Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@evulieeenka prosím vás, má niekto vypracované tie otázky? vďaka
Tak dievčatá, mam to za sebou. Boli veľmi milé, trvalo to tak 15-20 min. Najprv som hovorila o svojej práci, tam som sa to snažila co najviac natiahnuť, potom sa ma opýtali pár otázok a vybrali mi diagnostiku, začala som hovoriť a asi v polovičke mi povedali, zw vidia, že to viem, opýtali sme ešte zopár otázok a hotovo. Takže keď ste naučené fakt sa nemáte čoho bat. Boli fakt strašne milé 😃
Taak, už aj ja to mám za sebou, u mňa to bolo veľmi rýchle, myslím že cca 10 minút, rozprávala som o práci, potom teoretická otázka o multikultúrnom prostredí, jedna otázka z praxe a hotovo. Dámy boli neskutočne milé a príjemné
@kikafilipko1
@lenka15152 dievcata gratulujem, mate perfektny dôvod naplno vychutnat si letne prázdniny. Ja kazdy den kontrolujem schranku 😒
@lenka15152
@kikafilipko1 dievcata, prisiel posudok a pozvanka. Ja sa radostou asi vznasam. 😂😂😂 Mam to 4.jula. (29.maja poslane, 21.juna prisiel posudok, 4.jula obhajoba) To ak by niekomu tieto info v buducnosti pomohli.
@vtacatko3 tak to mám pár dní pred tebou, prosím máš vypracované otázky?
@tortelinka nie, nemam, no dam ich vypracovať umelej inteligencii. Ty si tiez druha atestacia?
@vtacatko3 nie, ja som prvá
@tortelinka odporucam chat gpt. Na tento ucel som este neskusala, no verim, ze mi kazdu otazku vypracuje, aby som mala aspon nejaky prehľad. Nebudem sa to ani nijak biflit, len si to precitam. Na prvú som sa ako debil ucila po nociach a nebolo to potrebne.
Dobrý deň, najde sa ochotná kolegyňa , ktora ma vypracované otazky k 1.atestacii v Ruzomberku pre ucitela MŠ a nemala by problem mi ich poslať
@alibonka82 napíšte mi, prosím, na mail kika.krchnakova@gmail.com pošlem Vam
Ahojte, ja som prácu zasielala 21.juna a posudok s pozvánkou mi prišli 27.júna 😀 ale som rada, obhajobu mám už 8.júla. Dali mi tam aj otázky a jedna je, že mám porovnať počiatočný stav a konečný stav pod vplyvom môjho pôsobenia na žiaka za využitia vhodných vedeckých nástrojov, viete mi poradiť čo sú to tie vedecké nástroje?
@andreafussy tak to si poriadne svihli, asi chcú dovolenky
@andreafussy aj ja mam 8.7.
@alibonka82 ja mám zajtra
@tortelinka a z coho sa učíš prosim ta?
@alibonka82 mám to za sebou
@tortelinka nenapinaj 😉 Ako to prebiehalo? Mam sa aj učiť? Skutocne to trvalo 20 min? Jaaaj a gratulujem samozrejme
@vtacatko3 max 10 minút,obkecala som,ja som sa neucila
@tortelinka sikulka, gratulujem. Asi aj ja to tak budem, čistá imorovizacia lebo na ucenie uz ani nie je kedy. A aku si dostala otazku?
@alibonka82 multikulturalizmus, ale o tom som mala aj portfólio, nič ťažké
@alibonka82
@tortelinka
@andreafussy zeny, prave som skoncila. Zapla som stopky, cize presne to trvalo 15 min 58 sek 😂😂. Otazku mi dali metody a stratégie personálneho rozvoja ziakov.
@vtacatko3
Paráda, zlaté sú, každý chce na dovolenku
@vtacatko3 súvisela teoreticcka otazka s tvojim portfóliom ci nie? Vela si sa učila k otazkam, mne nic nejde do hlavy pomoooc
@alibonka82 u mňa áno, neboj naozaj to netreba nejako extra študovať

@lenka15152 dakujem za odpoveď. 🥰