icon

Ako na sebe pracovať počas materskej a vytvoriť si backup?

k_biba
Dnes o 19:58

Ahojte, čoskoro nastupujem na materskú a popravde sa neviem dočkať. V práci máme extrémne toxické prostredie ale chcem to tam dobojovať.
Rada by som si za tú dobu počas materskej rozšírila obzory, možno kurz a pod. Nemám ale nič čo by ma bavilo. Do pôvodnej práce sa vrátiť nechcem kedže tam fungujeme s manipulátorom/manipulátorkou a dobrý kolektív je pre mňa základ. Pracujem v marketingovke, kde sa taktiež už nebudem chcieť pohybovať. Žienky ktoré ste boli na materskej podarilo sa vám niečo zmeniť? Viem že asi pri bábätku to nie vždy je možné ale predsa. Skúšali ste aj nejaký sebarozvoj, aby ste mali nejaký backup po skončení MD?

Viem, že to môže znieť hrozne zvláštne a niekto sa pýta prečo sa tým vôbec zaťažujem, ale z práce som taká frustrovaná že neviem prestať myslieť na to čo bude somnou o tri roky. Možno hľadám len kúsok inšpirácie.

obrazkova
Dnes o 20:08

@k_biba ahoj, vitaj na MK!😉
ja som účtovníčka, o chvíľu mi konči RD a ja som teda ten čas využila na to, že som si "procesy" nastavila tak, aby som mohla robiť sama na seba a hlavne Home Office. Do pôvodnej práce sa tiež, podobne ako ty, nevraciam z dôvodu ne-pohodového kolektívu jašteríc🙂

k_biba
autor
Dnes o 20:19
@obrazkova

@k_biba ahoj, vitaj na MK!😉
ja som účtovníčka, o chvíľu mi konči RD a ja som teda ten čas využila na to, že som si "procesy" nastavila tak, aby som mohla robiť sama na seba a hlavne Home Office. Do pôvodnej práce sa tiež, podobne ako ty, nevraciam z dôvodu ne-pohodového kolektívu jašteríc🙂

@obrazkova super! Drzim palce, ja tiez mam teraz vela vyhod ako praca z domu co je pri detoch velka vyhoda zial vobec neviem smer v kutiku duse dufam ze mi materstvo mozno otvori obzory ktore som nikdy predtym nevidela.