icon

Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?

evulieeenka
16. júl 2020

Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?

1hancatko1
24. feb 2024

Mám vypracované vysoko hodnotené atestačné portfólio.

vlucifuk
24. feb 2024

@1hancatko1 Prosím, bola by šanca nahliadnuť do Vášho portfólia? Kde ste si, prosím, robili atestáciu a boli ste spokojná? Potrebujem sa najako odraziť. 🤦‍♀️Ďakujem.❤️

eff007
25. feb 2024

Mna by zaujimali otazky na 1. kvalifikacnu skusku v Ruzomberku. Viete mi ich prosim niekto poslat? Dakujem

1hancatko1
25. feb 2024

@vlucifuk pošlite mi mail.

zuzr1991
25. feb 2024

@1hancatko1 mohla by som aj ja poprosit o nahliadnutie? Prip. aj zaplatim. Dakujem
rozova.zuz@gmail.com

vlucifuk
25. feb 2024

@1hancatko1 Ďakujem veľmi pekne. ❤️luciastochmal@azet.sk

evulka81
25. feb 2024

@1hancatko1 mohla by som aj ja poprosiť, veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem, ďakujem. evatvrdosinska@centrum.sk

bernynka
4. mar 2024

@evakva Dobry den. Prosim, kde ste absolvovali skolenia na tvorbu portfolia? Viete mi prosim poslat nejaku prezentaciu ohladom stracovania portfolia, atestacie? Uvazujem o 2.atestacii zameranie MŠ, tak by som bola vdacna za kazdu radu. Dakujem

evakva
4. mar 2024

@bernynka Dobrý deň. Ja už mám po úspešnej obhajobe. Absolvovala som školenie cez NIVAM, no z toho som nebola veľmi múdra. Potom som si zaplatila školenie od pani Cmarovej a vďaka tomuto som úspešne portfólio napísala a obhájila.

dharmaz
5. mar 2024

@evakva Dobrý deň,ďakujeme Vám za rady. Viete mi prosím napísať, ktoré konkrétne školenie ste u nej absolvovali, ako dlho trvalo a koľko stálo?

vlucifuk
5. mar 2024

@evakva Prosím, aj mňa by zaujímalo, akým spôsobom ste školenie u p. Cmarovej absolvovali. Priznám sa, nikdy som o nej nepočula. Atestáciu ste si robili v Ružomberku? Ďakujem za každé info. Potrebujem povzbudiť a nakopnúť.

dievcinka22
5. mar 2024

@bernynka Gratulujem...kde ste ho obhájili...bolo to náročné

dharmaz
5. mar 2024

@1hancatko1 Prosím vás, aj mne by ste ho vedeli poslať k nahliadnutiu? dharmaz@post.sk

evakva
5. mar 2024

@dharmaz Mala som u nej online kurz, trvane si už nepamätám asi 2-3mesiace a cena tuším 200eur (ale tiež si už nie som istá). Bola veľmi ochotná, poradila, pomohla.

evakva
5. mar 2024

@vlucifuk Mala som u nej online kurz, trvane si už nepamätám asi 2-3mesiace a cena tuším 200eur (ale tiež si už nie som istá). V kurze nás bolo 6-7 učiteliek. Bola veľmi ochotná, poradila, pomohla. Tu mám aj webovú stránku https://www.lucicmar.eu/ a viete sa s ňou spojiť aj cez Facebook. Ja som obhajovala cez MPC v Bratislave. Boli úplne v pohode

mihinka2
5. mar 2024

@1hancatko1 Dobrý deň. Aj mne by ste vedeli poslať k nahliadnutiu. Budem Vám vďačná. janacibiriova@gmail.com

eff007
5. mar 2024

@evakva ďakujem 🙂

mihinka2
6. mar 2024

@misulicek333 Dobrý deň. Poprosím manuál k portfóliu poslať na mail janacibiriova@gmail.com Ďakujem.

lucettel
17. mar 2024

@silvia62 prosim vas, ako to cele prebiehalo? mna to caka buduci tyzdeb 😵

lucettel
17. mar 2024

@evakva mozem poprosit o skusenost, ako to prebiehalo? strach stupa, termin sa mi blizi. dakujeeem

lucettel
17. mar 2024

@matejant velmi dobre ma ruzomberok na ich stranke spracovane video , ako ma portfolio vyzerat.

evakva
17. mar 2024

@lucettel Aj ja som sa bála obhajoby. Nakoniec to bolo úplne v pohode. Na začiatku som sa predstavila, kto som, čo som, odkiaľ som. Následne som prechádzala celé atestačné portfólio. Čo chceli, to sa pýtali, bavili sme sa. Otázky, čo mi dali k práci mi dali nakoniec len jednu. Mala som ozaj veľmi milé skúšajúce

lucettel
18. mar 2024

@evakva dakujem za povzbudive slova. mali ste priamo v skole alebo online formou?

evakva
19. mar 2024

@lucettel Obhajobu som mala v MPC Bratislava prezencne

eframka
25. mar 2024

@eff007 aj ja by som ich uvítala...veľmi pekne 🙏🙏🙏

anjelito
2. apr 2024

@evakva prosím Vás za koľko Vám prišiel posudok? ďakujem vopred za odpoveď

evakva
2. apr 2024

@anjelito Prišiel mi za 45 dni