Absolvovali ste niekto atestáciu v Ružomberku po novom 2020?
Dobry den,
Absolvoval niekto atestacie po novom v Ruzomberku? Teda posielal niekto atestacne portfolio a ziadost?
@misulicek333 pekne poprosím katka2021@azet.sk. ďakujem
@misulicek333 prosila by som poslať na mail lenkadancova1990@gmail.com 🙏 ďakujem!
@misulicek333 poprosím manuál k portfóliu poslať na mail evakva1982@gmail.com
Chcem si urobiť 2.atestáciu, učím na SŠ. Veľmi ľutujem, že som si ju nerobila po staru, mala som dosť kreditov. Chodím na vzdelávanie v MPC k atestáciam, no nie som z toho vôbec múdra. Veľmi všeobecné informácie, vôbec nehovoria ako to má vyzerať. Ak by tu niekto bol, kto písal portfólio a bol v Ružomberku a je ochotný poradiť, bola by som veľmi vďačná.
@misulicek333 ja by som vás poprosila o podklad ak by to bolo možné. Vďaka
Ponúkam Vám ukážku prvej časti môjho portfólia. Bližšie info v správe. 🙂
@misulicek333 dobrý deň, môžem tiež poprosiť? Vyhodila som penaize za školenie a prečítali len to, čo si nájdem aj na internete, ale nechápem, čo do ktorej sekcie vložiť. Ďakujem Vám krásne. borkasal@gmail.com
@misulicek333 ja Vás poprosím poslať na mail mirkasokolikova@gmail.com ďakujem veľmi pekne
@radka1991 ja by som si tiež poprosila na mail mirkasokolikova@gmail.com. Pomohlo by mi to veľmi ako to má vyzerat a rozbehnúť sa k ďalším častiam. Ďakujem
@radka1991 Môžem poprosiť poslať na: marta.jarosova@zskorna.edupage.org. Veľmi pekne Ďakujem
Prosím a je tu niekto, kto robil portfólio v Ružomberku (1. ATESTÁCIU) z vychovávateľstva?
@radka1991 môžem poprosiť aspoň nazrieť? Nedokážem si predstaviť, ako začať. Potom by som už snáď vedela. Ďakujem borkasal@gmail.com
Dobrý večer, ohľadom atestacneho portfólia, možno pre niekoho divná otázka, ale chcela by som vedieť, či aj pri portfóliu musia byť dodržané iste normy ako sú okraje, písmo a tak ďalej. Ako je to napríklad pri bakalárskej a diplomovej práci. Neviem sa k tomu dopátrať. Ďakujem
Tu nájdete video s pokynmi na úpravu a všetko, je vpravo, červený obdĺžnik so znakom play 🙂
https://www.ccvpfku.sk/ponuka-ccv-pf-ku/atestacie/
@misulicek333 dobry den, mozem poprosit o zaslanie materiálu na romana.michaleova@gmail.com. Dakujem velmi pekne ❤️
@misulicek333 dobrý deň,aj ja by som prosila ak môžem...aj keby ste mali vypracované tézy na 2. Stupeň ZŠ...aj by som bola ochotná zaplatiť ...moja e-mailová adresa je: aniko.domova@gmail.com
Ďakujem pekne
@radka1991 Dobrý deň Radka.
Môžem poprosiť o ,,ukážku,, Ďakujem.
zsanulik@gmail.com
ak by ste mi poslali ukažku vášho portfolia, bola by som vam vdacna na girka@centrum.sk, pekne dakujem
@zsanulik aj ja by som si prosila nejakú ukážku,bola by som veľmi vďačná... ďakujem... aniko.domova@gmail.com
@misulicek333 pekne poprosim aj ja jankamikulova@azet.sk
@misulicek333
@radka1991 prosím si aj ja 🙏🏼 skripecka.katarina@gmail.com
Dobrý deň, mohla by som poprosiť o poslanie vzoru na atestačné portfólio? mail: evatvrdosinska@centrum.sk Ďakujem
@misulicek333 mohla by som aj ja poprosiť... macopka@azet.sk ďakujem

prepáčte, velmi dlho som tu nebola, ak by ešte niekto potreboval manual k portfoliu napíšte, snažila som sa ho poslať všetkým