icon

40-ročná žena na dennom štúdiu

26. feb 2025

Ahojte, poslednu dobu premyslam ze sa prihlasim na vysoku skolu, sice odbor po ktorom nejak extra netuzim, ale ak by sa mi podarilo dostudovat, predsa len, mat titul sa mi moze zist.
Ale chcela by som denne studium. Je to nezvycajne ak 40 rocna bude chodit do skoly s 19 rocnymi . 😀
Ďakujem.

Strana
z3
domkakvet
4. mar 2025

@jozef11111111 ja nemam osetrovatelstvo.

modrykolibrik
4. mar 2025

@jozef11111111 chodila som na denné. Trenčianska univerzita

jozef11111111
4. mar 2025
magg424
9. mar 2025

@jozef11111111 nerozumiem z akych otaznikov ? Spytala som sa ako sa riesi zdravotka v takomto pripade ak studuje denne? Ved denny student a uchadzac o zamestnanie sa vylucuje v zakone o zamestnanosti . A chcela som vediet ci mozem ist studovat denne ( bezplatne) ak som ukoncila studium na VS v druhom stupni uz raz ( externe ) . Nevien o akych davkach hovoris ? Ak mas na mysli davku v nezamestnanosti asi s tym bude problem aj priamo suvisi s evidenciou uchadzacou o zamestnanie...

paulisia
9. mar 2025

Existuju skoly, kde denne studium realizuju v piatky popoludni a soboty od rana do neskoreho popoludnia. Ako v rezime externeho studia. Cize to je odpoved pre tie, ktore hovorite, ze nepoznate takych ludi, alebo tomu ,,neverite,,.
O kvalite by sme sa mohli samozrejme bavit …

vevesh
9. mar 2025

@magg424 normalne podla zakonov sa riesi zdravotka- ak byvas na sk, mas pod 30, a prvykrat denne studium, si poistencom statu. Ak nieco z toho nesuhlasi, platis si dobrovolne minimalne poistenie. Alebo sa da studovat denne a zaroven pracovat na ciastocny uvazok, vtedy ti ide poistenie z pracovneho pomeru.

snowflakenel
10. mar 2025

Byvala kolegyna studovala denne vs. Bola sice mlada,,no nechcela sa vzdat prace ani studia. Mali,sme robotu, kde sa dala vacsina zariadit cez,mobil. Sef.bol s tym v pohode,,lebo pracovala v odvetvi, kde tu skolu vyuzila. Ked potrebovala, bola.v skole, ked noe, tak v praci....

Strana
z3