpustila. Učiteľ ma mat akú takú morálku a určite by nemala drichmat so žiakmi veď to hranici s uchylnostou. Kolko ma rokov? Je slobodná alebo vydatá ? To su všetko faktory ktoré by rozhodovali u mna a ver tomu ze isto by som si s ňou pohovorila a nie som si istá ci by to bol pekný rozhovor. Ty si nevychová dieťa aby si ho stiahla do postele stará harpia. Kebyže ma do 26 a ľúbia sa bla bla bla tak beriem ale aj tak by mohla počkať kým syn skončí školu.

skolara
14. jan 2015

@lalinko2010 ako no nechnevaj sa na mna ale trosku si to prehnala je to jeho dieťa a ked ma 18 neznamená ze otec nemá právo ho usmerniť a neviem ci by sa tebe páčila ked by ti tvojho 18 syna zviedla 30, 40 ročná žena s k tomu jeho učiteľka. Dnešné 18 ročne deti niesu ani zďaleka take zrelé ako si myslíš.

skolara
14. jan 2015

Nehnevaj to malo by iPad mi tu hádže písmena

simca06022011
14. jan 2015

Ak je to stale jeho ucitelka, resp. na rovnakej skole, tak by som to riesila cez riaditela. Jednoznacne taketo intimnosti do tejto sfery nepatria a je jedno kto ma kolko rokov. Ucitel je ucitel, lekar je lekar... a pod. Urcite by som len nemykla plecom, keby som vedela ze nejaky ucitel/ucitelka sa takto sprava so studentmi... a synator by tiez dostal hubovu polievku, uz len preto ze sa nechal prichytit :P

a o ziarleni a pod.. no keby napisala jeho mama, tak by ste to brali inak... ;) trapne... preco by ziarlil? Na taku prihluplu radodajku co si neudrzi nohy pokope pred studentmi? :P No isto.. v 18tke by si isiel nohy polamat :P

emily76
14. jan 2015

@tatkozabjak podla zakona su deti pod 18 chranene zakonom. Cize ak uz syn 18 rokov mal, tak s tym zrejme uz neurobis nic... mozes ist za riaditelom skoly, ale ked mlady prehlasi, ze to bolo dobrovolne.... tak neviem, ci s tym bude niekto nieco robit.. maximalne ju poohovaraju. Mozno z prace prepustia... ale ci toto pomoze, aby sa s tvojim synom viac nestykali... neviem.

mircalla
14. jan 2015

@tatkozabjak pekny pokus o fake...
Baby ak ste si poriadne precitali tento prispevok, vy ho ozaj beriete vazne a odpovedate na neho?

lalinko2010
14. jan 2015

@skolara a ty tomuto bludu veriš? otecko sa príde vykecať na MK miesto aby to riešil prefackaním syna a vyhodením učiteľky, tak uteká hneď na net a hneď na MK a baby riešte....lebo tu sú všetky múdre, šikovné a na každú situáciu majú riešenie....
prosím ťa trošku srandy a nebert život tak vážne!
aj tak si 18ročný fagan bude robiť čo chce a nie čo mu otec povie....

lalinko2010
14. jan 2015

@mircalla jedna si všimla že je to blbosť. ďakujem...

skolara
14. jan 2015

@lalinko2010 práveže ani nemusí ja poznám 20 ročného chalana ktorý ma so svojou učiteľkou dieťa to je dnešná doba dievčatá doba ked rodičia nemajú cas na svoje deti lebo musia makať aby ich uživili a deti majú až príliš vela slobody

mijo53
14. jan 2015

stále sa hovorí o kríze /už od roku 2008/, ale hlavná kríza nie je ekonomická, ale morálna, preto sa poniektoré nad tým zamyslite. Aj na ekonomická začala zlyhaním morálky, sebaovládania, nezodpovednosti,ľudia nevedia narábať s peniazmi, zadlžia sa, nesplácajú dlhy /. Uvidíme ako sa postavia ľudia k referendu, to je tiež o prioritách v živote.

emily76
14. jan 2015

@lalinko2010 @mircalla nuz, mozno blud, mozno nie.. mozno uz mladeho vyfackal a nezabralo 😉 My sme mali na skole ucitela, ktoryv pohode so ziackami randil.. dokonca par ucitelov malo svoje studentky za manzelky 😉 Takze nie je to zase nic neobvykle... ze ucitel/ka a student/ka...

