Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@evulieeenka dobrý deň, ja sa chcem pustiť do 1. atestácie ako vychovávateľka... viete mi prosím podať nejaké bižšie info?
Kde sa to chystáte poslať?
Do Ružomberka alebo na MPC?
@ivetablahusiakova Zdravim, ano mam hotovu atestaciu v Ruzomberku po novom, cca pred rokom ako vychovavatelka. Blizsie info mailom: EvitaJurkova@seznam.cz
@dievcinka22 Ružomberok
@dievcinka22 do Ružomberka
@radka1991 dobrý večer, prosím info k atestácii ďakujem
Dievčatá, niečo mi vyhodilo na FB ohľadom atestácie, tuším edusteps
Dobrý deň, robím si atestačné portfólio k 1. atestácii - uč. strednej školy. Nemá náhodou niekto už urobenú podobnú 1. atestáciu v Nitre? Rada by som sa inšpirovala hlavne formou a popisom k jednotlivým oblastiam. Môj mail: eva.krnacova@gmail.com Ďakujem 🙂
Caute, nenajde sa niekto, kto ma vytvorene atestacne portfolio? kludne aj zaplatim, potrebujem vidiet vzor/inspiraciu. Snazim sa na to prist, ale mam z toho gulas a neviem ani ako zacat. Verim, ze sa tu niekto ochotny najde. moj mail matej.antalek@gmail.com
Dakujem
Ahojte, prosím vás, ako je to teraz pri 1.atestacii cez NIVAM? Obhajuje sa "len" vypracované portfólio, alebo je tam aj teoretická časť (okruhy, tézy...)? Ďakujem ❤️
@radka1991 Dobrý deň. Mohla by som poprosiť o zaslanie ukážky vášho portfólia k prvej atestacii? Velmi by ste mi tým pomohli. tatianamihalova12@gmail.com. Dakujem
@201877 Pozdravujem. Ja by som mala záujem o ukážku portfóliá. Bolo by možné ho poslať k nahliadnutiu? tatianamihalova12@gmail.com
@201877 dobrý večer, aj ja by som Vás chcela poprosiť o ukážku portfólia. mirkasokolikova@gmail.com Ďakujem veľmi pekne za pomoc
@201877 luciastochmal@azet.sk
Ďakujem.❤️
Prosím Vás ako dlho tam odpovedáte na tie otázky?
ahojte pripájam sa, vie niekto ako má vyzerať tá prvá strana a koľko strán by mali mať jednotlivé časti, lebo tomu vôbec nechápem a nikde neviem nájsť vzor
@201877 dobry vecer, aj ja by som vas chcela poprosit o nahliadnutie do vasho portfolia, aj vam zaplatim. Dakujem vopred.
rozova.zuz@gmail.com
@vlucifuk dobrý deň, prosim vas, poslala vam pani portfolio?prip materialy k ustnej casti? Ak ano, mohli by ste poslat aj mne k nahliadnutiu? moc vopred dakujem.
rozova.zuz@gmail.com
Aké podklady k ústnej časti? Ak idete do Rk tak sú na stránke
Dobrý deň, prosím Vás nemáte niekto vypracované tematické okruhy na 1.atestáciu učiteľ strednej školy CCV KU Ružomberok? ďakujem

@evulieeenka dobrý deň, práve som sa začala o atestáciu zaujímať, viete o niekom kto ju má hotovú?