Ako prekonať stres pred štátnicami?
Ahojte,
Ako prekonat stres ? Mam male dieta, je mi zle z toho co ma caka o mesiac. Ucim sa, rodina pomaha, ale aj tak mam pocit ze to neviem a ze zlyham. Vsetci očakávajú ze to spravim, ale ja som dost stresovy typ - predpokladam ze dostanem okno, cco potom ?:( co ked budem koktat?.. ked som v strese mam pocit ze neviem najst spravne slova, atd.. naozaj mam obavy. :(
skús bylinkové prípravky typu Persen alebo Anxiolan (mne to pri strese pomáha)
a možno nejakú hudbu na sústredenie (mne pomáha toto:
, ale podobných nahrávok je plný YT, možno si nájdeš niečo lepšie)
Ahoj, tiež statnicujem o 2 týždne . Mám 2 ročného chlapca a som slobodná mamička . Tiež stresujem :D nepomôže nič len keď to už bude za nami :D
Ahoj, tiež statnicujem o 2 týždne . Mám 2 ročného chlapca a som slobodná mamička . Tiež stresujem :D nepomôže nič len keď to už bude za nami :D
@kstranova velmi drzim palce ! 🙂 budem na teba mysliet aby to co najrychlejsie bolo za tebou. daj potom vediet, ako si dopadla🙂
kedy sa ucis, co ti pomaha na stres ? ja som kopka nervov.
Ahoj prepac nevšimla som si správu. Včera som mala. Mám to úspešne za sebou . A ty ?🙂 na stres mi nepomohlo nič, veľmi som sa bála a musela som to pretrpieť
Ahoj prepac nevšimla som si správu. Včera som mala. Mám to úspešne za sebou . A ty ?🙂 na stres mi nepomohlo nič, veľmi som sa bála a musela som to pretrpieť
@kstranova ja idem o dva týždne, :( :( :(
@kstranova tiež si mala pocit že nič nevieš ?..

Hlavne pokoj... Ja som sa poriadne učila na štátnice tri dni (víkend pred + pondelok, štátnicovala som v utorok). Bolo to viac stresujúce ako náročné... Ver tomu, že keď tam budeš sedieť na príprave, spomenieš si aj na to, o čom nevieš, že by si to mohla vedieť. Daj sa do kľudu, navar si medovkový čaj, prípadne niečo tvrdšie, ak môžeš a ponor sa do učenia. Ja som sa držala pravidla, že si každý otázku aspoň jeden raz za deň prečítam, takže som každú čítala minimálne 3x, plus pár dní (možno dva týždne) pred som si občas čítala pred spaním niečo, čo som považovala za najťažšie (ale som typ, ktorý zaspí po dvoch stranách, takže som tomu veľmi nedala 🤭). Držím palce, pevné nervy a šťastnú ruku pri ťahaní otázok pred komisiou 🙏❤️