simca06022011
14. jan 2015

@mijo53 presne tak, moralne je toto absolutne nepripustne... a to ze by ucitelka dostala "iba" pokarhanie, alebo "iba" by ju vyhodili... a poohovarali.. no to je dost. Ale viditelne pre niektorych to nie je dolezite, lebo moralka, ucta, hrdosť.. to je vec nepoznaná.
Tu nejde o vek, ale o niečo úplne iné... keby pretiahol telocvikár študentku, tak z toho urobia cirkus rodicia, ze sa nespamat (osobná sksúenosť) a nik nebude skúmať vek... ale naopak.. veď čo... užil si ;)
Ešte si myslím, že vtejto zvrátenej spoločnosti by si to viac odpykal ten študent :P

xenicka13
14. jan 2015

A co na to maminaroka?

mircalla
14. jan 2015

@emily76 Ale ved si precitaj ten styl pisania, je to uplne jasne, tu nejde len o temu + ten nick.....Mne ten styk pisania o starej krave koresponduje s nejakym pubertakom....Taketo otec nenapise....

asistentka89
14. jan 2015

@irenkask Na učňovke má niekto 13 rokov?

irenkask
14. jan 2015

@asistentka89
Vyšli z osmičky a mali aj súrodencov, nechytaj za slovíčka dobre, vieme že tu ide o niečo vysoko nemorálne a odsúdeniahodné, takže rok sem rok tam, podstata že to neboli plnoletí a ona mala vyše 30 rokov.
Rodičia vôbec netušili že im dala vytlačiť falošné ospravedlnenky od lekárov a chodili poza školu, všetko prepuklo potom naraz a riešilo to aj ministerstvo školstva, pretože pán riaditeľ učňovky bol veľmi benevolentný pánko a ktovie či aj s ním nespávala alebo nechľastala keď ju niekoľko rokov statočne kryl.

asistentka89
14. jan 2015

@irenkask Prepáčte,nemyslela som to zle,naozaj.

jana_eyre
14. jan 2015

o com syn nechce ani pocut?

adeala
14. jan 2015

@irenkask ty si vedela, že tvoja 30 ročná suseda má sex s 14 ročnými chalanmi a nič s tým neurobila?

irenkask
14. jan 2015

@asistentka89
Však keď si tých chalanov dovliekla ku sebe domov aj 14 a nado mnou bývala , hudba do rána , chľast, smrad, nám rozbili okno keď sme volali policajtov, tak sme počuli všetko čo nad nami robili a každú noc, len potom legitimovali aj tých chalanov a že prečo nie sú na internáte.
Ona ožratá na mol že ona má nočnú a že sú u nej na vychádzke ešte po polnoci , tak sa obhájila. 😒
No chlapci mali zlý príklad do života a rodičia sa to dozvedeli podľa neospravedlnených hodín na vysvedčeniach a vymeškaných, vôbec nevedeli ako ich ratolesti študujú a čo a kde. ☹

irenkask
14. jan 2015

@adeala
Akože nie, zaniesla som riaditeľovi sťažnosť a ten rok s tým nerobil nič.
potom keď ktosi poslal sťažnosť na ministerstvo začali ich sledovať policajti a prišli mi povedať že už sa to čoskoro skončí.
Veď oproti nej bývala matka ktorej dvaja synovia chodili tiež na tú školu, tiež sťažnosť podpísala.
Dostávala pokuty za rušenie nočného kľudu s úsmevom zaplatila, nadrbala sa a davaj znova.

adeala
14. jan 2015

@irenkask neviem, v akom roku to bolo, ale ľudia pod 15 sú snáď pod zákonom, nie? To mi nehovor, že keby si nahlásila na polícii, že spí so 14 ročnými, tak jej dajú pokutu a nič ďalej neriešia. Neupozornia rodičov, neprešetria to, nič.

majulino
14. jan 2015

@mircalla Starou kravou by som ju nazvala aj ja ak by islo o mojho syna a mozno aj inak by som ju pomenovala aj ked tak nerozpravam. Skus sa vzit do takej situacie

irenkask
14. jan 2015

@adeala
Tak to si naivná ak si myslíš že stačí povedať niečo také keď chalaniská zatĺkajú a svedka niet na to.
Dnes ak nie je svedok tak sa ani vražda nestala.
A nezabudni že ak povieš také niečo a nikto to nedosvedčí tebe, tak môžeš byť ty obvinená za trestný čin ohovárania.
A policajti nemôžu bez súdneho povolenia vojsť ku hocikomu do bytu ak ich majiteľ sám nepustí.
Mne neostalo nič iné len sa odsťahovať odtiaľ a to sa mi podarilo.

zdena12345
14. jan 2015

@tatkozabjak
viem o takom vztahu a nejsom si ista po akom case ale cca po 4 rokoch skoncil svadbou🙂

Strana
z2