Ako overiť pravosť diplomu a štúdia na vysokej škole?
Ahojte,ako sa da preverit ci skutocne niekto vystudoval VS a preverit pravost diplomu?
@kevecko https://evidencia.cvtisr.sk/
zadat meno tu, ak to bolo teda na sr, tam su prace bakalarky diplomovky ci a kedy pracu obhajoval.. neni to uplne potvrdenie diplomu ale povedzme ze silny dokaz ze ked robil diplomovku a ma teda ten diplom….
niekedy by to mozno slo aj priamo cez skolu - ci dany clovek dostudoval ten a ten odbor v roku… - ALE GDPR neviem, nemusia to poskytnut, ale napr ak su pochybnosti mozes konfrontovat priamo osobu ze si to potrebujes ako zamestnavatel???? preverit a ak je to ok nech ti podpise suhlas dotknutej osoby,
Ale teda hlavne zalezi kto a za akym ucelom to chce preverovat……..🤨
@anne_mary2 webová stránka je nedostupná
tusim konkretne skoly maju zoznam absolventov (meno, rok)... tak podla toho by som skusil
@anonym_7afd68 ale to iba take co isli do systemu elektornicky. Napriklad rok 2001, kedy som končila ja, sa este nedavali prace do systemu. Mna tam nikto nenajde. Ale sestra končila o 8 rokov neskor a tu som tam nasla.
@kevecko a koho chceš preverovať?
Pri prijatí do zamestnania predsa predkladá overený diplom, to sa dá oklamať?
@januska12323 azrejme da.titul si uvadzal viac alo 15 rokov hoc ho nemal a menil viac zamestnani
@januska12323 overený diplom? Si vieš predstaviť čo sa všetko v dnešnej dobe dá vytlačiť?

@kevecko https://evidencia.cvtisr.sk/
zadat meno tu, ak to bolo teda na sr, tam su prace bakalarky diplomovky ci a kedy pracu obhajoval.. neni to uplne potvrdenie diplomu ale povedzme ze silny dokaz ze ked robil diplomovku a ma teda ten diplom….
niekedy by to mozno slo aj priamo cez skolu - ci dany clovek dostudoval ten a ten odbor v roku… - ALE GDPR neviem, nemusia to poskytnut, ale napr ak su pochybnosti mozes konfrontovat priamo osobu ze si to potrebujes ako zamestnavatel???? preverit a ak je to ok nech ti podpise suhlas dotknutej osoby,
Ale teda hlavne zalezi kto a za akym ucelom to chce preverovat……..🤨