Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
Ahojte, poradte, ked sedim nad knihami (Turek, Gavura), mam velmi vagnu predstavu co a ako pisat, 300 e za webinar u Cmarovej je vela.. Ako ste to napisali, ked ste nevedeli kam z konopi? Ked napriklad viem, ze v 1.1 mam dat dotaznik o socialne klime, ale aky? Ako ho vyhodnotit? Ja vas tak obdivujem, a aj zavidim, ze to mate..
@amima áno. 15 min max. Viac ako korektný prístup. Predstavíte preukazovanie kompetencie buď celostne, prípadne len oblasť na vyzvanie. Teoretická otázka s presahom na Vašu prax a prichádza záverečné poďakovanie.
@arkon1 ďakujem. Otázku zadajú oni a hneď odpovedám, žiaden čas na prípravu asi, však? Predstavím preukazovanie kompetencií v práci, tak to myslíte?
Ahojte, poradte, ked sedim nad knihami (Turek, Gavura), mam velmi vagnu predstavu co a ako pisat, 300 e za webinar u Cmarovej je vela.. Ako ste to napisali, ked ste nevedeli kam z konopi? Ked napriklad viem, ze v 1.1 mam dat dotaznik o socialne klime, ale aky? Ako ho vyhodnotit? Ja vas tak obdivujem, a aj zavidim, ze to mate..
@mirage práve preto som si dala Cmarovú, dovtedy som bola stratená
@mirage ja som na sociálnu klímu použila dotazník KLIT.
@tenty ďakujem. čiže oni sa niečo spýtajú k práci a ja to nejako prepojím s teóriou? Dobre tomu rozumiem?
@amima najskôr sa bavíte o práci. Položia priamo otázku k niektorej kompetencii. A potom povedia, že teraz prejdeme k teoretickej časti a vyberáme vám otázku číslo 11 napríklad. No a ty už odpovedas, z praxe, teoretické som nevravela nič, ani to nechceli. Len moje praktické skúsenosti v oblasti tej otázky.
@amima najskôr sa bavíte o práci. Položia priamo otázku k niektorej kompetencii. A potom povedia, že teraz prejdeme k teoretickej časti a vyberáme vám otázku číslo 11 napríklad. No a ty už odpovedas, z praxe, teoretické som nevravela nič, ani to nechceli. Len moje praktické skúsenosti v oblasti tej otázky.
@tenty ďakujem ❤️

@tenty prosim, mohla by som tiez poprosit formulu ako ste uvadyali tie aktivity, ako sa podielate na chode skoly, ktoru potvrdzuje nadriadeny....dakujem velmi pekne
@divkanakosteti poslala som ti súkromnú správu