icon

Aká je najnáročnejšia vysoká škola?

20. máj 2025

Aká je podľa vás najťažšia vysoká škola? 😊

Strana
z2
nelka93
21. máj 2025

Ja som študovala matfyz, vedeckú fyziku a teda polovica vyletela po prvom semestri. Matematika je na vysokej úrovni, ale magisterský bola malina. Keď to človeka baví, tak nie je problém. Ale všeobecne najťažšie sú vedecké odbory-fyzika, chémia, matika, pripadne medicína.

nelka93
21. máj 2025
@larinka552

Za mna IT, Mat- fyz, jadrova fyzika alebo chemia, medicina.

@larinka552 jadrová je pohode, skus kvantovku 😅

zeldia
21. máj 2025

Zaujimave že to tu nezaznelo, tak pridám že mne sa zdá že naučiť sa dá vsetko len jednotlivci potrebujú na rovnaké množstvo učiva rôznu časovú dlzku.
Čo sa nedá naučiť je vsetko kde človek potrebuje talent preto si myslim že umelecké odbory su bez talentu nezvládnutelné najmä psychicky.

mantilka
21. máj 2025
@zeldia

Zaujimave že to tu nezaznelo, tak pridám že mne sa zdá že naučiť sa dá vsetko len jednotlivci potrebujú na rovnaké množstvo učiva rôznu časovú dlzku.
Čo sa nedá naučiť je vsetko kde človek potrebuje talent preto si myslim že umelecké odbory su bez talentu nezvládnutelné najmä psychicky.

@zeldia Technické veci sa nenaučiš pokiaľ nemáš logické myslenie. Nie nedá sa všetko naučiť. Keď som chodila do školy jazdy 9. študent skončil s titulom...poriadne sito bolo. A nedalo sa povedať, že vypadávali blbí, bolo to veľmi náročné štúdium.

zeldia
Autor odpoveď zmazal
marca12
21. máj 2025

Chemicko potravinarska STU BA je tiez narocna.

mantilka
21. máj 2025
@marca12

@marca12 práve o nej hovorim

marca12
21. máj 2025
@mantilka

@marca12 práve o nej hovorim

@mantilka Studovala si na nej? Tam to bol masaker a skuska ako napr fyzikalna chémia kludne sa stalo,ze ani jeden neurobil skusku.

mantilka
21. máj 2025
@marca12

@mantilka Studovala si na nej? Tam to bol masaker a skuska ako napr fyzikalna chémia kludne sa stalo,ze ani jeden neurobil skusku.

@marca12 áno ...druhý ročník bol najhorší. A potom Ičko. My sme mali aj termodynamiku

taninkaa
22. máj 2025
@mantilka

@marca12 áno ...druhý ročník bol najhorší. A potom Ičko. My sme mali aj termodynamiku

@mantilka veľmi ťažká je farmacia a to fakt.

iwesska
22. máj 2025
@amy234

Z vysokých škôl asi ani jedna... Univerzita. No z univerzít asi ekonomická v BA čo som počula, ale zas ak ta to baví, tak nebude ťažká ani tá. Ťažká je podľa mňa len tá škola, ktorú robí človek nasilu.

@amy234 Tak to si asi ozaj len pocula,ze ekonomicka v BA,lebo take tupela,co poznam a dokoncili ju,normalne nechapem,ako mohli dostat diplom🙈

iwesska
22. máj 2025
@marca12

@marca12 Suhlasim,ja som to po roku vzdala. A to som maturovala z fyzikalnej chemie,ale mna uplne demotivovalo to,ze na potravinarstvo mohli ist len ti najlepsi a zvysok mohol ist studovat ropny priemysel. Prislo mi to nefer, potravinarstvo by ma bavilo, ale ropa nie.

mantilka
22. máj 2025
@taninkaa

@mantilka veľmi ťažká je farmacia a to fakt.

@taninkaa môže byť tiež náročná. Je to niečo medzi medicínou a chémiou.

annyejnji123
24. máj 2025

ja som si skúsila 2 vš (medicínu - tu som odišla, a informatiku- tú som dokončila). Môžem povedať, že IT je prechádzka ružovou záhradou :D mne príde dost extrém veterina a farmácia, lebo mi prídu ako horšia medicína :D a potom sú ťažké tie odbory, kde treba prirodzený talent, keď ho človek nemá

ninanikalova
24. máj 2025

Pre každého niečo iné pre technického človeka to môže byť štúdium jazykov a naopak pre jazykára to môže byť dokonca aj "obyčajná" ekonomika. To čo je pre jedného ťažké môže byť pre iného malina a naopak 🙌

silviaab
25. máj 2025

Veterina jednoznacne...bezne 300 -400 otazok na skusku

tinus89
27. máj 2025
@procrastique

Pre každého inak, ja som skončila teraz medinu a prišlo mi to absolútne ok a primerané.
Keby som ale mala študovať fyziku či matiku, tak to radšej skočím z mosta :D

@procrastique medicína nieje ako medicína. Je rozdiel v Ba a napríklad taká Karlovka..potom skôr ide o atestácie...je rozdiel kožný a kardiológ napr.

procrastique
27. máj 2025
@tinus89

@procrastique medicína nieje ako medicína. Je rozdiel v Ba a napríklad taká Karlovka..potom skôr ide o atestácie...je rozdiel kožný a kardiológ napr.

@tinus89 lol, mne to ideš hovoriť hej? 😀

orisker
27. máj 2025

Oxford university

vroni
27. máj 2025
@amy234

Z vysokých škôl asi ani jedna... Univerzita. No z univerzít asi ekonomická v BA čo som počula, ale zas ak ta to baví, tak nebude ťažká ani tá. Ťažká je podľa mňa len tá škola, ktorú robí človek nasilu.

@amy234, tak za mojich čias sa ekonomickej univerzite hovorilo električková. Lebo vraj ju nedokončil len ten, koho počas studia zrazila elektricka. Ja mám matiku z matfyz, vedecký smer a keď mi dcéra začne sveholit, z čoho má skúšky, tak ničomu nerozumiem a mi to pripadá ako keby hovorila čínsky (študuje farmáciu). A to ma chémia bavila. Ale nezvládla by som ani umeleckú školu, nemám žiaden umelecký talent. Takže tá by bola pre mňa asi najťažšia.

tinus89
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2