icon

Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?

evulieeenka
16. júl 2020

Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?

ivetablahusiakova
26. sep 2023

@evulieeenka dobrý deň, práve som sa začala o atestáciu zaujímať, viete o niekom kto ju má hotovú?

ivetablahusiakova
28. sep 2023

@evulieeenka dobrý deň, ja sa chcem pustiť do 1. atestácie ako vychovávateľka... viete mi prosím podať nejaké bižšie info?

dievcinka22
Autor odpoveď zmazal
dievcinka22
28. sep 2023

Kde sa to chystáte poslať?

dievcinka22
28. sep 2023

Do Ružomberka alebo na MPC?

evulieeenka
autor
3. okt 2023

@ivetablahusiakova Zdravim, ano mam hotovu atestaciu v Ruzomberku po novom, cca pred rokom ako vychovavatelka. Blizsie info mailom: EvitaJurkova@seznam.cz

ivetablahusiakova
3. okt 2023

@dievcinka22 Ružomberok

lucyhu
Autor odpoveď zmazal
ivetablahusiakova
16. okt 2023

@dievcinka22 do Ružomberka

tortelinka
21. okt 2023

@radka1991 dobrý večer, prosím info k atestácii ďakujem

amima
22. okt 2023

Dievčatá, niečo mi vyhodilo na FB ohľadom atestácie, tuším edusteps

evulka81
1. jan 2024

Dobrý deň, robím si atestačné portfólio k 1. atestácii - uč. strednej školy. Nemá náhodou niekto už urobenú podobnú 1. atestáciu v Nitre? Rada by som sa inšpirovala hlavne formou a popisom k jednotlivým oblastiam. Môj mail: eva.krnacova@gmail.com Ďakujem 🙂

matejant
8. jan 2024

Caute, nenajde sa niekto, kto ma vytvorene atestacne portfolio? kludne aj zaplatim, potrebujem vidiet vzor/inspiraciu. Snazim sa na to prist, ale mam z toho gulas a neviem ani ako zacat. Verim, ze sa tu niekto ochotny najde. moj mail matej.antalek@gmail.com
Dakujem

sisska
14. jan 2024

Ahojte, prosím vás, ako je to teraz pri 1.atestacii cez NIVAM? Obhajuje sa "len" vypracované portfólio, alebo je tam aj teoretická časť (okruhy, tézy...)? Ďakujem ❤️

kracunovcee
27. jan 2024

@radka1991 Dobrý deň. Mohla by som poprosiť o zaslanie ukážky vášho portfólia k prvej atestacii? Velmi by ste mi tým pomohli. tatianamihalova12@gmail.com. Dakujem

kracunovcee
Autor odpoveď zmazal
201877
28. jan 2024

@matejant este máte záujem o portfolio?

kracunovcee
28. jan 2024

@201877 Pozdravujem. Ja by som mala záujem o ukážku portfóliá. Bolo by možné ho poslať k nahliadnutiu? tatianamihalova12@gmail.com

vlucifuk
28. jan 2024

@201877 Prosím, prosím, aj ja mám záujem o nahliadnutie, ako má portfólio vyzerať. Rada by som sa do toho pustila. Každú radu vyvážim zlatom.😉

mmirka128
30. jan 2024

@201877 dobrý večer, aj ja by som Vás chcela poprosiť o ukážku portfólia. mirkasokolikova@gmail.com Ďakujem veľmi pekne za pomoc

201877
4. feb 2024

@vlucifuk poprosím vašu e-mailovú adresu

vlucifuk
4. feb 2024
tanuliiik
7. feb 2024

@sisska Dobrý deň,môžem vás poprosiť a zaslanie vypracovaných otázkach pre atestáciu pre MŠ v RK? Ak by ste mala atestačné portfólio k nahľadnutiu bola by som vďačná ,keby ste mi poslala ďakujem veľmi pekne.

dievcinka22
13. feb 2024

Prosím Vás ako dlho tam odpovedáte na tie otázky?

siskovaslavomira
14. feb 2024

ahojte pripájam sa, vie niekto ako má vyzerať tá prvá strana a koľko strán by mali mať jednotlivé časti, lebo tomu vôbec nechápem a nikde neviem nájsť vzor

zuzr1991
15. feb 2024

@201877 dobry vecer, aj ja by som vas chcela poprosit o nahliadnutie do vasho portfolia, aj vam zaplatim. Dakujem vopred.
rozova.zuz@gmail.com

zuzr1991
16. feb 2024

@vlucifuk dobrý deň, prosim vas, poslala vam pani portfolio?prip materialy k ustnej casti? Ak ano, mohli by ste poslat aj mne k nahliadnutiu? moc vopred dakujem.
rozova.zuz@gmail.com

vlucifuk
16. feb 2024

@zuzr1991 Podklady k portfóliu mi neposlali, ale nejaké tézy k ústnej časti áno, tak Vám ich pošlem. Prosím, kam sa chystáte na atestačnú skúšku? Ďakujem.

dievcinka22
16. feb 2024

Aké podklady k ústnej časti? Ak idete do Rk tak sú na stránke

lucyn15
17. feb 2024

Dobrý deň, prosím Vás nemáte niekto vypracované tematické okruhy na 1.atestáciu učiteľ strednej školy CCV KU Ružomberok? ďakujem