icon

Akadémia policajného zboru - prijímačky

17. mar 2025

Ahojte, je tu niekto kto robil prijímačky na akadémiu policajneho zboru v BA ?
Najviac ma zaujímajú vedomostné testy.
Ďakujem.

taktotedanie
18. mar 2025

Matika matika matika
Zlomky, gonio,lomene vyrazy, dokonca integraly
Nedalo sa stihnut ani v casovom limite
Slovensky jazyk- zakladne diela, autor
Sloh- jednoducha tema vacsinou najlepsi zazitok v zivote, najlepsi den v zivote, opis najlepsieho priatela, kto je pre teba dolezity atd

wintery
18. mar 2025

@taktotedanie hovoríš o prijímačkách na APZ? Tam vedomostný test pozostáva z humanitných odborov ako filozofia, politológa, právo, psychológia...

Autorka, viem, ze Akadémia zverejňuje na webe názorné ukážky možných otázok z testu.

taktotedanie
18. mar 2025

@wintery ano hovorim o prijimackach na APZ a teda urcite tam otazky neboli z prava, politologie ci psychologie

wintery
18. mar 2025

@taktotedanie APZ na svojom webe v pokynoch pre prijímacie konanie vyslovene odkazuje pri odbornom teste na "Súbor otázok vedomostného testu pre prijímacie konanie na bakalárske štúdium", ktorý sa skladá z humanitných a ekonomických odborov, prípadne z informatiky.

taktotedanie
18. mar 2025

@wintery pisem co bolo na papieri nie to co prezentuju na webe
Pekny den

wintery
18. mar 2025

@taktotedanie tak ja to mám podložené aj skúsenostami od známych, čo bolo na papieri.

taktotedanie
18. mar 2025

@wintery aj ja
Pekny den

amelia_1166
1. apr 2025

Dobrý deň,tento rok v Januári ,som robila najprv fyzické testy potom psychotesty a doteraz nemám výsledok z psychotestov .Volala som tam a povedali že mám byť trpezlivá ,že mi to príde na E-mail…aj tak nemá niekto skúsenosti ako dlho budem čakať?
Čo sa týka vedomostných testov tie sa tento rok ešte nerobili ,budú sa v Júni pokiaľ viem z okruhov psychológia ,dejepis …Vopred Vám ďakujem

sweetbabe
1. máj 2025
@amelia_1166

Dobrý deň,tento rok v Januári ,som robila najprv fyzické testy potom psychotesty a doteraz nemám výsledok z psychotestov .Volala som tam a povedali že mám byť trpezlivá ,že mi to príde na E-mail…aj tak nemá niekto skúsenosti ako dlho budem čakať?
Čo sa týka vedomostných testov tie sa tento rok ešte nerobili ,budú sa v Júni pokiaľ viem z okruhov psychológia ,dejepis …Vopred Vám ďakujem

@amelia_1166 ahoj urcite volaj znovu do skoly co najskor, mne prisiel email 31.3. neskoro vecer o pol desiatej, ako nam bolo povedane, ze vysledky zo psychotestov nam pridu do konca marca. Ak mas nejake otazky kludne mi napis 🙂

vecnemlada
17. máj 2025
@sweetbabe

@amelia_1166 ahoj urcite volaj znovu do skoly co najskor, mne prisiel email 31.3. neskoro vecer o pol desiatej, ako nam bolo povedane, ze vysledky zo psychotestov nam pridu do konca marca. Ak mas nejake otazky kludne mi napis 🙂

@sweetbabe ahoj môj chlapec robil tiež prijímačky v januári a vyjadrenie mu prišlo až v polke apríla že nespĺňa podmienky a že nebol prijatý. Ale výsledky psychotestov neprišli 🤷‍♀️ to nám ešte len pošlú alebo dá sa to niekde zistiť ?

vecnemlada
17. máj 2025
@amelia_1166

@amelia_1166 ahoj ty si bola prijatá?

wintery
17. máj 2025
@vecnemlada

@sweetbabe ahoj môj chlapec robil tiež prijímačky v januári a vyjadrenie mu prišlo až v polke apríla že nespĺňa podmienky a že nebol prijatý. Ale výsledky psychotestov neprišli 🤷‍♀️ to nám ešte len pošlú alebo dá sa to niekde zistiť ?

@vecnemlada vysledky psychotestov neoznamuju, jedine oznamia, ze nimi clovek nepresiel alebo nesplna teda podmienky celkovo.

anonym_456ced
29. aug 2025
@taktotedanie

Matika matika matika
Zlomky, gonio,lomene vyrazy, dokonca integraly
Nedalo sa stihnut ani v casovom limite
Slovensky jazyk- zakladne diela, autor
Sloh- jednoducha tema vacsinou najlepsi zazitok v zivote, najlepsi den v zivote, opis najlepsieho priatela, kto je pre teba dolezity atd

@taktotedanie viem,že táto konverzácia prebehla už dávnejšie, ale len upresním pre budúcich čitateľov tejto diskusie…Vedomostné testy naozaj pozostávajú len z odborov ako psychologia,informatika a humanitné vedy…Z matematiky prijímačky teda naozaj niesu ;)