Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
Ahojte, prosím vás, nájde sa tu nejaká ochotná dobrá duša ktorá ma v správe polopate uvedie do problematiky ,,atestácia po novom”? Začala som rozmýšľať, že si urobím druhu atestáciu, prvú mám. Začala som si zbežne hľadať info a akože koniec, jeleň som z toho. Čo vlastne k vykonaniu všetko treba a ako to ma vypadať? Ak je niekto ochotný poradiť mi, budem veľmi vďačná.
@radka1991 pozdravujem, mohla by som poprosiť o náhlad do Vášho portfolia? velka vdaka! 🙂
@misulicek333 pozdravujem, mohla by som poprosiť o náhlad do Vášho portfolia? velka vdaka! 🙂
@misulicek333 Dobry den! Mohla by som aj ja poprosiť manuál k portfóliu...Veľmi pekne ďakujem.🙏
@silvia62 dobrý deñ,prosím Vás mohli by ste mi poslať vypracované okruhy pre MŠ?Ďakujem veľmi pekne🙏matasovskak@azet.sk
@misulicek333 mala by som záujem o "pomoc" ohľadom atestácie po novom
Milé dievčatá. Má niekto skúsenosť s vypracovaním atestačného portfólia( 2.eatestácia)? Ďakujem za akúkoľvek pomoc. Ďakujem.
Ahojte, prosím vás nemá niekto vypracované otázky na 1.atestaciu v RK pre MOV? Bola by som veľmi vďačná 🙂
chystam sa na 1. atestaciu a tiez mi nie je uplne jasne aku formu to ma mat, mozete mi to niekto poslat? dakujem skripecka@gmail.com
@misulicek333 Dobrý deň mohla by som poprosiť aj ja nejaký vzor k portfóliu? ďakujem veľmi pekne mail: cadrovabea@gmail.com
@misulicek333 Dobrý deň, aj mne by ste veľmi pomohli. mail: dharmaz@post.sk
@radka1991 Dobrý deň, bola by som Vám vďačná za akúkoľvek pomoc. Mail: dharmaz@post.sk
@matasok001 Dobrý deň, podarilo sa vám vtedy zohnať nejaký vzorový materiál?
@201877 dharmaz@post.sk. Vrelá vďaka🙂
@201877 Môžem aj ja veľmi pekne poprosiť. Ďakujem. (luciastochmal@azet.sk)
@201877 tiez Vas poprosim o material.Dakujem.matasovskak@azet.sk
@lukrec prosím veľmi pekne pošlete aj mne? Môj mail je jarusta@gmail.com veľmi pekne ďakujem

@misulicek333 Mohla by som aj ja poprosiť manuál k portfóliu...Veľmi pekne ďakujem.❤️