icon

Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?

evulieeenka
16. júl 2020

Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?

jitulkabj
17. nov 2024

Dievčatá, prosím vysvetlite, ktoré ste už vypracovali portfóliu k 2.atestacii do Ružomberka. V druhej oblasti mam vypracovať TVVP + dve klasicke vyučovacie hodiny a este k tomu projektové vyučovanie, ….. alebo spracovať IBA PROJEKTOVE VYUČOVANIE? Nepamätám si, ako nám to hovorili na webinari v septembri, lebo tam vysvetľovali k prvej atestacii, a potom na záver druhej a teraz už ani z vlastných poznámok neviem vyjsť.
Skratka, čo ste robili v ramci druhej oblasti: PLÁNOVAŤ A REALIZOVAŤ VÝCHOVNO-VZDELÁVACIU ČINNOSŤ ??????? Veľké ďakujem!

mari2310
18. nov 2024

@jitulkabj len TVVP +3 vyučovacie hodiny

tenty
18. nov 2024

@jitulkabj 3 vyučovacie hodiny ktoré si robila ako projektové vyučovanie. Popises celkovo ten projekt a potom každú hodinu podľa štruktúry, názov témy, ciele, metódy, pomôcky ... A na záver ako si overila naplnenie cieľa .

selo
19. nov 2024

Ahojte. Obhajujem portfólio 28.11. v Prešove. Posudok prišiel 💯%. Obhajoba by už mala byť len proforma. Aké máte skúsenosti?

tortelinka
19. nov 2024

@selo áno,obhajoba je v pohode

danmag
19. nov 2024

@selo robíte 1.atestaciu?

katrin21
Autor odpoveď zmazal
katrin21
25. nov 2024

@tortelinka chceli na zaciatku nasnimat miestnost?
Lebo teda ci mam aj upratat trochu🤣🤣

tortelinka
25. nov 2024

@katrin21 nie, prečo?

katrin21
25. nov 2024

@tortelinka len tak, ma napadlo ,ze cez coronu VS studentom davali take ,ze aby im niekto nesepkal a tak

tortelinka
25. nov 2024

@katrin21 kto by čo šepkal? obhajuje sa a pohoda

rakywanda
25. nov 2024

Robí niekto 1. atestáciu MŠ v Ružomberku? Potrebovala by som konzultovať.

tortelinka
25. nov 2024

@rakywanda ja mám?

rakywanda
25. nov 2024

@tortelinka hotovú? Či robíš po novom?

tortelinka
25. nov 2024

@rakywanda robila som v lete

rakywanda
25. nov 2024

@tortelinka tak to bolo ešte po starom. Robila si tam aj týždenný plán VV činnosti?

tortelinka
25. nov 2024
katrin21
26. nov 2024

Dievcata, mam to za sebou, bolo to v pohode , uplne ludsky pristup, porozpravala som o portfoliu,dali nejaku otazocku, portfolio mi inak velmi vychvalili , tusim az 2x sa k tomu vratili😄 a potom teoreticka otazka c.9, cp vlastne suviselo aj s mojou temou diagnostiky, cize strategie rozvijania soc.zrucnosti, to som povedala a bolo. 10-12min, fakt pohodove. Ale teda vedela som vsetko, ucila som sa radsej.

No a jedine,co ma vystresovali,pripojili ma o 8min neskor, asi mali sklz,ale ja uz v strese,ze ci nieco nefunguje ci co..a aj som im to potom povedala ,ze stres velky na uvod😄, ale teda ok...

mari2310
26. nov 2024

@katrin21 ja som tiež dnes obhájila, pochválili ma, povzbudili, prebiehalo to v príjemnej atmosfére, mala som tak isto 9-ku, ale pri 2.AT je to rozvíjanie gramotností. Chytila som v pondelok črevnú virózu, tak som sa bála, aby som to dala. Už to môžem porovnať s AT obhajobou cez NIVAM, to bolo omnoho horšie, komisia ako pri štátniciach.

katrin21
26. nov 2024

@mari2310 ani nehovor,ja som od stvrtka bola chora, uplne zapalene dutiny a tak som sa prve dva dni ucila minimalne, v nedelu som si nasadila atb, pomohli, uz do 24h mi bolo citelne lepsie..este nie som uplne fit,ale uz sa da fungovat.
Ale od vcera ma zas prehana brutalne, mne tie antib.nerobia dobre , mam zle travenie,takze som na tom podobne bola. Som sa modlila aby ma krce nechytili v tom.case😄
Ale dala som to...

selo
27. nov 2024

@danmag obhajujem 2.

huma
8. jan 2025

Ahojte, pracujem momentalne na atestacnom portfoliu pre 1.atest. na KU v RK. Mam otazku k TVVP. Chcu tam zahrnut aj kompetencie? Ci staci klasicka struktura: tematicky celok, tema, obsahovy, vykonovy standard, prierezove temy? Resp. aku strukturu mate vy? Dakujem

huma
Autor odpoveď zmazal
janusqa888
8. jan 2025

@jitulkabj Mohla by som sa opýtať, aký webinar ste absolvovali? Ďakujem pekne

jitulkabj
8. jan 2025

@janusqa888 Ešte kedysi v septembri robil Ružomberok online webinar. Teraz pred Vianocami som bola v PO na seminári v NIVAMe, tiež veľmi prínosné. Zvazujem robiť cez Nivam, neskúšajú teóriu. Len obhajoba portfólia.

jitulkabj
8. jan 2025

@janusqa888 Priebežne sa robia informačné semináre. Dosť to pomôže pochopiť ako na to. Len odsledovať termíny a prihlásiť sa. 😉

radusbambina
10. jan 2025

@janusqa888 ja som si robila inovačné vzdelávanie cez Nivam a za tú dobu som si napísala celé atestačné portfólio, bolo to super a to som na začiatku nevedela ani tuknúť. A obhajovala som v Ružomberku na KU.

janetta20
21. jan 2025

Ahojte,musia na seba nadväzovať prípravy hodinu,ktoré využijem v portfóliu? ďakujem

amima
21. jan 2025

@janetta20 mala by to byť jedna téma spracovaná do viacerých hodín, každá hodina by mala mať iný cieľ, ale mali by tvoriť jeden celok

janetta20
21. jan 2025

@amima ďakujem krasne