Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
dobry den, chystam sa na portfolio a atestaciu ale mam v tom poriadny gulas, bol by niekto ochotny pomoct nejakym manualom, ucim na strednej skole, vdaka a drzim palce tym, co obhajuju a maju skusky
@lukrec máte prosím otázky pre 1.stupeň na 1. atestáciu? mám v pláne si ju robiť budúci rok, ak áno, veľmi ďakujem za poslanie
@radka1991 poprosím info na katarinkakralova@gmail.com ďakujem veľmi pekne. A blahoželám!
@radka1991 poprosím info
Mail: gagulda@centrum.cz. Ďakujem velmi pekne. Magda
@misulicek333 ahoj, môžem pekne poprosiť o ukážku tvorby portfólia? Ďakujem
@radka1991 ahoj,môžem poprosiť o ukážku z tvojho portfólia? Ďakujem a.micianova@gmail.com
@misulicek333 ahoj, môžem poprosiť veľmi pekne aj ja o materiál? Ďakujem lenulienka.t@gmail.com
@misulicek333 Veĺmi pekne by som vás poprosil ukážku druhej oblasti. Zo srdiečka ďakujem ivana.nosalova@gmail.com
mate niektora vzor ako ma vyzerat atestacne portfolio? Bola by som vdacna, lebo vobec neviem do akych kapitol a podkapitol to vsetko vtesnat.
@misulicek333 ahoj, môžem pekne poprosiť poslať na mail monika.gergelyova@gmail.com Ďakujem moc.
@misulicek333 môžem poprosiť ukážku ludkakolkova@post.sk
@lenulienkat môžem poprosiť aj ja o materiál? Ďakujem ludkakolova@post.sk
@lukrec prosim Vas mohla by som Vas poprosit o akukolvek pomoc s porfoliom?Velmi by mi pomohlo portfolio k nahliadnutiu ako vzor ,aby som videla ako to mam cele spracovat.Dakujem Vam velmi pekne za pomoc🙏
@kaciatko1987 dobrý večer zajtra Vam ich pošlem
@misulicek333 dobrý deň, mohla by som som Vás aj ja poprosiť o tú pomôcku na vypracovanie atestacneho portfólia ak ju ešte máte 😇 kaciatko1987@gmail.com ďakujem krásne 🙏
@silvia62 dobrý deň, ospravedlňujem sa, ale nič mi doteraz neprišlo 😇
@kaciatko1987 ani mne nič neprišlo.
ponúkam Vám náhľad môjho portfólia, pre viac info ma kontaktujte v správe. 🙂

@silvia62
@silvia62 Ahoj,aj ja mam obhajobu 16.6.Papier mi prisiel v maile aj s casom.Ucim sa ako blazon a dokopy nic neviem.Vy máte vypracované otázky?Ďakujem