icon

Ako prebieha opakovaná skúška BT?

oski25
16. sep 2025

Dobrý večer,
Bol niekto na opakovanej skúške? Tiež ste mali v inom meste na IP ??? Bola taká istá komisia ako na NIPe? Ďakujem za postrehy 🙂

maiia
24. sep 2025

@oski25
Dobrý večer, ja by som sa pridala. Nespravila som na 1x a ešte som sa neprihlásila na druhé kolo. Nemám dobrý materiál, aby som sa poriadne pripravila na skúšku :( . Ešte mám 2 mesiace na prihlásenie sa.
K opakovanej skúške: so mnou bol jeden pán a hovoril, že bol v KE na oboch skúškach no komisia bola úplne iná. Vždy volajú iných....resp. je to skôr náhoda, keď je tá istá komisia....možno jeden z nich, ale všetci určite nie.

anonym_99dc67
24. sep 2025

Najprv by bolo dobre vedieť, co sú to za skratky? 🤦🏻‍♀️
@oski25

oski25
autor
25. sep 2025
@anonym_99dc67

Najprv by bolo dobre vedieť, co sú to za skratky? 🤦🏻‍♀️
@oski25

@anonym_99dc67 😂 NIP národný inšpektorát prace v Košiciach , IP inšpektorát Prace v každom krajskom meste na Slovensku… nechápem kam tá otázka smerovala…. Keďže skúšky sa robia už aj na IP Prešov a IP Banska Bystrica … ( viem iba o týchto dvoch )

oski25
autor
25. sep 2025
@maiia

@oski25
Dobrý večer, ja by som sa pridala. Nespravila som na 1x a ešte som sa neprihlásila na druhé kolo. Nemám dobrý materiál, aby som sa poriadne pripravila na skúšku :( . Ešte mám 2 mesiace na prihlásenie sa.
K opakovanej skúške: so mnou bol jeden pán a hovoril, že bol v KE na oboch skúškach no komisia bola úplne iná. Vždy volajú iných....resp. je to skôr náhoda, keď je tá istá komisia....možno jeden z nich, ale všetci určite nie.

@maiia ďakujem 🙂 za odpoved 🙂

patricia5522
14. okt 2025
@maiia

@oski25

@maiia dobrý den, ja by som sa len chcela opýtať idem si podat ziadost na skusky bezpečnostného technika na nip. Tam kde som si robila kurz hovorili ze si teda kúpim kolok ktorý priložím k žiadosti a najvyššie dosiahnuté vzdelanie teda ze všetko musi byt úradné overené. Čiže mala by som dal overiť diplom z vš a certifikát z kurzu? Na internete ma nip ale viac zidosr ohľadom skúsim a ja vobec netuším ktorá je ta správna a okrem toho tam píšu ze sa ma priložiť overene stredoškolské vzdelanie a nie najvyššie dosiahnuté. Mam z toho celkom zmätok vobec netuším teda ako postupovať vedel by mi niekto poradiť?