Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@radusbambina uz mas posudok?
@katrin21 ešte nemám, stále čakám.
Baby a subory na CD ste dali normalne len ctrl c , ctrl v, ano? A v pdf? Nescanovali ste to,ze?
Kazdy zvlast priecinok a v pdf..
Dievčatá, dnes mi po 9 dňoch od podania opravenej práce prišlo hodnotenie, normálne som sa triasla na tej pošte. Ale musím sa pochváliť, mám 100% úspešný posudok, už len obhájiť. ďakujem za rady a držím všetkým palce.
@mari2310 super, gratulujem. 🙂 A kedy máš obhajobu?
@radusbambina 26. novembra
Baby, prisiel mi posudok j 1.atestacii , bala som sa to aj otvorit, ale chvalabohu, vsetko splnam🙏🙏🙏. Uz " len" obhajit o mesiac. Strasne sa tesim.
Stala ta piplačka za to.
@katrin21 to už je najmenej
@tortelinka no, ucit sa teoriu k tym 10 otazkam po tolkych rokoch od skoly, ale dam to..
@katrin21 neboj,to okecas
@mari2310 ahoj, prosím ťa, tiež chcem poslať dvojku do Ružomberka – podľa novej štruktúry, dávala si tam k tomu celému aj nejaký úvod? Do tej tretej časti stačia tie potvrdenia od riaditeľa – alebo si dávala aj dôkazy (teda články zo stránky a pod.).
A ešte ťa chcem poprosiť, do k žiadosti je potrebné potvrdenie riaditeľa školy o zaradení do kariérového stupňa - tam majú ale iba samostatný ped. zamestnanec, ty si dávala, potvrdenie o zaradení pedagogický zamestnanec s prvou atestáciou ?
Vopred ďakujem za odpovede
@qlara je vhodne sa v 3.casti v uvode opisat. 5-6 viet... Ja som mala asi na pol strany , je dobre tam popisataj v prvej ku vzdelavaniam, ktore predkladas,prip.k dokladom,ze preco si volila prave tie a pod.
Potom som vymenovala zoznam dokazov a potvrdenie od vedenia som tiez okomentovala aj za seba , co pre skolu robim atd
Dobrý deň, viete mi niekto posunúť vypracované - Tematické okruhy k vykonaniu druhej atestácie - Učiteľ materskej školy
@martinajana Ja idem obhajovať 2., ale ZŠ, otázky mi vypracovala umelá inteligencia.
@mari2310 Ďakujem, skúsim to.

@katrin21 ja som to urobila presne podľa tej novej štruktúry, všetko, čo tam požadujú, samozrejme som použila to, čo bolo urobené dobre v pôvodnej práci, doplnila som plány a tie nezmyselné 4ks potvrdení od riaditeľa.