icon

Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?

evulieeenka
16. júl 2020

Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?

lenka1911
13. júl 2025
@akab

@lenka1911 normálne napíšte email, tak ako tu na príslušnú univerzitu, určite kompetetne odpovedia.

@akab ďakujem veľmi pekne za odpoveď, napísala som a budem čakať.

akab
13. júl 2025
@anonym_cc2787

Ahojte, koľko trvalo, kým v papier o úspešnom vykonaní atestácie do schránky? Ďakujem

@anonym_cc2787 mne 3 týždne

zuzr1991
15. júl 2025

Dobrý deň, prosím máte niekto vypracované otázky k obhajobe 1. atestácie v RK, a boli by ste ochotní i ich poslať? Ďakujem pekne.

mooonika1975
15. júl 2025
@zuzr1991

Dobrý deň, prosím máte niekto vypracované otázky k obhajobe 1. atestácie v RK, a boli by ste ochotní i ich poslať? Ďakujem pekne.

@zuzr1991 mám atestáciu k materskej škole

matinocka
18. júl 2025
@misulicek333

prepáčte, velmi dlho som tu nebola, ak by ešte niekto potreboval manual k portfoliu napíšte, snažila som sa ho poslať všetkým

@misulicek333 Dobrý deň, mohla by som Vás poprosiť o manuál? Ďakujem Vám 🙂 Mail je martinagelova@gmail.com

matinocka
18. júl 2025
@zuzr1991

@zuzr1991 Dobrý deň, prosím Vás, nemáte náhodou ešte niekde uložené vypracované otázky ku 1. atestácii? Ďakujem Vám, ak náhodou, tak martinagelova@gmail.com 🙂

zuzr1991
18. júl 2025
@matinocka

@zuzr1991 Dobrý deň, prosím Vás, nemáte náhodou ešte niekde uložené vypracované otázky ku 1. atestácii? Ďakujem Vám, ak náhodou, tak martinagelova@gmail.com 🙂

@matinocka dobry den, ja ich tiez este nemam. Potrebujem ZS

matinocka
18. júl 2025
@zuzr1991

@matinocka dobry den, ja ich tiez este nemam. Potrebujem ZS

@zuzr1991 Dobrý deň, ďakujem za odpoveď, mne by sa tiež hodili pre 2. stupeň ZŠ. Keby sa mi niečo dostane do rúk, určite Vám posuniem 🙂

rakywanda
18. júl 2025
@matinocka

@zuzr1991 Dobrý deň, ďakujem za odpoveď, mne by sa tiež hodili pre 2. stupeň ZŠ. Keby sa mi niečo dostane do rúk, určite Vám posuniem 🙂

@zuzr1991
@matinocka
Mám nejaké, napíšte ss

verooonikka
12. aug 2025
@mooonika1975

@zuzr1991 mám atestáciu k materskej škole

@mooonika1975 Dobrý deň,
mám atestáciu k materskej škole, vedeli by ste mi prosím poslať tie otázky? Ďakujem veľmi pekne.

mooonika1975
13. aug 2025
@verooonikka

@mooonika1975 Dobrý deň,
mám atestáciu k materskej škole, vedeli by ste mi prosím poslať tie otázky? Ďakujem veľmi pekne.

@verooonikka ok, pošli mallovu adresu

anonym_c1047a
18. aug 2025

Dobrý deň, môžem poprosiť aj ja to potvrdenie- potvrdenie od priameho nadriadeného alebo od riaditeľa....Ďakujem

jana123678
18. aug 2025
@tenty

@zuzr1991 napis mi do správy mail, pošlem ti popoludní svoju formulku. Výhrady k tomu neboli žiadne.

