Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
Ahojte, koľko trvalo, kým v papier o úspešnom vykonaní atestácie do schránky? Ďakujem
@anonym_cc2787 mne 3 týždne
Dobrý deň, prosím máte niekto vypracované otázky k obhajobe 1. atestácie v RK, a boli by ste ochotní i ich poslať? Ďakujem pekne.
Dobrý deň, prosím máte niekto vypracované otázky k obhajobe 1. atestácie v RK, a boli by ste ochotní i ich poslať? Ďakujem pekne.
@zuzr1991 mám atestáciu k materskej škole
prepáčte, velmi dlho som tu nebola, ak by ešte niekto potreboval manual k portfoliu napíšte, snažila som sa ho poslať všetkým
@misulicek333 Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť o manuál? Ďakujem Vám 🙂 Mail je martinagelova@gmail.com
@zuzr1991 Dobrý deň, prosím Vás, nemáte náhodou ešte niekde uložené vypracované otázky ku 1. atestácii? Ďakujem Vám, ak náhodou, tak martinagelova@gmail.com 🙂
@zuzr1991 Dobrý deň, prosím Vás, nemáte náhodou ešte niekde uložené vypracované otázky ku 1. atestácii? Ďakujem Vám, ak náhodou, tak martinagelova@gmail.com 🙂
@matinocka dobry den, ja ich tiez este nemam. Potrebujem ZS
@zuzr1991 mám atestáciu k materskej škole
@mooonika1975 Dobrý deň,
mám atestáciu k materskej škole, vedeli by ste mi prosím poslať tie otázky? Ďakujem veľmi pekne.
@mooonika1975 Dobrý deň,
mám atestáciu k materskej škole, vedeli by ste mi prosím poslať tie otázky? Ďakujem veľmi pekne.
@verooonikka ok, pošli mallovu adresu
Dobrý deň, môžem poprosiť aj ja to potvrdenie- potvrdenie od priameho nadriadeného alebo od riaditeľa....Ďakujem
ženy,prosím Vás, ako uviesť autora, konkrétne som použila od Gavoru, ale neviem, ako to tam uviesť. Vďaka
ženy,prosím Vás, ako uviesť autora, konkrétne som použila od Gavoru, ale neviem, ako to tam uviesť. Vďaka
@amima ahoj. Ja som použila Čapka a normálne na koniec oblasti , v ktorej som ho použila som doplnila zoznam použitej literatúry a tam som uviedla všetky náležitosti knihy.
Dobrý deň, idem sa opýtať, či niekomu v poslednej dobe prišiel posudok k atestačnej práci z Ružomberka. Ja som ju posielala v auguste a stále žiadna odpoveď.
Dobrý deň, idem sa opýtať, či niekomu v poslednej dobe prišiel posudok k atestačnej práci z Ružomberka. Ja som ju posielala v auguste a stále žiadna odpoveď.
@dharmaz neter posielala 16.7. a už jej prislo. Kolegyna koncom augusta a ešte jej neprišlo nič.
@dharmaz áno mne aj manželke. Podané v polovici a koncom augusta. Menila sa po 1.9 cena a to výrazne preto si myslím, že majú toho teraz mnoho.
@dharmaz portfolio som posielala koncom augusta, pozvanka na obhajobu prisla teraz v piatok s tym ze kladny posudok poslali postou. Ale este nedorazil.
@dharmaz neter posielala 16.7. a už jej prislo. Kolegyna koncom augusta a ešte jej neprišlo nič.
@janka290469 dakujem za odpoveď
Takže úspešne obhájená 1. atestácia MŠ. Portfólio vychválené, otázku som dostala odlišnosti kultúr v multikultúrnom prostredí keďže som sa v práci venovala začleneniu dieťaťa s jazykovou bariérou.
@rakywanda dobrý deň, mám niekoľko otázok, mohla by som do súkromnej správy?
@rakywanda dobrý deň, mám niekoľko otázok, mohla by som do súkromnej správy?
@miiichaelaaa áno
@tenty prosim, mohla by som tiez poprosit formulu ako ste uvadyali tie aktivity, ako sa podielate na chode skoly, ktoru potvrdzuje nadriadeny....dakujem velmi pekne
@divkanakosteti ziadna formula, normalne sa rozpisalo,co vsetko robis, na com sa podielas,co organizujes atd

@lenka1911 normálne napíšte email, tak ako tu na príslušnú univerzitu, určite kompetetne odpovedia.
@akab ďakujem veľmi pekne za odpoveď, napísala som a budem čakať.