Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@mooonika1975 dobrý deň, netuším 🙂
@sisska podarilo sa Vám zohnať tie vypracované otázky? Aj ja by som potrebovala. Pre ŠKD, MŠ, alebo učiteľ 1.stupňa.
@adrianajanic zial, nie, nepodarilo :(
@sisska ďakujem za odpoveď
Ahojte .......Prosím poraďte mi. Plán svojho profesijného rastu ma byť len za jeden rok podľa požiadaviek v RK či za 5 rokov. Lebo už som dopletená. Na školení sa mi zdá že hovorili za obdobie 5 rokov ale teraz neviem či to tak chce len mpc ..podľa mpc je požiadavka za obdobie do 31.8.2019 ....vie mi to niekto vysvetliť.....ĎAKUJEM
okruhy pre MŠ mám píšte mi do mailu macarova.silvia@gmail.com ...kto ma záujem. Pracujem na portfóliu no je to ......................... podľa mňa dosť ťažké. Ak ho budem mať rada sa podelím, pomôžem. Len keby nás bolo viac, čo by sa podelili o skúsenosti tak by som to ocenila.
Ahoj Tatianka. Posles mi na seba mail? Napisem ti ohladom atestacie. Skus pizriet atestaciu v Ruzomberku. Tam je vsetko presne rozpisane, co po nas chcu. Len mrkni na to, az budes mat cas. Chcela by som v niecom poradit, ako si to pochopila ty. Lepsia je komunikacia mailom. Dakujem, Eva
@tatianaaaaaa dobrý deň. Predpokladám, že máte už atestáciu úspešne zmáknutú😊 Ja sa snažím dávať dokopy moje portfólio a chcem sa vás len spýtať, či štruktúra, ktorú ste opísali vyššie bola v poriadku. Kompetencie sú mi jasné v prvých 2 oblastiach. S 3 mám zatiaľ problém. Ale napríklad som netušila, že tam majú byť aj všetky tie úvody, ktoré spomínate. Patrí to teda všetko do atestačného portfólia (vzdelávacia platforma, uspechy žiakov, ...?). Vďaka🤗
@matus7030 no... moja atestacia ešte zďaleka nie je zmaknuta ... len pred 2 dňami mi prišiel nie veľmi lichotivý posudok, musím doplniť cca 5 dokazov, keďže mnohé mi neuznali z rôznych dôvodov...štruktúru mi neriešili vôbec, ale myslím, že tie veci, čo som vyššie písala, nie sú povinne, no vzhľadom na posudok sa necítim veľmi kompetentne niekomu radiť. Odporúčam nechať si priradiť konzultanta. Ja to už teraz budem riešiť s ním, aby sa nestalo, že mi neuznajú doplnené dôkazy.
@matus7030 ešte... k úspechom ziakov som mala len asi 5 viet, a to v zmysle, že ako vychovávateľka sa nezúčastňujem hodnotnejších súťaži...
@tatianaaaaaa tak ako vidím bude to na dlhé lakte. Ja sice pišem, ale neviem vôbec či dobre. Absolvovala som nejake školenia o portfoliu, ale aj tak by mi najviac pomohlo keby si viem aspon jedno pozriet, ze takto to treba robit. Ale predpokladam, ze to asi kazdy. Drzim palce👍
Ahojte mne dnes prisiel posudok, skchavlili mi porfolio a pristupujem k ustnej casti , nahodou niekto vypracovane otazky do Ruzomberka kategoria ucitel strednej skoly nemate ? Aj zopar otazok by pomohlo , dakujem Iveta
@radka1991 ja som dnes absolvovala. Uviedla som 5 aktivít a teóriu som neuvádzala.
v portfoliu bola len prax, cize presne dokladovanie aktivit, ziadna teoria
@mooonika1975 vychovávateľka
@adrianajanic
Ahoj Adka. A ako si pisala plan osobnostneho rozvoja? Ten by mak byt podpisany riaditelom skoly.
@ilajkova
Ahoj, blahozelam k dobremu posudku. Mne by pomohlo, akym stylom si pisala plan osobnostneho rozvoja? Aspon od vychovavateliek to vyzaduju v Ruzomberku.
@evulieeenka
Adka, ty si vychovavatelka? Mas absolvovanu 1. atestaciu z vychovavatelstva v Ruzomberku?
@adrianajanic bol by pre vas problem poslat mi ukazku? Nemam velmi predstavu ako to ma vyzerat. ;)
@evulieeenka ahoj plan osobneho rozvoja na strednych skolach to davaju riaditelia tlacivo ktore vyolnas na buduci skolsky rok, tam vpises ake plany mas pocas skolskeho roka a pootm som prilozila kopie asi 24 skoleni ktore som absolvovala....
@ilajkova
Ahoj a dakujem za komunikaciu🙂
Skoleniami, myslis kreditove vzdelavania? Lebo tie maju byt sucastou portfolia.
@evulieeenka kreditové vzdelávania už nie sú. K atestácii po novom už nepotrebujete žiadne kredity.
kredity uz neplatia, ale vsetky skolenia za poslednych 5 rokov dokladovat mozes, aj ked kredty neplatia, dikladovat to mozes, ja som mala aj vela online skoleni
@evulieeenka ako plán profesionálneho rozvoja som posielala tabuľku, ktorú každoročne vypisujeme v škole a samozrejme ju musí podpísať riaditeľ školy
@evulieeenka áno