icon

Ako overiť pravosť diplomu a štúdia na vysokej škole?

kevecko
8. júl 2025

Ahojte,ako sa da preverit ci skutocne niekto vystudoval VS a preverit pravost diplomu?

anne_mary2
8. júl 2025

@kevecko https://evidencia.cvtisr.sk/
zadat meno tu, ak to bolo teda na sr, tam su prace bakalarky diplomovky ci a kedy pracu obhajoval.. neni to uplne potvrdenie diplomu ale povedzme ze silny dokaz ze ked robil diplomovku a ma teda ten diplom….
niekedy by to mozno slo aj priamo cez skolu - ci dany clovek dostudoval ten a ten odbor v roku… - ALE GDPR neviem, nemusia to poskytnut, ale napr ak su pochybnosti mozes konfrontovat priamo osobu ze si to potrebujes ako zamestnavatel???? preverit a ak je to ok nech ti podpise suhlas dotknutej osoby,

Ale teda hlavne zalezi kto a za akym ucelom to chce preverovat……..🤨

anonym_7afd68
8. júl 2025
@anne_mary2

@kevecko https://evidencia.cvtisr.sk/
zadat meno tu, ak to bolo teda na sr, tam su prace bakalarky diplomovky ci a kedy pracu obhajoval.. neni to uplne potvrdenie diplomu ale povedzme ze silny dokaz ze ked robil diplomovku a ma teda ten diplom….
niekedy by to mozno slo aj priamo cez skolu - ci dany clovek dostudoval ten a ten odbor v roku… - ALE GDPR neviem, nemusia to poskytnut, ale napr ak su pochybnosti mozes konfrontovat priamo osobu ze si to potrebujes ako zamestnavatel???? preverit a ak je to ok nech ti podpise suhlas dotknutej osoby,

Ale teda hlavne zalezi kto a za akym ucelom to chce preverovat……..🤨

@anne_mary2 webová stránka je nedostupná

anonym_7afd68
8. júl 2025
zic
8. júl 2025

tusim konkretne skoly maju zoznam absolventov (meno, rok)... tak podla toho by som skusil

betulinka1
8. júl 2025
@anonym_7afd68

@anonym_7afd68 ale to iba take co isli do systemu elektornicky. Napriklad rok 2001, kedy som končila ja, sa este nedavali prace do systemu. Mna tam nikto nenajde. Ale sestra končila o 8 rokov neskor a tu som tam nasla.

anonym_592de4
8. júl 2025

@kevecko a koho chceš preverovať?

kevecko
autor
8. júl 2025
@anonym_592de4

@kevecko a koho chceš preverovať?

@anonym_592de4
Zaujemcu o pracu...informacie od predosleho zamestnavatela su v rozpore s tym co tvrdi zaujemca

kevecko
autor
8. júl 2025
@kevecko

@anonym_592de4
Zaujemcu o pracu...informacie od predosleho zamestnavatela su v rozpore s tym co tvrdi zaujemca

@kevecko a po skusenosti ze niekto pouzival titul bc.a ani ho nemal preverujem

januska12323
8. júl 2025

Pri prijatí do zamestnania predsa predkladá overený diplom, to sa dá oklamať?

kevecko
autor
8. júl 2025
@januska12323

@januska12323 azrejme da.titul si uvadzal viac alo 15 rokov hoc ho nemal a menil viac zamestnani

lucia11kob
14. júl 2025
@januska12323

@januska12323 overený diplom? Si vieš predstaviť čo sa všetko v dnešnej dobe dá vytlačiť?