Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@janna151 hotovo
@misulicek333 mohla by som poprosiť aj ja? Ďakujem pekne mihalova.miroslava@centrum.sk
@misulicek333 ďakujem🍀
@misulicek333 dobrý deň, môžem aj ja veľmi pekne poprosiť o poslanie? Ďakujem veľmi pekne. marianna.gasperova@gmail.com
@misulicek333 dobrý den.. mohla by som poprosit tiez ten material na r.drugova@gmail.com ?
snažím sa vysomáriť nejako z toho, ale mam v tom stale jeden velky gulas... bola by som vam velmi vdacna🙂)
vdaka vopred..🙂
@misulicek333 Ahoj, poprosím poslať na email :rodinablanarova@gmail.com
Ďakujem veľmi pekne 🙏❤️
Dobrý deň pani učiteľky, nájde sa tu nejaká kolegyňa, ktorá má za sebou 1. atestáciu v Ružomberku pre učiteľa 2. stupňa a bola by ochotná pomôcť? Chcem si požiadať o atestáciu, portfólio mám hotové, ale neviem si poradiť ako to dať celé dokopy.
Veľmi by mi taktiež pomohlo, ak má niektorá z Vás vypracované tézy k atestácii. Za vypracované tézy zaplatím.Ďakujem veľmi pekne.
Vypracované otázky k 1. atestácii v Ružomberku pre 2. stupeň poprosím aj ja 🙂 Ak sa tu nájde ochotný človek 🙂
@adrianajanic Dobrý deň, môžem vás prosím poprosiť o ukážku druhej oblasti atestačného portfólia. Veľmi by mi to pomohlo. Ďakujem 🙂
@misulicek333 dobrý deň,mohli by ste mi prosím poslať manuál k portfóliu na mail lenkadancova1990@gmail.com.
Ďakujem veľmi pekne za Váš čas a ochotu! ♡
Ahojte, som uč.2.stupňa ZŠ, mohol by mi niekto poslať materiály k tvorbe portfolia, pripadne ak niekto má aj ukážku? bola by som veľmi vďačná.
katarinkakralova@gmail.com
@misulicek333 mozem vas poprosit o manual tvorby portfolia? Dakujem pekne ivanagerich@gmail.com
@misulicek333 " mozem poprosit -ako urobit porfolio" na
alex.majercikova@centrum.sk Ďakujem
@lukrec online?
Zatiaľ mám len termín, pokyny mi pošľú mailom, zatiaľ neprišli. Podľa mňa už ale prezenčne
@lukrec my sme mali online. Super to bolo 👌
@mooonika1975 A kedy Vám prišli pokyny mailom. Lebo termín je o týždeň a stále nič.
@lukrec pokyny hned s pozvánkou .
@mooonika1975 Už prišli aj pokyny. Robili ste v Ružomberku? Mám aj ja online. Napísali by ste mi ako to prebiehalo, aj do súkromnej správy? Dakujem 🙂
@lukrec môžem kľudne tu, panie dve a neskutočne zlate .
Ahojte, chcela by som sa opýtať, nejaký manuál k tvorbe portfólia má niekto? Väčšinu už mám len to potrebujem dať dokopy, tak nech to mám správne. Už som písala aj vyššie, no nikto nereagoval. Ďakujem.
Ahojte všetci. Prosím poraďte mi, prišiel mi už papier že obhajobu portfólia mám 16.6.2022 no nie je tam žiadny čas. Mám tam zavolať alebo napísať že o koľkej alebo mi ešte niečo príde?Ja nemam Ružomberok blízko. Má niekto nejaké cenné rady k obhajobe?? ĎAKUJEM

@misulicek333 ...môžem aj ja poprosiť na janna151@azet.sk???ďakujem