Ako prebieha príprava na štátnice?
Ahojte prosím ako to funguje s otázkami na štátnice? Dostaneme nejaké okruhy a máme si to vypracovať? Lebo doteraz nikto nič nehovoril. Ďakujem
@liz_lemon ukf nitra
Tak si pozri stranku skoly a hladaj statne zaverecne skusky, isto tam vsetko bude.
@dskjhfdlkdjhl ono je stránka dosť zle spravená, v tej kolkové šťastie skúšky je len nadpis nič viac. https://www.fss.ukf.sk/sk/20-studium/organizaci...
Treba to tam hladat, myslim ze to tam bude a opytaj sa spoluziakov, ak nenajdes a aj ci nemaju uz vypracovane tie otazky.
@domkakvet spolužiakov mám buď Madarov alebo Ukrajincov, čo sme Slovenky tak nevieme o ničom
Máte okruhy a ty na to dostaneš konkrétnu otázku a budeš odpovedať.
@januska12323 a kde tie okruhy najdem? Lebo na stránke nič nieje
Pozri si štátnicove predmety a informačné listy, tam su otázky
Napíš jednoducho rocnikovemu vedúcemu či sa dajú niekde okruhy najist
A tie statnice mas kedy? O rok?
@vanilkovazmrzka tento rok
to si sa az teraz zobudila? prepac ale ja uz 1/2 roka riesim statnicove otazky uz ich mam vypracovane, u nas na skole ich vyhadzuju na web testne pred statnicami takze sa priravujem z minulorocnych😉
@kacena4 nikde to neviem nájsť
@1ryba ano vedia po slovensky , ale nebudú sa s tebou baviť v slovenčine. Tak isto sa bavia aj s profesormi, 98% profesorov vie maďarsky aj slovensky.
Kazda fakulta ma stud. poradcu, treba kontaktovat jeho, ak si fakt prva Slovenka, co ide statnicovat, isto sa Ti rad povenuje.
a ty si nematurovala ci co??? dufam ze studujes nejaky zbytocny odbor lebo vela rozumu do teba teda nevtrepali
@purple_wolf na SŠ nám dali vypracované otázky učitelia
Ale na VŠ ti nik nedá vypracované otázky to nemôžeš čakať.... prečo si nenapísala rocnikovemu vedúcemu? Neverím že nehovorí po slovensky

naozaj sa moze toto spytat VS student?
1. nikto tu netusi, na aku VS chodis, alebo si myslis, ze je to rovnake ako na ZS?
2. nemas spoluziakov, web skoly?