Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@lenka15152 ja mam o 10.15
@kikafilipko1 pošli mi cez ip mail,
@kikafilipko1
@lenka15152 AP ste do Ružomberka posielali obycajne, alebo doporucene? Dakujem za radu
doporucene
@kikafilipko1 tak čakám každú chvíľu
neviete mi niekto poskytnúť k nahliadnutiu portfolio. Jedno som spravila a odoslala do Ružomberku ale odpísali mi že nesplnam požiadavky a ja už naozaj neviem ako to inak urobiť, vôbec tomu nechápem. Potrebovala by som vidieť niekoho prácu aby som videla čo vlastne je problém. Mám zamerianie na anglický jazyk. ak by sa našla dobrá duša s jazykovým zameraním, budem vdačná lebo naozaj neviem čo robiť. siskova@vdp.sk
@siskovaslavomira aj ti napísali prečo nespĺňa?
@vtacatko3 ja som tiež doporucene
@lenka15152
@lucettel dakujem dievcata. Dufam, ze najblizsi prispevok sem uz dam len o pozitivnom hodnoteni 😵💫
@tortelinka ano, je to tam v posudku, samozrejme to som si pozrela ale vidieť nejaké prácu by mi prospelo asi najviac a z jazykov. Videla som jednu z matematiky ale to je iné.
@vtacatko3 kedy máš obhajobou?
@tortelinka ja len zajtra odosielam, cize od obhajoby som este daleko.
@vtacatko3 doporucene
@201877
Dobry vecer.
Mozem vas aj ja poprosit o nahliadnutie do vasho porfolia?
Chcem sa pustit do tvorby, no akosi neviem z ktorej strany zacat.
Velmi pekne dakujem za ochotu!!
Daniela
@kikafilipko1
@lenka15152
@mooonika1975
Dievčatá, chcem sa len opýtať, vidím, že ste tu "najčerstvejšie", čo sa atestácie týka. Tiež sa púšťam do portfólia. Koľko certifikátov ste si dávali do portfólia? Ja mám nejaké ešte z čias, keď sa robili kredity, to môžem použiť tiež? Musia tie školenia ( webináre ) súvisieť priamo s tými aktivitami, ktoré dám do portfólia? Či stačí, že sú súčasťou môjho "samovzdelávania" a posúvajú ma v praxi? Je daný aj nejaký počet týchto školení (certifikátov)? Prepáčte, že sa pýtam ako dement. Chcela by som mať v tomto jasnejšie. Ďakujem za pomoc.
@vlucifuk ahoj. Ja som dávala 3, ktoré sa týkali môjho portfólia. Maju to tak aj na stránke, v tom videu, že je potrebné dať také, ktoré využiješ pri portfóliu. A toto neviem s určitosťou, ale vraj by nemali byť staršie ako 2 roky, to mi len dievčatá povedali, nemám to overené...
@vlucifuk Len z posledných 2 rokov maximálne - tie, ktoré Vás posúvajú vo vašej práci...samozrejme aj aktualizačné, ktoré robíte každý rok v škole
@vlucifuk počet nie je určený, ale nejaké webináre isto máte
@dievcinka22
@kikafilipko1 Ďakujem, dievčatá, toto som potrebovala počuť. Ja si to ešte overím, ale aspoň v tom mám jasnejšie. Ďakujem.
@vlucifuk to viem určite, pretože som to tak odovzdala a aj obhájila
@dievcinka22 strucne ;)
@kikafilipko1 zajtra držím palce, veľa šťastia,dúfam,že to nebude trvať dlho....
@lenka15152 ja obhajujem v júli
@lenka15152 dakujem krásne, práve sa učím a tiež dúfam, že budem rýchlo vybavená, ale tak, aby som prešla 😃
@kikafilipko1 ja už neviem,čo sa mám učiť, mam pocit,že čím viac sa učím, tým menej viem.
@tortelinka kolkeho júla? A kedy si posielala pracu? Ja som poslala 29.maja. Posudok pride do mailu, alebo postou?
@vtacatko3
Posudok vám príde poštou, ale pozvánka na obhajobu mailom

@mooonika1975 ahoj. Dakujem krasne. Kľudne môžeš odfotit, ako Ti je najlepsie 🥰