@tenty Dobrý deň, môžem poprosiť aj ja tu formulku na to potvrdenie od riaditeľa, ďakujem.

amima
24. aug 2025

ženy,prosím Vás, ako uviesť autora, konkrétne som použila od Gavoru, ale neviem, ako to tam uviesť. Vďaka

tenty
25. aug 2025
@amima

ženy,prosím Vás, ako uviesť autora, konkrétne som použila od Gavoru, ale neviem, ako to tam uviesť. Vďaka

@amima ahoj. Ja som použila Čapka a normálne na koniec oblasti , v ktorej som ho použila som doplnila zoznam použitej literatúry a tam som uviedla všetky náležitosti knihy.

dharmaz
20. okt 2025

Dobrý deň, idem sa opýtať, či niekomu v poslednej dobe prišiel posudok k atestačnej práci z Ružomberka. Ja som ju posielala v auguste a stále žiadna odpoveď.

janka290469
20. okt 2025
@dharmaz

Dobrý deň, idem sa opýtať, či niekomu v poslednej dobe prišiel posudok k atestačnej práci z Ružomberka. Ja som ju posielala v auguste a stále žiadna odpoveď.

@dharmaz neter posielala 16.7. a už jej prislo. Kolegyna koncom augusta a ešte jej neprišlo nič.

arkon1
20. okt 2025
@dharmaz

@dharmaz áno mne aj manželke. Podané v polovici a koncom augusta. Menila sa po 1.9 cena a to výrazne preto si myslím, že majú toho teraz mnoho.

jajamalka
20. okt 2025
@dharmaz

@dharmaz portfolio som posielala koncom augusta, pozvanka na obhajobu prisla teraz v piatok s tym ze kladny posudok poslali postou. Ale este nedorazil.

dharmaz
20. okt 2025
@janka290469

@dharmaz neter posielala 16.7. a už jej prislo. Kolegyna koncom augusta a ešte jej neprišlo nič.

@janka290469 dakujem za odpoveď

dharmaz
20. okt 2025
@jajamalka

@dharmaz portfolio som posielala koncom augusta, pozvanka na obhajobu prisla teraz v piatok s tym ze kladny posudok poslali postou. Ale este nedorazil.

@jajamalka dakujem za odpoveď

dharmaz
20. okt 2025
@arkon1

@dharmaz áno mne aj manželke. Podané v polovici a koncom augusta. Menila sa po 1.9 cena a to výrazne preto si myslím, že majú toho teraz mnoho.

@arkon1 dakujem za odpoveď

amima
20. okt 2025
@dharmaz

@jajamalka dakujem za odpoveď

@dharmaz orosim,ktorého augusta? Ja 31.8. Ešte nič zatiaľ

dharmaz
20. okt 2025
@amima

@dharmaz orosim,ktorého augusta? Ja 31.8. Ešte nič zatiaľ

@amima 25.8

amima
21. okt 2025
@dharmaz

@amima 25.8

@dharmaz ďakujem

miiichaelaaa
21. okt 2025
@rakywanda

Takže úspešne obhájená 1. atestácia MŠ. Portfólio vychválené, otázku som dostala odlišnosti kultúr v multikultúrnom prostredí keďže som sa v práci venovala začleneniu dieťaťa s jazykovou bariérou.

@rakywanda dobrý deň, mám niekoľko otázok, mohla by som do súkromnej správy?

rakywanda
22. okt 2025
@miiichaelaaa

@rakywanda dobrý deň, mám niekoľko otázok, mohla by som do súkromnej správy?

miiichaelaaa
22. okt 2025
@rakywanda

@rakywanda písala som správu

divkanakosteti
31. okt 2025
@tenty

@zuzr1991 napis mi do správy mail, pošlem ti popoludní svoju formulku. Výhrady k tomu neboli žiadne.

@tenty prosim, mohla by som tiez poprosit formulu ako ste uvadyali tie aktivity, ako sa podielate na chode skoly, ktoru potvrdzuje nadriadeny....dakujem velmi pekne

katrin21
8. nov 2025
@divkanakosteti

@tenty prosim, mohla by som tiez poprosit formulu ako ste uvadyali tie aktivity, ako sa podielate na chode skoly, ktoru potvrdzuje nadriadeny....dakujem velmi pekne

@divkanakosteti ziadna formula, normalne sa rozpisalo,co vsetko robis, na com sa podielas,co organizujes atd